Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

опис

  1. Митний контроль Білорусії - Туристична компанія "Скарабей" Особисті речі Правила переміщення особистого...

Митний контроль Білорусії - Туристична компанія "Скарабей"

Особисті речі

Правила переміщення особистого майна через державний кордон Республіки Білорусь в збігаються зі світовими нормами. Без наявності відповідного дозволу, передбаченого законодавством Республіки Білорусь, не підлягають перевезенню через митний кордон Республіки Білорусь фізичними особами (ввезення і вивезення) наступні предмети:

  • вогнепальну зброю і боєприпаси до неї військових зразків всякого роду, військове спорядження;
  • наркотичні, психотропні, отруйні, отруйні, сильнодіючі, радіоактивні і вибухові речовини.

Для провезення через кордон тварин і рослин потрібен дозвіл фітосанітарного та ветеринарного контролю.
Існують обмеження, що стосуються кількості речей, неоподатковуваних митом. Так, безмитно можна провезти лише 50 кг багажу (за винятком етилового спирту і неподільних товарів) загальною вартістю не більше 1500 євро. Діють єдині ставки митних зборів, податків відносно товарів для особистого користування в частині перевищення норм безмитного ввезення, за винятком неподільних: 30% від вартості, але не менше 4 євро за 1 кг. Тобто якщо норма безмитного ввезення буде перевищена, потрібно платити мито. Наступні товари ввозяться з обмеженням:

  • алкогольні напої - не більше 3 літрів (для осіб, які досягли 18 років);
  • 200 сигарет або 50 сигар (сигарил) або 250 грамів тютюну, або зазначені вироби в асортименті загальною вагою не більше 250 грамів, в розрахунку на одну фізичну особу, яка досягла 18-річного віку.

З 12 червня 2011 року згідно з постановою Cовета Міністрів РБ № 755 «Про деякі заходи щодо захисту споживчого ринку» з території Республіки Білорусь заборонено вивозити: - холодильники і морозильники побутові ЗАТ «Атлант»;
- плити газові побутові підлогові білорусько-російського спільного підприємства ВАТ «Брестгазоаппарат»;
- цемент ВАТ «Красносельскстройматеріали», виробничого республіканського унітарного підприємства «Білоруський цементний завод», виробничого республіканського унітарного підприємства «Крічевцементношіфер»;
- синтетичні миючі засоби ВАТ «Бархам»;
- крупу незалежно від організації-виробника;
- макаронні вироби. До переліку товарів, які можна вивозити за межі Республіки Білорусь лише в певній кількості, увійшли: - м'ясо (свинина) - 2 кг;
- м'ясо птиці - 2 кг;
- цукор білий - 2 кг;
- борошно - 2 кг;
- сири сичужні - 2 кг;
- масло тваринне - 1 кг;
- тютюнові вироби білоруського виробництва - 2 пачки;
- консерви м'ясні - 5 банок;
- консерви молочні - 5 банок. Якщо норма безмитного вивезення буде перевищена, доведеться заплатити збір у розмірі двократної середньої ціни зазначених товарів. Гроші Встановлено поріг обов'язкового митного декларування фізичною особою при одноразовому ввезенні та вивезенні готівкових коштів і (або) дорожніх чеків у загальній сумі, що перевищує в еквіваленті $ 10 тис. Крім того, передбачено при переміщенні фізичними особами через митний кордон Митного союзу готівкових коштів і ( або) грошових інструментів, що підлягають обов'язковому письмовому декларуванню, внесення до митної декларації додаткових відомостей про фізичну особу, переміщуваних грошових інструмент , Про джерело готівкових коштів і (або) грошових інструментів, про передбачуване використанні і т. Д.

Відпочинок, санаторно-курортне лікування в соляній шахті і лікувально-оздоровчі тури в Республіці Білорусь. Бронювання путівок в кращі пансіонати, готелі і санаторії Республіки Білорусь від Туристичної Компанії "Скарабей".

Білорусь. Інформація про країну - Туристична компанія "Скарабей"

-> Лікувальні тури на курорти світу -> Лікувальні тури в Білорусію

Курортні зони Білорусі:

інформація:

Білорусь розташована в центрі Європи, має спільні кордони з п'ятьма державами:
Росія, Україна, Польща, Литва, Латвія
Площа Республіки Білорусь - 207 600 кв. км.

Мінськ - столиця держави і розташована в центрі країни. Білорусь розділена на шість областей зі своїм адміністративним центром: Брестська область, Гомельська область, Гродненська область, Мінська область, Могилевська область, Вітебська область.
Білоруси становлять понад 80% населення, росіяни (8,3%), поляки (3,1%), українці (1,7%).

Білоруський і російська є державними мовами Білорусії.

Помірно континентальний клімат Республіки Білорусь, що формується під впливом повітряних мас Атлантики, характеризують дощове спекотне літо, м'яку зиму з частою відлигою, нестійку погоду восени і взимку.
Середня температура змінюється в залежності від регіонів Білорусії. У липні середня температура становить + 17 ° C на півночі і + 18,5 ° C на півдні.
Середня температура в січні коливається -4,5 ° C на південному заході і -8 ° C на північному сході.

Природа Білорусії унікальна
Ліси складають 1/3 зеленого покриву країни. Північ Республіки Білорусь - край озер. На півдні країни за течією річки Прип'ять розташована болотиста місцевість - знамените білоруське Полесье.На Поліссі збереглися найбільші природні болота в Європі. Найбільші з них: Званец (150 кв. Км) і Дике (80 кв. Км).
У районах, де збереглися унікальні ландшафти, були створені державні заповідники.

Ми маємо можливість запропонувати Вам відпочинок і лікування в Білорусії. Ви можете вибрати будь-який з більш ніж 50 санаторіїв Республіки Білорусь і баз відпочинку в залежності від області або профілю лікування.

Білорусь - країна якісного і недорогого лікування, не дарма її називають "легкими Європи". Вона зуміла зберегти свої природні багатства практично недоторканими. Лікування в Білорусії є кваліфіковане лікування під наглядом висококваліфікованих лікарів. Санаторії в Білорусії можуть по праву пишатися діагностичними комплексами.

Лікувальні природні чинники Республіки Білорусь

Основні лікувальні фактори Білорусії дуже різноманітні. Завдяки природним умовам тут встановився унікальний мікроклімат: в повітрі велику кількість смолистих ефірних речовин, азоту і негативних іонів, а вони в сукупності заспокійливо діють на нервову і серцево-судинну систем, покращують обмін речовин і посилюють захисні сили організму.

Природні лікувальні фактори в санаторіях Білорусії сульфідні мулові лікувальні грязі, сапропелеві лікувальні грязі озера Дике. Особливо цінними є в терапевтичному відношенні сапропелеві грязі озера Судобль в Мінській області. На відміну від сапропелей інших озер містить багато макроелементів і мікроелементів (заліза, марганцю, кальцію, натрію, сірки, фосфору, магнію, міді, цинку і кобальту), а також високий вміст протеїну, амінокислот.

Санаторії Білорусії застосовують в лікувальних цілях торф'яні грязі. Мінська область має в своєму розпорядженні запасами торф'яних лікувальних грязей.

Широко поширені для лікування в санаторіях Республіки Білорусь підземні мінеральні води різного хімічного складу і мінералізації, зокрема сульфатно-хлоридні натрієві і кальцієво - натрієві, використовуються для питного лікування і для ванн в курортній зоні Ждановичі, Нарочь.

Йодобромна джерело мінеральних вод, виведений на поверхню бурінням на курорті Ждановичі в Мінській області. Йодобромні води сприяють тренуванні серцевого м'яза, покращують тонус вен, стимулюють венозний кровотік. За рахунок посилення кровообігу активізується жировий обмін при порушенні обмінних процесів і сприяє поліпшенню психо-емоційного статусу людини Йодобромні ванни впливають на функціональний стан різних відділів нервової систем, сприятливо впливають на функції залоз внутрішньої секреції, нормалізують підвищену функцію щитовидної залози, покращують функції статевих залоз, як у чоловіків, так і у жінок, стимулюючи діяльність кори надниркових залоз. Застосовується у вигляді ванн і для питного лікування в санаторіях Білорусії. Вода подається в питний бювет в різних температурних режимах.

Унікальне, єдине в Республіці Білорусь родовище радонових вод , З вмістом радону від 20 до 60 нки / л. Така концентрація радону є сприятливою для лікування безлічі захворювань. Радонові води надають лікувальну і профілактичну дію на організм завдяки альфа - випромінювання в результаті розпаду атомів радону. Радон сприяє нормалізації всіх видів обмінів в організмі, має виражену знеболювальну, протизапальну та заспокійливу дію, підвищує імунітет, поліпшує роботу серця, нормалізує артеріальний тиск.

У Білорусії п'ять охоронюваних державою заповідних територій. Їх робота підтримана ЮНЕСКО.

Національний парк «Біловезька пуща»
Національний парк «Біловезька пуща» розташований в Брестській області. У 1992 році згідно з рішенням ЮНЕСКО парк був включений до Списку Всесвітньої спадщини людства. У 1993 році він отримав статус біосферного заповідника.
Ще в кінці XIV ст. великий князь Великого князівства Литовського Ягайло оголосив пущу заповідною зоною і встановив заборону на полювання. Древній ліс охороняється вже 600 років. У Біловезькій пущі налічується близько 2 тисяч дерев-велетнів.
Деякі з них з'явилися ще до відкриття Колумбом Америки!

Березинський біосферний заповідник
Заповідник розташований на території Вітебської області. Він створений в 1925 році для захисту рідкісних видів рослин і тварин, що мешкають на півночі країни. Заповідник входить в глобальну мережу біосферних заповідників ЮНЕСКО.

Національний парк «Бориславська озера»
Парк заснований в 1995 році на північному заході Білорусі. На його території знаходяться красиві у Вітебській області Бориславська озера.
Територія парку перевищує 69 000 гектарів.
На території парку розташовано стародавнє місто Браслав, вперше згаданий в письмових джерелах XI століття.

Національний парк «Нарочанскій»
Національний парк «Нарочанскій» був заснований в 1999 році і розташований в Мінській області. Площа парку становить близько 94 000 гектарів. Більше третини її покривають красиві соснові ліси.
Парк також відомий своїми природними джерелами мінеральної води. Тут розташовано 18 санаторіїв і оздоровчих центрів.

Національний парк «Прип'ятський»
Парк розташований на півдні країни в Гомельській області. Територія парку становить 85 000 га.
Заповідник в затоплюваної заплаві річки Прип'ять існує з 1969 року.
Парк славиться журавлинний місцями. Журавлина тут займає 500 гектарів. У Республіці Білорусь свобода віросповідання гарантована Конституцією країни. У республіці постійно зростає кількість віруючих людей, будуються храми. Постійно розвивається мережа навчальних закладів, в яких представники різних конфесій можуть здобути релігійну освіту. До цього числа входить існуючий при Білоруському державному університеті Інститут теології імені святих Мефодія і Кирила, в якому отримують богословську освіту православні, католицькі і уніатські студенти.
Православне віросповідання є найпоширенішим в Республіці Білорусь.

Якщо Ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Уточнюйте ціни перед бронюванням у менеджерів!

Контакти для бронювання лікувального туру: +7 (495) 943-41-57.

Переконайтеся в правильності вашого вибору. Врахувати всі показання та протипоказання, взяти до уваги основні і супутні захворювання, зможе тільки досвідчений лікар. Всі матеріали сайту носять інформаційний характер і не замінюють консультації лікаря.

відпочинок, санаторно-курортне лікування і лікувально-оздоровчі тури в Росії і за кордоном. грязелікування, водолікування , кріотерапія , мануальна терапія, озокеритолечение , спелеотерапія, лікування на сірководневих і радонових джерелах , Бальнеотерапія в Підмосков'ї, в містах Росії , Вірменії, Болгарії, Угорщини, Італії, Литви, Польщі, Румунії, Сербії, Словаччині , Словенії,

Туреччини, Чехії і Білорусі.

Новости