Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сіде

Питання по місцю: Археологічні фрагменти вулиці II століття до н.е. в СідеЗдравствуйте, підкажіть як дістатися з BARUT B SUITES в Сіде (Туреччина) транспортом, де зупинка, тривалість в дорозі. Дякуємо.

Доброго часу доби ! Підкажіть: на прогулянкову човен в Грін каньйоні можна потрапити самостійно або тільки в складі туристичної групи?

Доброго дня! Цікавить екскурсія в Кападокії з Сіде. У кого можна придбати екскурсію?

Питання по місцю: Торговий центр КумкояЗдравствуйте! як дістатися від готелю Сіде Аврора?

Питання по місцю: Aвтостанція СідеКак дістатися на долмуш до пляжу готелю Оз Сіде 3 * і скільки коштує?

Якщо не далеко від Сіде хороший аквапарк?

Питання по місцях: Античний Сіде, Храм Аполлона в СідеДобрий вечір! Як дістатися до античного міста в Сіде? З calido maris hotel.
І також цікавить Храм Аполлона

Питання по місцю: Магазин Depo Outletкак дістатися з готелю Кремлин до магазину Depo? Вартість проїзду?

Буду жити в Чолакли. Як вранці дістатися до аеропорту Анталії? Тільки варто таксі?

Привіт, підкажіть, чи є банкомати Деніз банку в Манавгат? Дякуємо

Підкажіть, будь ласка, недорогу п'ятірку або тверду четвірку в Сіде, 1-пляжна лінія для відпочинку з дітьми 2-х і 8-й летЗаранее вдячна.

Питання по місцю: Античний СідеДобрий день, підкажіть будь ласка як з селища Конакли самостійно дістатися до Сіде і подивитися античне місто і всі визначні пам'ятки.

Купили а Ваш готель тур, їдемо з дітьми, підкажіть будь ласка годувати будуть тільки сніданками і вечерями?

Їхали в маршрутці з Чолакли в Манавгат увечері 3 червня 2018 залишили сидіння від коляски. Як можна його знайти.? Готель вонрезорт.

Збираюся відпочити в Сіде, чи можна там купити тайський чай, звичайний тайський чай Ча Тра Мун? або ж тільки місцеві сорти?

що можна подивитися зблизька Сіде (старе місто - це зрозуміло), куди ще сходити, що подивитися? (Подорожуємо з маленькою дитиною)

підкажіть, яка місцевість по дорозі від аеропорту до міста: серпантин або щодо полога?

Підкажіть, хто брав таксі з аеропорту до готелю, скільки коштує це задоволення? (Їдемо з маленькою дитиною, не хочеться по жарі колесити 3 години)
Може хтось прилітає так само як і ми 19.06, можна скооперуватися, щоб дешевше вийшло (їдемо в готель DOSI 4 *)

Добрий день, їдемо в Туреччину з дитиною (1,3) цікавлять такі питання:
1. Чи є там гіпермаркети, щоб купити Памперс і молочко Нестожен? або все-таки вести з дому?
2. який транспорт ходить по місту? вартість його?
3 Чи чули, що в Аланії є магазин LC Waikiki, як до нього дістатися, скільки

Питання по місцю: Ринок Suralкак доїхати з готелю Bosphorus Sorgun Hotel до ринку Sural?

Начиталася про музейні картах в Туреччині, є карти по регіонах, а є одна загальна по всій Туреччині. На сайті все на турецькому, вкрай складно розібратися в назвах музеїв. Хто користувався, підкажіть, чи має сенс її брати, якщо ми будемо перебувати в Сіде (там на 5 днів у нас буде машина в оренді, 5

Питання по місцю: Діскавері-парк в СідеКто-то може підкаже ціну?

Добрий день. Підкажіть будь ласка як проїхати з готелю Алі Бей Клуб (Сіде) в Манавгат (а саме в магазин Waikiki і супермаркет Мігрос) на громадському транспорті. Будь ласка (якщо не важко) напишіть докладно із зазначенням номерів автобусів та маршрутних таксі, назвою зупинок і вартості проїзду.

Добрий день. Будь ласка підкажіть, де знаходиться найближчий ХОРОШИЙ магазин Wikiki від готелю Алі Бей в Сіде? І як туди проїхати громадським транспортом? Велике спасибі. (Якщо можна дайте відповідь будь ласка детально). Ще раз спасибі велике.

Питання по місцях: Супермаркет «Мігрос» в Манавгатекак можна дістатися з готелю Алібей парк до Манавгата і Сіде і в що це обійдеться по грошах?

Питання по місцю: Діскавері-парк в СідеЗдравствуйте! А можна самим дістатися до парку з Crystal Admiral, які ціни на квиток дорослим і дітям 2х і 11 років. Дякуємо)!

Доброго дня! Підкажіть, чи обов'язково брати сейф або можна цінні речі зберігати у валізі під замком ??

Питання по місцях: Аеропорт АнтальяКак дістатися з Сіде в аеропорт Анталії на громадському транспорті, і чи реально це в 6-7 годин ранку?

Питання по місцю: Форелева ферма на річці МанавгатПодскажіте, у вас можна буде пообідати рибкою з вашого форелевого господарства? В котрій годині ви працюєте?

Питання по місцю: Античний СідеКак дістатися з Конакли в Сіде громадським транспортом?

Скажіть, пляж галька або пісок?

Планую поїхати одна з маленькою дитиною 2,9 до Туреччини на 14 днів. Боюся дитячих хвороб та інфекцій. Порадьте, будь ласка, який готель варто розглядати. Хочеться з одного боку хоча б мінімальні зручності для дитини, дитяче меню, але з іншого боку, щоб в готелі не було дуже великого скупчення

Питання по місцю: Каньйон СападереПланіруется самостійно відвідати каньйонів - Грін Каньйон і Каньйон Сападере в Туреччині в січні 2018 року (регіон Манавгат, Аланья). Прошу місцевих жителів або представників турагенств дати інформацію про можливості це зробити самостійно, або в складі екскурсії,

Питання по місцю: Пляжі ЧолаклиСейчас відпочиваємо в Bella Resort & Spa 5, Чолакли, Сіде. Підкажіть, як дістатися на громадському транспорті в Терра Сіті Анталія? Номер маршруту та зупинка. ДЯКУЄМО.

Підкажіть, будь ласка, як можна дістатися своїм ходом з готелю Maya world side до аквапарку Land of Legends в Белеку? Наперед дякую!))

Добридень! Чи немає у кого-небудь точних координат Грін Каньйон для навігатора? Буду дуже вдячна.

Питання по місцю: Античний СідеКак з Кизилкота (Район Сіде) дістатися до античного Сіде ії до Вайкікі

Питання по місцю: Пляжі Евренсеківідно невелику річку, яка випливає в море, між районами Чолакли і Кумкей, чи немає забруднень від цієї річки для купання біля берега для туристів готелів Seker та інших. Та й річка має назву, або це просто канал.

Доброго дня! Уточніть, будь ласка, на пляжі, який поруч з готелем Dynasty, м Сіде, через підземний перехід, лежаки-парасольки платні або безкоштовні для туристів Династії? А то на деяких сайтах написано, що безкоштовний пляж Династії знаходиться в 3 км від готелю і туди їздить готельний автобус два рази

Питання по місцю: Магазин LC WaikikiІнтересует, є магазин Вайкікі в Белеку або Серіку, на скрлько вони там великі і їх точні адреси

Привіт, збираємося скоро в Туреччину, Сіде. Готель Raymar (в Кизилоте) ... як можна самим звідси дістатися до пляжу Клеопатри? І ще в якісь цікаві місця можна поїхати? Чула що таксі там дорого ... які маршрути є і чи є взагалі? Скільки коштує? Дякуємо

Запропонуйте, пож-та, готель з гарною територією, великою кількістю зелені, шикарним харчуванням і обов'язково піщаним пляжем, в Туреччині, для спокійного відпочинку двох людей середнього віку.
Схиляємося до району Сіде.

Питання по місцю: Супермаркет «Мігрос» в МанавгатеЗдравствуйте, підкажіть, будь ласка, чи можна купити підгузники для дітей в Манавгат

Питання по місцю: Водосховище МанавгатМаршрут і особливості пересування на автомобілі до водосховища.
Хто добирався на автомобілі, розкажіть про плюси і мінуси такого способу і приблизний Маршут.
Заздалегідь дякую.

Всім привіт. Збираюся з 15 по 23 червня в Сіде, в готель. Хочеться урізноманітнити дозвілля місцевими пам'ятками.
Читав і про Грін Каньой, Памукале, Рафтинг та т.п.
Хотілося б дізнатися, куди можна потрапити самостійно, а куди краще замовляти екскурсію-тур, і у кого?
Заранее спасибо за відповіді

Хто відпочивав в цей готель SEAMELIA BEACH RESORT & SPA? Напишіть будь ласка свої відгуки? І не холодна вода через впадання немає?

Добрий день. Скажіть будь ласка як нескладно дістатися з Анталії в д.ЧОЛАКЛИ, Готель "МЕРИ Резорт СПА Чолакли". Я живу в Анталії в Ларі, поблизу ГОТЕЛЮ "АКРА Барут", раніше називався "Дедеман". Чи обов'язково мені їхати в ОТОГАР, або можна звідки-небудь ближче від місця, де я проживаю?

Збираємося в готель Sea World Resort & Spa 5 * з 02 по 12 жовтня 2017р. У Туреччині бували в районі Кемер, Аланья завжди в другій половині вересня. Нас влаштовувала і погода, і море в цей період. Хотілося б знати, що нас чекає в першій декаді жовтня в районі Сіде? Штормить чи море? Чи часто бувають

Питання по місцю: Ринок Suralчто купити в Туреччині

Підкажіть, як дістатися на громадському транспорті до античного міста в Сіде від готелю Пальм Д * Ор?

скільки коштують кальяни, хочу синові зробити подарунок, виліт 30,05,2017

Привіт, хотіла б уточнити, чи є на території де можна покурити кальян, і скільки це коштує?

Добрий день, який найближчий аквапарк від Colors side 4 і як його можна відвідати. А так же цікавить дельфінарій. Дякуємо

Привіт, підкажіть будь ласка, як самим (який автобус) і далеко від готелю зупинка, дістатися до античного міста Сіде, храм Аполлона і Афіни з готелю Diamond Elite Hotel & Spa 5 *? Заранее спасибо большое !!!

Привіт, підкажіть будь ласка чи є екскурсія з Сіде на Дюденскій водоспади, Дюденскій парк і яка цена.Будем в готелі Diamond Elite Hotel & Spa 5 *. Заздалегідь спасибо большое!

Питання по місцю: Озеро Тітрейенгёлькакая риба водиться в озері?

Питання по місцю: Ринок SuralІз Сура хотів треба доїхати або дійти до alva donna bech resort comfort 5 *

Здравствуйте.Будем в готелі Diamond Elite Hotel & Spa 5 * Сіде з 19 числа, підкажіть чи одноденна екскурсія на Памуккале і скільки коштує? Заздалегідь спасибо большое.

Здравствуйте.В цьому місяці з 19 числа будемо в готелі Diamond Elite Hotel & Spa 5 *, підкажіть чи є одноденна екскурсія в Кападокію.Нас цікавить політ на повітряній кулі над Кападокії і скільки - це буде коштувати? Заздалегідь велике спасибі!

Привіт, підкажіть будь ласка найближчі пам'ятки, які можна подивитися самим і як туди добраться.Ми будемо в готелі Diamond Elite Hotel & Spa 5 * з 19 мая.Напрімер Манавгат водоспад і античне місто. Заздалегідь спасибо большое!

Добридень! Ми плануємо в червні поїхати у відпустку, в Сіде. Дуже хочеться відвідати екскурсію в Карподокію на три дні. Скажіть будь ласка, скільки буде коштувати на двох, скільки коштує політ на повітряній кулі. І ще, які додаткові витрати (наприклад, вхідні квитки, турецька вечір з танцем дервішів, обіди

Питання по місцю: Кільце долмушейКак проїхати на общественномтранспорте від готелю кристал сиде до дискавері парку

Доброго часу доби! Дуже цікавить ставлення персоналу готелів до Росіянам (зокрема готелю Raymar Resort Side 5 *)?
Друге питання: позначається якихось негативним чином наявність поблизу готелю і пляжу річки?
Заздалегідь дякую за відповіді!

Питання по місцю: Магазин LC WaikikiДоброго часу доби. У червні їмо відпочивати в Дельфін Ботанік в Окурджалар. Цікавить де поруч з готелем є магазин LC Waikiki? Дуже хотілося потрапив саме в нього.

Як з отлеля Raymar Resort Side 5 * дістатися до Сіде і Манавгат і що рекомендуєте подивитися?
Чи влаштовує готель безкоштовний виїзд для своїх туристів на шопіннг і в які місця?
Заздалегідь вдячна за відповіді!

Питання по місцю: Селище Тітрейенгёлькак можна дістатися з готелю кая сиде до найближчого ринку?

Чи є місця за межами готелю Кая Сіде де можна прогулятися ввечері? магазинчики? ринок? ресторани?

Де знаходиться найближчий недорогий ринок від готелю Raymar Resort Side 5 * і як до нього дістатися?

Підкажіть будь ласка, як дістатися на автобусі або маршрутці від готелю Raymar Resort Side 5 * до Анталії і назад? Якщо можна детально із зазначенням номерів автобусів і вартості проїзду? Заздалегідь дякую Вам!

На карті видно щось типу річки, що впадає в море в безпосередній близькості від готелю SEAMELIA BEACH RESORT & SPA 5 *. Що це за водойма. спасибі за відповідь

Добридень!
У липні будемо відпочивати в готелі Club Side Coast 5 *, Сіде, Чолакли. Хотіли уточнити з приводу трансферу з готелю і назад в готель після екскурсії. Друге питання стосується оплати за екскурсію: Чи потрібно оплачувати екскурсію заздалегідь або це можна зробити в день проведення морської прогулянки?

Як дістатися до Манавгата з Crystal Admiral Resort Suites & SPA 5 *

Чи є аніматори в готелі?

Доброго дня! Хочемо з донькою з'їздити в січні в готель Sense deluxe 5 *. Дочки на початку квітня виповниться 18 років. В описі цього готелю відвідування спа і фітнес центрів позначено 18+. Це означає, що доньці вхід туди заборонений? Їй можуть дати дорослий браслет? А не те може не варто тоді і розглядати

Питання по місцях: Селище Тітрейенгёль, Ринок SuralСколько і на чому доїхати від готелю Пегасос Ворлд до ринку Сура?

Обов'язково рекомендую до відвідування. Шикарне місце. Професіонали фотографи -Оцінити.

Оплатити вхід в музей (при самостійному відвідуванні) можна тільки лірами або картою. Інші валюти не беруть.

Може хтось в курсі даного готелю і категорії номера famiiy duplex room: начебто є опис, що номер складається з 2-х спалень. Але на офіційному сайті готелю цієї інформації немає, як немає і фото даної категорії номера. Написали вже запит безпосередньо в готель, але і там тиша. Дякуємо!

Докладний. Адреса магазину

Їду відпочивати з 6 по 12 жовтня в готель Maya. На жаль одна в цей раз. Може в цей час хтось теж буде відпочивати в Сіде. Я з Самарської області. Шукаю попутників для спільного шопінгу та екскурсій.

Їду в жовтні в готель Sural Resort 5 *, хотілося б заощадити на екскурсіях. Підкажіть як можна з готелю дістатися до Арочні ворота Сіде Колонні вулиці Сіде Музей Сіде.

Їдемо до Туреччини готель Larissa Side Beach Club 4 * c 1.10.2015г. Немає інформації про пляжні рушники. Видають їх в готелі або потрібно брати з собою?

Хто зараз відпочиває в Sunrise Park Resort & SPA 5 * або Starlight Resort Hotel 5 *? Хочемо з сім'єю з'їздити в античний Сіде своїм ходом (вперше ☺) шукаємо компанію☺

Добридень! Підкажіть як дістатися до античного міста в Сіде, до фонтану в Манавгат і до водоспаду на річці Манавгат від готелю Yesiloz Hotel

Бронюю виліт на 1.09.15 до Туреччини в Сіде. Хто знає яке зараз там становище. Чи варто туди їхати

Сім'ї з маленькими дітьми, будьте обережні і дуже добре подумайте про путешевствіе з маленькими дітьми !!! Там страшний вірус Коксакі !!! Ми два дні тому з малюком повернулися з цього готелю, зі страшним захворюванням. Цей вірус по всій Туреччині, потрапили там в лікарню в ній дуже багато дітей з цим захворюванням, що найстрашніше, дуже погані наслідки після цього вірусу.

як проїхати з Султанахмед до фірмового магазину Вайкікі

чи є в прокат в готелі цезарс резорт в Сіде дитячі коляски тростини і скільки вони коштують? дитині 2 роки 6 міс

вхід в зоопарк вільний? безкоштовний? можна відвідати будь-якому - не обов'язково гостю готелю, на території якого знаходиться зоопарк.

Відпочиваємо в galleries resort hotel, дуже хочемо з'їздити в Діскавері парк, як добрати з нашого готелю своїм ходомalanie

Будемо відпочивати в VON Golden Beach. Там, за відгуками, спа і процедури "на трієчку. Порадьте, будь ласка, спа з хорошими масажистами.

Порадьте, будь ласка, готель в Сіде для відпочинку з 2-річною дитиною. Самі були кілька разів, але в п'ятірках ще не були, з дитиною збираємося вперше в вересні, хочемо п'ятірку в ціновій категорії 120-130 тис. Прекрасно розумію, що скрізь є свої плюси і мінуси, але тим не менш, хотілося б підібрати

Як проїхати на громадському транспорті з готелю майя

Привіт, будемо відпочивати з друзями з 7 серпня в Сіде в отлеле Von Golden Coast. Скажіть будь ласка в які клуби можна сходити? А зокрема в якому з клубів краще справити день народження? Скільки коштує і вся подальша інформація. Буду безмежно вам вдячний за ваші відповіді)

Підкажіть стоять екскурсії з Сіде. Начитавшись різних відгуків, гублюся у виборі, тому що їду з дитиною. Лякають відгуки про Памуккале (багато джерел закриті), ціни різняться зі страшною швидкістю.

В готелі віра стоун палас вай фай платний?

Підкажіть хто відпочивав в цьому готелі, де краще купувати екскурсії, чи можна довіряти екскурсіях на вулиці, на багато вони дешевше. Де краще заселитися з маленькою дитиною? Які послуги надають для дітей?

Всім привіт! Летимо скоро в Сіде з дітьми, молодшому 1,3 року. Які ціни на прокат дитячих колясок в готелях Туреччини?

Підкажіть, будь ласка, гарне тур агенство в селищі Тітрейенгель або в Сіде. (У свого оператора не хочемо брати екскурсії, дуже велика накрутка ціни). Хотіли б взяти екскурсію на РОСІЙСЬКОЮ на водоспад Манавгат і / або в древнє місто Селевкія. (В Паммукале і Каппадокії вже були, якщо що :))

Ми будемо в Сіде з 17 червня 2015 г. Що можна подивитися в Аспендосе? І скільки це коштує. 1 дорослий 1 дитина 7 років?

Готель Lake & River Side Hotel & Spa 5 * Сіде Туреччина, підкажіть наскільки комфортний чи ні вхід в море на пляжі?

Добрий день, плануємо відпочинок в готелі Kamelya holiday village 5 *, в селищі Чолакли, поруч з Манавгат, у мене питання, скажіть пжл як дістатися самостійно, в Манагват, приблизно скільки коштує, і де там знаходяться магазини?

Добридень! Підкажіть як дістатися до античного міста в Сіде, до фонтану в Манавгат і до водоспаду на річці Манавгат від готелю Lake & River Side Hotel & Spa 5 *.

Плануємо самостійну поїздку з Чолакли в Анталію. Хто сам їздив, розкажіть як швидше доїхати.

Чула, що існує дуже хороша лазня-хамам в Сіде десь в горах. Де це і як дістатися? Дякуємо!

Хотіли б з'їздити своїм ходом в Селевкию.
Ми вже оплатили отелення між Манавгат і Сіде в районі озера Тітрейенгель, ось думаю чи зможемо ми з дитиною 4,5 року осилити дорогу в Селевкию.
Але як туди дістатися громадським транспортом (водійських прав у нас немає)? Долмуши то напевно туди не їдуть?

Ми вже оплатили готелі між Манавгат і Сіде в районі озера Тітрейенгель, ось думаю чи зможемо ми з дитиною 4,5 року подужати екскурсію в Аспендос (по карті це начебто лише 40 км, але за відгуками пишуть дороги годину не менше ось і думаю варто чи варта гра свічок).
Водійських прав ні у кого з нас немає так

Їдемо відпочивати з дитиною 4,5 року готель вже оплачений (біля озера Тітрейенгель), ось думаємо куди можна з'їздити що подивитися.
Уже намітили водоспад Манавгат і античні руїни Сіде. (Водійських прав у нас немає, так що оренда машини не для нас)
Поділіться ідеями?
(Вже їздили на екскурсії: Аквапарк

Підкажіть, хто відпочивав в околицях поруч з озером Тетрейенгель, велике чи це озеро? Можна його обійти за прогулянку, якщо гуляти з дітьми? Показувати на карті не треба, мені цікава думка людей хто там був і гуляв ;-) Заранее спасибо !!!

Підкажіть, хто був. Чи є аптека в пос.Чолакли?

Порадьте хороші і цікаві екскурсії з Сіде.

Привіт, бувалі мандрівники! Дуже потрібен ваш рада. Ми з сім'єю вирішили в перший раз відпочити закордоном, в Туреччині. Але ніяк не можемо вибрати готель. Від тур агентств толку немає, тупо скидають то, що надсилає туроператор все підряд (зверталася в кілька агентств). Читали численні відгуки

Доброго часу доби! Підкажіть коли в Манавгат ринковий день, які там є хороші магазинчики, куди зайти перекусити? Дякуємо!)

У червні 2015 їдемо в новий готель Port River Hotel в Тітрейенгёль, хотілося б дізнатися яка інфраструктура цього містечка, чи є магазинчики в крокової доступності. А так же який захід у море? І погода в кінці червня? Заздалегідь дякую!)

Чи є аптека і банкомати (яких банків) в пос.Чолакли регіону Сіде Туреччина?

Чи є банкомати і яких банків в селищі Чолакли регіону Сіде? Мене особисто, як пенсіонера, цікавить банкомат Деніз-банку, як представника Ощадбанку

Підкажіть будь ласка! чи є на цій фермі рибалка? якщо так, то чи можна взяти в оренду снасті? і чи є там кафе?

Crystal Admiral Resort Suites & Spa 5 * Хто Вам готель? Як заселяють? У нас стандартний номер, летимо 13 жовтня.

Вибрала маленький дешевенький готель в центрі Сіде без дет.площадка. Була в Конакли, там качельки і гірки на вулицях на кожному кроці. А як з їх наявністю йдуть справи в Сіде і Манавгат?

Відпочиваємо в готелі selge beach resort and spa але любимо оглядати визначні пам'ятки своїм ходом. Підкажіть чи ходить прямий долмуш до Сіде?
Чи є в кизлагаче екскурсійні бюро?

Привіт, підкажіть будь ласка, як зателефонувати на стільниковий телефон з Татарстану в Сіде. Потрібен код., Номер телефону є.

Підкажіть пожайста як туди дістатися.

Добридень!
Ми хотіли б перевірити бронь в готелі Grand Prestige Hotel & SPA - Side на дати 02.09.2014-09.09.2014 на прізвища Syzdykova Margarita, Syzdykova Nurziya, Syzdykova Sara, Syzdykova Adiya.
Як це можна зробити?
Дякуємо

Хоч хто-небудь, знає, Емірхан відкрили після ремонту?

Порадьте будь ласка в який готель можна їхати з дитиною 1 рік 9 міс в Сіде?

який готель найкращий для дітей в Туреччині

Перший раз летимо в Турцію- Сіде. Виникло питання по стільникового зв'язку оператора Теле2. Не хочеться купувати місцеву сімку, тому що дзвонити будемо не часто. Всього лише: долетіли нормально, живі і здорові. Чи є Теле2 в Сіде? Нормальна зв'язок? Теле2 покриває тільки 80% Туреччини, в т.ч. Аланія, Кемер і ін. (Це

Обов'язково спробуйте турецьке мороженое.Не з супермаркету тільки, а яке на вулицях продають накладаючи в ріжок. По-перше, це весело, по-друге дуже смачно! У нас такого точно немає.

Здрвствуйте, скажіть будь ласка чому у вас на сайті готель Nashira Hotel & Spa вказаний як 4 зірки? Коли бронювали був п'ять зірок. Дякуємо за увагу. Чекаю відповіді.

Добридень! Розміщує чи готель Роял Драгон Сіде і Роял Вінгс Анталья вранці (в 7-9 годин), тобто до встановленого часу розміщення? Або нам потрібно буде чекати до часу, встановленого готелем для заселення в номер? Якщо необхідно чекати, то чи можливо буде десь в готелі поснідати? наш приліт

Підкажіть як можна дістатися до пляжу Клеопатри? До фортеці в Аланії на громадському транспорті від готелю Lonicera World? Так само можна доїхати до Сіде на громадському транспорті від готелю Lonicera World? Заранее спасибо)))

Доброго дня!
Підкажіть, яку валюту краще брати з собою? євро? або долар?

Добрий день. Їдемо з сином в готель Колор в Сіде, підкажіть, як дістатися до річки самим, подивитися на красиві місця, екскурсії, напевно, дорогі, обмежені в коштах. Дякую за поради.

Здравствуйте! Підкажіть готель Diamond Elit Hotel & Spa 5 вже відкрився чи ще ні?

Підкажіть будь ласка хто був в готелі Vera stone як там з дитиною 4 років, їмо 22,05

Всім привіт! Збираємося летіти в Сіде 8 травня. Хто був в цей час в Туреччині підкажіть яка там погода? Чи варто їхати в цей час? Хотілося б щоб дитина поплавав в море!

Доброго дня! Підкажіть будь ласка! Хочемо летіти відпочивати в Альхамбра. Чи підходить цей готель для молоді? Чи є там дискотеки? Чи є в Сіде хороші магазини ринки?

Добридень! Втретє пишу вам питання. Хочемо поїхати в готель Sandy Beach 4 * Сіде з дитиною 2.5 року. Підкажіть що в цьому готелі є для малишей..мало інформації надано

Коли планується відкриття Oz Hotel Side Premium Hotel 5 *, їдемо 02.06. Переживаю, що приїду на будівництво.

Не дивлячись на те, що я прихильниця самостійних екскурсій, раджу на водоспад Манавгата відправитися в рамках організованої екскурсії на який-небудь "піратської" яхті. Ми ходили в четвер - базарний день в Манавгат. З ранку вас заберуть від готелю, по дорозі захопіть ще гостей, потім вам влаштують пінну дискотеку на палубі, можливо вдасться побачити великих черепах і дельфінів (ми бачили). Погодують. У Манавгат з кораблика побачите злиття власне річки Манавгат з морем, вам дадуть можливість викупатися в обох водах відразу))) Потім від річки на автобусі відвезуть до водоспаду - години особистого часу цілком вистачить на прогулянку біля водоспаду, придбання сувенирчиков і т.п. Потім вас відвезуть на ринок, теж цікаво подивитися / поторгуватися. Ну і зворотна дорога до готелю на кораблику, і знову пінна дискотека ... Самим добре їздити в саме місто, що ми і робили :)

підкажіть, будь ласка, які фрукти є в Кемері на початку липня

Підкажіть, яка погода в Сіде в середині червня? Як з ранку і ввечері? Наскільки неспокійно море?

Добрий вечір! Будемо в Туреччині з 16 червня по 28 червня !! Як замовити індивідуальний трансфер з порту до готелю ?? Дякуємо!

Добридень! Хто був в цьому готелі, розкажіть як він Вам?

Добридень! Може хто підкаже, як йдуть справи з будівництвом готелю Nilbahir Resort 5 * в Сіде. Чи встигнуть запустити його по повній програмі до травня чи ні ???

Як краще дістатися з Сіде: самостійно (на таксі) або організованою туристичною групою. Скільки коштує?

Порадьте готель для поїздки з 4-х річною дитиною - важливо дитячі гірки для маленьких в басейні, дитячий майданчик, море в крокової доступності, піщаний візит.

Які екскурсії порадите в Сіде? Хто був в готелі Club Bella Sun Hotel & Spa 4 *? Як там?

Хто був в готелі Club Bella Sun Hotel & Spa 4 *. Які екскурсії радите відвідати в Сіде? Куди можна сходити пішки?

Дивлюся прогноз погоди на квітень ... і стає так сумно !!! Невже будуть кожен день дощі! ??? Хотіли поїхати на початку квітня в Сіде або Белек !!!

Хто був в готелі Nashira в Сіде, як готель? Ми збираємося летіти в травні з дитиною 5 років. Нам пропонують номер економ, але як я прочитала це на 1 поверсі на дорогу, чи можливо при приїзді домовиться про інше номері або краще відразу бронювати інший номер або sea view або panorama room? Що є поруч

Здраствуйте! Хто був в готелі The Colours 4 * в Сіде? Підкажіть як там ідуть справи з харчуванням і спиртним ??? до якого часу безкоштовний алкоголь? І скажіть далеко місто від готелю, куди можна близько піти погуляти? І скажіть по яким красивих місцях можна поїхати на долмушкі? І які ціни на долмуши

У готелі були кілька років тому, підкажіть наливають чи свіжовичавлений сік протягом дня в барі біля вілл і як йдуть справи з алкогольними напоями? Раніше досить великий вибір був імпортного алкоголю ...

Здраствуйте. Підкажіть в готелі SILENCE BEACH 5 Туреччина лобі бар працює цілодобово, і алкаголя теж 24 години внём? і де він знаходиться? їду в цей отеля. номер еко клуб стандарт знаходиться далеко від лобі бару? і ещо підкажіть в номері міні бар ніж поповнюється і в якій кількості? по приїзду в

Добрий день. Буду відпочивати в готелі Grand Pearl Beach Resort & Spa, розташованим в місцевості Чолакли. Чи зможу дістатися громадським транспортом: автобус, долмуши до Манавгата або краще замовити екскурсію?
Що неодмінно рекомендуєте відвідати і подивитися в місті, щоб розташовувалося в крокової доступності?

Скоро їду в Туреччину в Евренсекі. Підкажіть, де там можна недорого купити шкіряну куртку.

Чи можна купатися в 1 ой декаді жовтня в Туреччині

У вересні буду в Аланії. Підкажіть, які є варіанти екскурсій в Сіде?

порадьте, будь ласка, хороший готель в Сіде для відпочинку з дитиною! 4 або 5 зірок. щоб була дитяча анімація, гірки, бебі-клуб. планували їхати в Емірхан, т до дуже там сподобалося, але готель вже в стопі ...

Хотілося дізнатися, що за залишки руїн на головному фото. Дуже схоже на фонтан? Кому або в честь кого? Якщо можна по можливості детальніше !?

Доброго дня! їдемо в вересні у відпустку, хочемо відвідати Грін Каньйон. підкажіть будь ласка вартість екскурсії з сиде від готелю "YESILOZ" на двох! і чи є варіант самостійної ексурсія! заздалегідь ВСІМ дякую !!!!

Підкажіть будь ласка де можна в Сіде пройти по магазинах або ринках самостійно? Їду 23 серпня, впревие, хотілося б з собою привезти додому смачний турецький чай, так як я велика чаевніца, і вдома у мене все такі ж ... Заранее спасибо!

Добридень!
З 19 по 29 серпня ми будемо відпочивати в готелі Club Nena 5 * район п. Кизилагач.
Двоє дорослих + дитина 4,5 року.
Плануючи свій відпочинок і можливі екскурсії знайшла ваш сайт в Інтернеті і хотіла б уточнити:
1) Індивідуальний Трансферт з аеропорту до нашого готелю скільки буде коштувати

збираємося на відпочинок в Сіде, скажіть будь ласка як потрапити в Манавгат? і куди поїхати? хочеться потрапити на базар, торговий центр і подивитися визначні пам'ятки ...

як туди дістатися самостійно.

підкажіть як туди дістатися самостійно?

Добридень! підкажіть, пож-та, готелі для відпочинку з маленькою дитиною (11 міс) в Туреччині або ОАЕ, бажано не дуже дорогий (в межах 120-130 т.р.).

Яка вартість відвідування музею? У лірах або доларах

Підкажіть, будь ласка, куди краще їхати? Ми зупинилася на Сіде. Але проблема в тому, що я не вмію плавати. Хотілося б вхід в море плавний, і щоб камінці були, так як перший раз їдемо з чоловіком на море. Яке місце вибрати? Який краще готель? Щоб ближче до моря, щоб цікавіше було навколо. буду дуже

Скажіть будь ласка, чи далеко знаходиться Зелений каньйон від готелю Sueno Hotels Beach 5 *

На чому краще їхати до пам'яток з готелю "Жасмин Сіде"?

Підкажіть будь ласка ?? Будемо відпочивати з сім'єю у вересні в готелі Club Felicia Village, селище Кизилаач, у мене випадає день рожденія..хочется днем ​​посидіти в утном містечку (ресторанчик або кафе) по обідати і по гуляти по Турціі..кто знає ?? ? підкажіть ??? гду буде краще ??? Поїхати в Манафгат, в Тітріенгёль

На автобусі чи маршрутці (який номер) можна дістатися до цих місць від готелю Джустініано Клаб Парк Конті? Скільки це займе часу в дорозі і по оплаті за дорогу.Спасібо.С повагою, Катерина

Цікавлюся, як далеко від Кемера їхати на цю екскурсії? хто небудь їздив?

БУДЬ ЛАСКА, ПОДСКАЖИТЕ ХОРОШИЙ вуличних АГЕНСТВО В СИДЕ, П.ТІТРЕЙЕНГЁЛБ (ТУРЕЧЧИНА). БУДЕМО ВІДПОЧИВАТИ В ЧЕРВНІ В ГОТЕЛІ ГОЛЬФ КЛУБ HV-2 І ХОТІЛОСЯ ВІДВІДАТИ ІЗРАЇЛЬ, І ПАМУККАЛЕ.

Доброго дня! порадьте будь ласка який готель більш-менш чистий і хороший з пристойною їжею з не надто дорогих в районі 3-4звезди в Кемері?

Скажіть будь ласка, хто знає або може стикався з цим вже. Я громадянка Росії, у мене в паспорті стоять дві турецькі робочі візи-вони не прострочені і все вчасно закриті! Паспорт дійсний до 2015 року. мене в Туреччині живе подруга, я хочу в цьому році просто купити квиток і поїхати відпочити!

Підкажіть будь ласка як замовити індивідуальний трансфер до Алібея Парк в червні, їдемо з двома дітьми? Заздалегідь вдячна за відповідь

у мене є для тебе, напевно кілька несподівана пропозиція: З 14 травня по 21 травня я буду відпочивати в Туреччині (Анталія) готель Laphetos Beach Resort & Spa 5 * SGL. Варто всього 18.100 руб разом з квитком на літак ... Це ДУЖЕ дешево і класно !!! Якщо у тебе буде час і можливість, виривають! справа

Терміново! Шукаємо попутницю на 15 травня в Туреччину! Виліт з Уфи !!! Путівка викуплена взимку, вигідна пропозиція! Питання в личку! Або телефонуйте 89279317360

Підкажіть, будь ласка, скільки коштує екскурсія на Грін Каньйон? Чи варто її купувати у місцевих або краще все-таки у туроператора?

Добрий день. Збираємося в Сіде в серпні. Скажіть будь ласка, там дуже багато людей на пляжі? І рослинності немає ніякої, одні готелі. Хотілося б ближче до природи. Ось і думаю чи не помилилася з вибором.

Я хотіла замовити трансфер через фірму вояжтрансфер, нас 2 людини, але не знаю, як це зробити з Москви. Читала у відгуках, що трансфер через цю фірму набагато дешевше, хто знає?

Скажіть, будь ласка, будемо відпочивати весь червень з онуком в Сіде. Яке місцеве екскурсійне агентство найнадійніше і недороге? І чи сильно за цінами відрізняються екскурсії у своїх туроператорів? Наш готель Алі Бей клуб парк Манавгат. На які екскурсії радите поїхати з дитиною 9 років? Спасибі, якщо

Підкажіть, а можна з цього селища пішки дійти до Сіде? І як: уздовж берегової лінії, або є інша дорога?
Заздалегідь дякую!

Як, по приїзду, уникнути заселення в інший готель? Що не можна підписувати? І на що звернути увагу?

де в Туреччині краще міняти долари на ліри?

Хто відвідував Зелений каньйон (СИДЕ Манавгат) в Туреччині з екскурсією, якщо так, то де здобували?

Привіт, підкажіть, чи є що подивитися з визначних пам'яток в Сіде? Вибираємо куди краще поїхати. Які екскурсії порадите?

Хочу дізнатися інформацію по вартості екскурсій в Аланію "морський акваріум" та на черепашачий острів.

Влітку їдемо в готель "клаб белла сан", тур-менеджер сказала що біля басейну платні парасольки, шезлонги підкажіть вартість пожалуйста .... і ще скільки коштує еускурсіі в аквапарк Анталії і античний Сіде, якщо купувати з вулиці, а не від тур оператора ...? спасибі велике заздалегідь за відповіді

Доброго часу доби! Ми будемо відпочивати в готелі поблизу Манавгата (Barbaross Pasha's Beach Club) в липні цього року. В описі готелю сказано, що до Манавгата відстань 23 км. хотілося б відвідати його самостійно.
Підкажіть, хто знає, на якому автобусі дістатися від готелю? і що можна самостійно

добрий день, куди можна з'їздити самостійно наприклад за покупками, або подивитися що-небудь за межами готелю Selge Beach Resort & SPA 5 *. що біля нього є цікавого

Скажіть, з Сіде є екскурсія в Ефес? Хто був поділіться враженнями і як дорога, скільки в дорозі?

Розкажіть які є пам'ятки в Сіде, які екскурсії варто взяти? Заздалегідь вдячна

Доброго дня! У жовтні збираюся з дружиною до Туреччини, Сіде. Підкажіть, яку валюту з собою краще взяти? Заранее спасибо за рада.

Мені вдалося побувати в цій країні в дуже різні пори року, я порівнювала вересень, жовтень, листопад. По-моєму спостереження, Туреччина в листопаді цілком конкурентноспроможна. Ціна в цьому місяці дуже невисока і можна вибрати відмінний готель за невеликі гроші. Я рекомендую їхати в Сіде або Аланію, там в листопаді погода повітря 25-27, а води близько 24. Дуже приємний клімат.

Якщо ви втомилися від Туреччини в тому звичному вигляді, в якому ми її зустрічаємо в більшості готелів, вам хочеться тиші і спокою, неспішного способу життя, високого сервісу і смачної їжі, моя порада, бувалого мандрівника, вирушайте в готель Sensimar 5 * в Сіде. Персонал готелю ретельно стежить за тим, щоб гості дотримувалися тишу і не порушували спокій оточуючих. Готель цей абсолютно не молодіжний, діти до 16 років до проживання не допускаються. Така концепція, повна релаксація і безтурботність.

Привіт, підкажіть будь ласка, чи закінчилася будівництво біля Анекс?

Добридень!
Скажіть будь ласка, де саме стався ремонт в бунгало або основній будівлі. Що побудували нового. І взагалі що мається на увазі реновація?

Підкажіть: на прогулянкову човен в Грін каньйоні можна потрапити самостійно або тільки в складі туристичної групи?
У кого можна придбати екскурсію?
К дістатися від готелю Сіде Аврора?
Питання по місцю: Aвтостанція СідеКак дістатися на долмуш до пляжу готелю Оз Сіде 3 * і скільки коштує?
Якщо не далеко від Сіде хороший аквапарк?
Як дістатися до античного міста в Сіде?
Вартість проїзду?
Як вранці дістатися до аеропорту Анталії?
Тільки варто таксі?
Привіт, підкажіть, чи є банкомати Деніз банку в Манавгат?

Новости