Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт Тель-Авіва. Ben Gurion International Airport

Скориставшись усгуламі нашої компанії, Ви істотно скоротите час пошуку відповідного саме Вам подорожі

Скориставшись усгуламі нашої компанії, Ви істотно скоротите час пошуку відповідного саме Вам подорожі. Уважні до деталей менеджери допоможуть Вам: забронювати авіаквиток в Тель - Авів, замовити віп-зал в аеропоту Тель - Авіва. Крім авіаквитків, ви так само можете купити жд квитки. У нас можна здійснити оплату за безготівковим розрахунком або за готівку.

Міжнародний аеропорт імені Давида Бен-Гуріона - основний аеропорт Ізраїлю, розташований в 15ти км.от Тель-Авіва, поруч з містом Лод. Аеропорт був Остроу в 1936 році британською владою і потім багато разів перебудовувався і розширювався. На сьогоднішній день аеропорт Бен-Гуріона вважається найбезпечнішим аеропортом у світі. Крім самого безпечного аеропорту, Бен - Гуріон так само вважається найкращим аеропортом на Близькому Сході.

Крім самого безпечного аеропорту, Бен - Гуріон так само вважається найкращим аеропортом на Близькому Сході

Сучасний аеропорт складається з чотирьох терміналів - перший використовується досить рідко, як допоміжний, в період перевантажень. Другий призначений для здійснення вантажних авіаперевезень. Третій вважається основним, недавно побудованим, тому саме тут приймаються і відправляються міжнародні рейси. Четвертий розрахований для використання лише в екстрених ситуаціях. Для зручності мандрівників по території аеровокзалу постійно курсує безкоштовний автобус, що забезпечує безпроблемне пересування між терміналами. Виходи до автоновкам розташовано:

  • в терміналі №3 - на еіаже G, пов виходу №1;
  • в терміналі №1 - навпаки видода №4.

в терміналі №3 - на еіаже G, пов виходу №1;   в терміналі №1 - навпаки видода №4

В аеропорту Бен-Гуріон будь-який пасажир зможе комфортно очікувати свій рейс. Тут розташовано багато інформаційних стійок, де можна отримати будь-яку довідку. Будівля основного терміналу багаторівневе - на нижньому розташований зал очікування, на верхньому - стійки реєстрації та магазин безмитної торгівлі.

На всій території аеропорту доступний безкоштовний Wi - Fi.

Особам з обмеженими можливостями пересування забезпечується персональна допомога під час перебування в терміналах, а також при посадці і висадці з повітряного судна. На території аеропорту встановлені безкоштовні стійки для зарядки мобільних пристроїв.

В ізраїльському аеропорту, на відміну від більшості аеропортів світу, не передбачена послуга упаковки багажу. Більш того, багаж не рекомендується обертати плівкою самостійно - його можуть оглядати кілька разів.

В аеропорту серйозно ставляться до питань безпеки та протидії тероризму, тому перевіряють багаж з особливою ретельністю. Крім того, сумку можуть розкрити вже після того, як пасажир її здав - якщо працівникам здасться, що предмети в ній підозрілі або входять в список заборонених до вивезення товарів. В такому випадку всередину сумки покладуть документ, що сповіщає про те, що сталося без відома пасажира огляді.

Як дістатися:

Поїзд

Залізнична станція розташована безпосередньо в основному терміналі аеропорту. Потяги курсують кожні 20 хвилин з 5:30 до 23:00. З обіду п'ятниці до вечора суботи двіеніе поїздів обмежений.

автобус

Автобусна зупинка розташована біля виходів 21 і 23 з терміналу №3. Звідси отпрвляет автобус №5, яку доставлено пасажирів до основної зупинці, з якої відправляються автобуси до міста. До Тель - Авіва їде автобус №249. Так само звідси можна виїхати в Єрусалим і Хайфу.

Так само звідси можна виїхати в Єрусалим і Хайфу

До аеропорту можна так само дістатися на таксі або взяти автомобіль на прокат.

Додаткова інформація:

В офісі нашої компанії Ви можете замовити Fast-track в аеропорту Тель - Авіва (Ізраїль), купити авіаквиток в Тель - Авів, забронювати готель в Тель - Авіві.

Новости