Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Розваги для дітей зі знижкою по купону від КупіБонуса зі знижками в вашому місті.

  1. Розваги на будь-який смак
  2. Дитяче свято

Не знаєте, чим захопити свого малюка? Хочете, щоб він завжди був щасливий і задоволений? Ви можете подивитися на КупіБонус, тут зібрано величезну кількість акцій і знижок на найпопулярніші розваги для дітей різного віку. Тут є буквально все: від захоплюючих екскурсій до організації дитячого дня народження і безтурботного відпочинку в аквапарку !

Розваги на будь-який смак

Живете в Москві, але не знаєте, куди зводити дитину? Будьте впевнені, йому обов'язково сподобається виставка Dino Club на «Луб'янці» або контактний зоопарк «Роги і копита» - по купону можна отримати знижку 50% на вхідні квитки для дорослих і дітей. Цирк танцюючих фонтанів «Аквамарин» постійно проводить розважальні вистави і шоу для дітей будь-якого віку. І не забудьте зводити своє улюблене чадо в котокафе або клуб віртуальної реальності, пограти з ним в пейнтбол , Пострибати на батутах і відвідати майстер-класи.

Дитяче свято

За купону можна влаштувати своїй дитині незабутній день народження з клоунами, мультяшками, тортом, паперовим шоу, мильними бульбашками, веселою анімацією і купою солодощів. Ваша дитина зможе покликати від 5 до 20 друзів, разом вони візьмуть участь у захоплюючому квесті, досхочу побігати і насолодяться чаюванням з солодким столом. Батьки можуть бути присутніми на святі або чекати своїх діток в сімейному кафе за чашкою кави.

Акції та знижки покликані зробити ваше життя простіше. Купуйте купон і влаштуйте своїй дитині казковий вікенд з веселими розвагами та морем позитивних емоцій!

Хочете, щоб він завжди був щасливий і задоволений?

Новости