Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Форель смажена і тушкована у вині по-Бергамськие

  1. Інгредієнти (2 порції)
  2. про рецепт

Форель смажена, що може бути простіше?

Зовсім недалеко від Мілана в передгір'ях Альп, в долині річки По, розташований регіон Ломбардія. Кухня північній Італії, в тому числі Ломбардії, як одного з найбагатших регіонів Італії, знаменита, в першу чергу, північно-італійськими різотто, знаменита полента, панеттоне, лікерів кампарі і амаретто, і, звичайно ж, вершковим сиром маскарпоне, без якого неможливо тірамісу.

Інгредієнти (2 порції)

  • Форель 0.5 кг
  • Петрушка 2-3 гілочки
  • Сальвія або естрагон 1-2 гілочки
  • Лук 1-2 шт
  • Вино біле сухе 1 ​​стакан
  • Оливкова олія 0.5 склянки
  • Гвоздика, лавровий лист, чорний мелений перець, борошно, лимон Спеції
  1. Пам'ятається, ловив я форель в горах північній Каліфорнії, в високогірному озері, де навколо дикий і дрімучий ліс. Ліс з ведмедями, бурундуками, зміями і де абсолютно нічим дихати, аж надто високо. Форель - красива, дика, райдужна. Весело клювала на castmaster, і при бажанні її можна було наловити хоч відро. Тільки не треба. Вся риба акуратно знімалася з приманки і відпускали. Як кажуть, риба не постраждала. Форель смажена, що може бути простіше

    В горах Каліфорнії, USA

  2. Форель ми купуємо свіжоморожену. І готуємо, як нам подобається. Цього разу готуємо форель смажену по-Бергамськие.
  3. Форель ретельно очистити від луски і розрізати навпіл, щоб вийшло два приблизно однакових шматка. Рибу трохи посолити і поперчити. Обваляти шматки риби в борошні.

    Обваляти форель в борошні

  4. Викласти рибу на добре розігріту сковорідку з оливковою олією. Масла краще налити приблизно пів склянки, для нормальної обсмаження, а потім надлишки злити.

    Обсмажити форель з усіх боків

  5. Обсмажити шматки риби до рум'яної скоринки і перевернути на іншу сторону. Форель смажена з одного боку, обсмажується з іншого. Відразу ж злити надлишки масла, щоб сковорода стада практично сухий.
  6. Додати дрібно нарізану цибулю, трохи посолити. Додати 1-2 лаврових листки і 5-6 бутонів гвоздики. Посипати дрібно нарізаною петрушкою і сальвією. Сальвія для нас дуже екзотична, тому рекомендую замінити її на естрагон (тархун).

    Додати до форелі спеції і зелень

  7. Влити склянку білого сухого вина і не перемішуючи довести до кипіння. Накрити сковорідку щільною кришкою і тушкувати на слабкому вогні протягом 30-40 хвилин. За цей час соус повинен повністю загуснути. Важливо: риби не перевертати, форель смажена повинна готуватися з одного боку, можна тільки поливати рибу соусом в процесі приготування.

    Влити вино і тушкувати смажену форель

  8. Готові шматки форелі викласти на тарілку і полити соусом. Полити соком лимона. Форель смажена подається гарячою.

    Форель смажена і тушкована у вині по-Бергамськие

Форель смажена і тушкована у вині по-Бергамськие!

про рецепт

Італійська кухня

  • Вихід: 2 Порції
  • Підготовка: 20 хв
  • Приготування: 40 хв
  • Готується за: 60 хв

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Форель смажена по-Бергамськие

5 (100%) 29

Новости