Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

З Барселони в Мадрид: AVE - високошвидкісний потяг на вокзалі Barcelona Sants

  1. Купівля квитків на поїзд AVE на вокзалі Sants
  2. Час в дорозі поїздів AVE
  3. Клієнтська служба AVE
  4. Зал очікування для пасажирів першого класу поїздів AVE

Станція Barcelona Sants з гордістю приймає у себе видатний вітчизняний швидкісний поїзд, що курсує між двома найбільшими містами - Барселоною і Мадридом. У AVE (скорочення від Alta Velocidad Española) на вокзалі Barcelona Sants є власна клієнтська служба, плюс "Sala Club" - VIP-зона AVE для пасажирів першого класу. Гострий ніс і обтічні форми надають поїзду вражаючий вид.

Тут докладна описана інфраструктура поїзда AVE на вокзалі Barcelona Sants: розташування і час роботи клієнтської служби AVE, час у дорозі поїздів AVE, покупка квитків на поїзд і докладний опис залу очікування для пасажирів першого класу.

Забронюйте паркувальне місце на стоянці Barcelona Sants Забронюйте паркувальне місце на стоянці Barcelona Sants

Купівля квитків на поїзд AVE на вокзалі Sants

Поїзд AVE проходить по категорії "Larga Distancia" (далекого прямування). Квитки можна купити через інтернет, по телефону або на вокзалі. Їх можна купити в день від'їзду, але є велика ймовірність, що на той час всі квитки будуть вже розпродані, тому якщо є можливо, то краще за все бронювати їх заздалегідь.

Читайте посібник з придбання квитків на вокзалі Barcelona Sants і зверніть увагу на розділ про потяги далекого прямування. Тут ви дізнаєтеся як купити квитки на поїзд AVE.

Клацніть тут, щоб зарезервувати зберігання багажу в Барселоні на залізничному вокзалі Sants Клацніть тут, щоб зарезервувати зберігання багажу в Барселоні на залізничному вокзалі Sants

Час в дорозі поїздів AVE

Час в дорозі поїздів AVE може бути різним у залежності від того, скільки зупинок зробить потяг:

Прямий поїзд: 2 години 40 хвилин
Поїзд робить зупинку в Zaragoza (Сарагосі): 2 години 50 хвилин
Поїзд робить більше трьох зупинок: 3 години 10 хвилин (орієнтовно).

Забронюйте паркувальне місце на стоянці Barcelona Sants Забронюйте паркувальне місце на стоянці Barcelona Sants

Клієнтська служба AVE

На вокзалі Barcelona Sants є загальна клієнтська служба по вокзалу, але там також є окрема клієнтська служба тільки по потягах AVE. Ви можете зайти в цей офіс, якщо у вас є питання, що стосуються квитків або поїздів, або якщо ви хочете поскаржитися або внести якісь пропозиції. Детально про розташування і часу роботи клієнтської служби AVE можна дізнатися з путівника по довідковим службам вокзалу Barcelona Sants (вокзал Сантс) .

Зал очікування для пасажирів першого класу поїздів AVE

Зал очікування AVE для пасажирів першого класу називається "Sala Club". Він знаходиться за квитковими касами "Media Distancia" в лівій частині будівлі вокзалу, поруч з рестораном Макдоналдс. Тут безкоштовно пропонують каву, випічку, холодні напої і закуски. Є багато газет на вибір і "тиха зона". Щоб ви не запізнилися на свій поїзд, в залі висять табло розкладу.

Графік роботи Sala Club:
понеділок - субота: 5:30 - 22:00
неділя: 6:30 - 22:00

Поїзд AVE - це швидкий спосіб дістатися з Барселони до Мадрида. Необхідно зайти на офіційний веб-сайт RENFE для уточнення цін на квитки тому, що ціна буде залежати від того, коли ви бронюєте квиток і який він категорії. В цілому, поїзд зручна і екологічна альтернатива літаку.

Забронюйте паркувальне місце на стоянці Barcelona Sants Забронюйте паркувальне місце на стоянці Barcelona Sants

Новости