Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новий рік в Харкові: КВН Повітовий місто, повітряні гімнасти та уроки магії від Гаррі Поттера

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

13 грудня 2018, 6:30 Переглядів: 13 грудня 2018, 6:30 Переглядів:   Свято в парку

Свято в парку. 23 грудня в оточенні атракціонів відкриють ялинку і влаштують забіг Санта-Клаусів. Фото: centralpark.kh.ua.

Харків занурився в святкову атмосферу: в різних районах міста встановлюють новорічні ялинки, а дерева і вулиці наряджають в святкову ілюмінацію. А городяни визначаються з місцем зустрічі Нового року. Крім традиційних гулянь на відкритому повітрі на площі і в центральному парку, новорічну програму підготували в нічних клубах, ресторанах і готелях. "Сегодня" з'ясувала, де і за скільки харків'яни зможуть зустріти рік Жовтого Кабана.

На площі Свободи вже щосили працює каток, а робітники закінчують зводити новорічний містечко. Головну ялинку міста вже встановили, а от офіційно запалювати вогні будуть 26 грудня (початок дійства о 17:00).

Як розповів "Сегодня" прес-секретар парку ім. Горького Андрій Кравченко, 23 грудня ялинка засяє і в харківському "Діснейленді", де в цей же день відбудеться забіг в костюмах Санта-Клаусів.

НА ПЛОЩІ. Багато харків'ян не змінюють традиції - і відправляються слухати бій курантів на площу Свободи. Як повідомили в мерії, святкова програма там розпочнеться 31 грудня о 23:00 і триватиме до 2:00. Уже котрий рік поспіль концерти біля головної ялинки міста проводять силами місцевих колективів і обходяться без заїжджих зірок. Цього року виступи зірок шоу-бізнесу теж не анонсували. У парку Горького теж спати не планують.

"31-го будемо зустрічати Новий рік. У цей день атракціони працюватимуть до 5:00, стільки ж триватиме святковий захід", - розповів Андрій Кравченко.

КЛУБИ І РЕСТОРАНИ. Різноманітну нічну програму відпочинку готують в розважальних закладах міста. Наприклад, в клубі "Місто" за 200 грн обіцяють зустріч з Elvis Presley, Freddie Mercury, Marilyn Monroe, Beyonce, Lady GAGA і виступ кавер-групи Cordance.

А ось за участь у вечірці, яка пройде в концертному залі Victory Concert Hall, доведеться викласти 2000 Грн. У новорічну ніч тут виступлять учасники команди КВН "Повітовий місто" Сергій Писаренко та Євген Нікішин, а також група Manera. У вартість квитка входить святкове меню.

Вирішив обійтися без Дідів Морозів і Снігуроньок та ресторан "Фенікс": там гостей планують розважати новорічної шоу-програмою в стилі "Весілля в Малинівці" з Яшкой-артилеристом, Триндичіхой і Попандопуло, виступом повітряних гімнастів і циганським театром Gitanes. Святкування обійдеться від 1800 грн з людини: в вартість входить меню, безалкогольні напої, а спиртне дозволяють принести з собою.

А ось 5000-6000 грн доведеться заплатити за новорічну програму і столик в Premier Palace Hotel Kharkiv: там дорослі зможуть відпочити в ресторані Sky Lounge на Premier Party з святковою вечерею, діджеями, живою музикою і подарунками.

Обіцяють розважити і дітвору від 5 до 12 років конкурсами від Гаррі Поттера і Герміони, уроками магії і чарівної хореографією. У Бальній залі гостям представлять програму "В пошуках Золотого Трюфеля".

"Стилістика відповідає антураж і програма: елегантний шоу-балет, театралізований виступ, тематичні конкурси, легка музика у виконанні кавер-групи і, звичайно, фотозоні з живим символом року" Міні-Піги ". Для гостей приготують святкову вечерю зі спеціальним трюфеля меню від шеф-кухаря ", - розповіли нам в готелі.

В ЛІСІ І АВТОБУСІ. Відзначити Новий рік можна і дружною компанією на природі. Наприклад, номер в готелі в Зміївському районі обійдеться від 5000 до 16 000 грн, а котедж можна орендувати на три дні, заплативши від 11 000 до 25 000 грн. В програму відпочинку включені банкет, шоу-програма, дитячий ранок, народні гуляння і частування на свіжому повітрі.

А ось база відпочинку в селищі Малинівка Чугуївського району запрошує всіх "стиляг" відірватися на новорічній вечірці під музику 1950-х. Три дні відпочинку обійдуться від 8000 до 14 000 грн за будиночок.

Відзначити свято на колесах зазиває Центр дозвілля "Незвичайний Харків", який в новорічну ніч пропонує влаштувати покатушки на лімузинах і паті-басах. За годину диско-паті з Дідом Морозом, Снігуронькою, фокусниками, стриптизерами, музикантами і барменами в 8-місному лімузині необхідно заплатити 1000 грн, а в паті-бас місткістю 20-25 чоловік - 2000 грн.

Також для городян тут підготували новорічні покатушки на квадроциклах і фотосесії з хаскі, маламутами і доберманів. Година катання на одномісних і двомісних квадроциклах варто 600-1000 грн, а фотосесія - 200-400 грн.

ДОЗВІЛЛЯ для дітвори: рукотворний ПРЯНИКИ І мультиплікації

Харківська дітвора почне святкувати набагато раніше, і не тільки на ранках в садках і школах. У місті вже проходять майстер-класи з розпису пряників і створення ялинкових прикрас, які обійдуться від 150 до 500 грн. А ось в обласній бібліотеці абсолютно безкоштовно навчать створювати новорічні мультфільми. Майстер-класи там пройдуть до 15 грудня включно (початок занять о 14:00).

У парку Горького готують інтерактивно-музичні вистави до Дня святого Миколая, Нового року, Різдва, а також розважальні програми на час зимових канікул. У Театрі ляльок 19 грудня презентують казку-феєрію "Лускунчик".

А найменших глядачів до 4 років запрошують до Палацу студентів НЮАУ ім. Ярослава Мудрого, де з 23 грудня по 8 січня пройде інтерактивне дійство "Малишарікі". Ціна квитка - 200 грн.

Раніше ми писали, що в Дніпрі з новорічними святами дітвору привітає пожежний Дід Мороз . Він зарядить городян позитивним настроєм, а маленьким дніпрянам розповість про безпеку і вручить солодкі подарунки.

Тим часом Одеса активно готується до Нового року . На Дерибасівській вже встановили збірну ялинку з 300 сосен, а головні вулиці засяяли яскравими вогнями. Детальну програму міських гулянь поки ще не оприлюднили, але вже відомо, що хедлайнером концерту на Думській площі стане підкорювач жіночих сердець Олег Винник. А ось замість бою курантів рівно опівночі одеситів чекає святковий салют.

Нагадаємо, в Головпоштамті в центрі Києва пройшло відкриття резиденції Святого Миколая . Вона буде працювати до 19 грудня, в будні дні - з 13:00 до 20:00, а у вихідні - з 12:00 до 20:00. Про це повідомили в прес-службі "Укрпошти".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Як зустріти рік Жовтого Кабана в Харкові: на ковзанці, з трюфелем і на квадроциклах". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Таїсія Єрохіна

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости