Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Путін летить до Єгипту. Поновлять пряме сполучення для інших росіян?

Чи чекають єгиптяни російських туристів і чи багато росіян продовжує відпочивати на єгипетському узбережжі Червоного моря, добираючись манівцями? Чи чекають єгиптяни російських туристів і чи багато росіян продовжує відпочивати на єгипетському узбережжі Червоного моря, добираючись манівцями

Володимир Путін. Фото: Mikhail Klimentyev / Reuters

У понеділок президент Росії в Каїрі обговорить зі своїм єгипетським колегою Абдель Фаттаха ас-Сісі питання щодо забезпечення безпеки на Близькому Сході. Однією з тем обговорення стане відновлення авіасполучення між двома країнами, повідомляє РБК .
За словами джерела видання в Мінтрансі, авіаперельоти між Росією і Єгиптом (правда, саме в Каїр, а не в курортні міста) можуть поновитися ще до новорічних канікул. Інший близький до російського Міністерству транспорту джерело повідомило, що глава цього відомства Максим Соколов теж полетить до Єгипту 11 грудня.

Також чекає росіян гід з Хургади Мухамед Амон:

Приїжджають з України, з Латвії, Естонії. Багато китайців. Чекати російських туристів вже перестав гід в Єгипті Мустафа Ельвані:

У той же час на початку поточного тижня в Асоціації туроператорів Росії повідомили, що пряме авіасполучення між РФ і Єгиптом навряд чи відновиться в наступному році.

При цьому єгипетська сторона сподівається на інший результат, оскільки за підсумками жеребкування збірні Росії і Єгипту потрапили в одну групу і зіграють між собою в Санкт-Петербурзі 19 червня.

Тим часом ряд експертів в турбізнесі не виключають, що Москва піде назустріч Каїру і регулярні рейси між столицями двох країн будуть відновлені з літнього розкладу наступного року. Або Росія може дозволити чартерні рейси з Єгипту з футбольними вболівальниками.

Заборона на польоти з Росії до Єгипту був введений після катастрофи над Сінаєм літака авіакомпанії «Когалимавіа» в результаті теракту. У ній загинули 224 людини.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Чи чекають єгиптяни російських туристів і чи багато росіян продовжує відпочивати на єгипетському узбережжі Червоного моря, добираючись манівцями?
Ru в ваші джерела новин?

Новости