Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Барселоні

  1. Основні види відпочинку в Барселоні
  2. На замітку!
  3. Фотографії відпочинку в Барселоні


Відпочинок в Барселоні - це можливість зануритися в культурну атмосферу міста і насолодитися чудовими середземноморськими пляжами.

Основні види відпочинку в Барселоні

  • Екскурсійний: в екскурсійні програми включені прогулянки по Готичному кварталу і бульвару Рамбла, огляд собору Святого Сімейства, відвідання Будинку Бальо, Кафедрального собору, Будинку-музею Гауді, Парку Гуель, Єгипетського і Морського музеїв, Музею Пікассо, Акваріума.
  • Активний: мандрівники можуть пограти в гольф, прогулятися пішки або на велосипеді по мальовничим природним місцях, повеселитися на вечірках в клубах "Bar Pastis", "Moog", "Marsella", зайнятися рафтингом, здійснити політ на повітряній кулі або в аеро-трубі, політати на параплані, відправитися на нічну морську риболовлю.
  • Подієвий: поїздку в Барселону варто підгадати до святкування Фестивалю "La Merce" (вересень), Карнавалу з урочистим парадом і костюмованим ходою (лютий-березень), Весняного фестивалю (травень), Національного дня Каталонії (11 вересня).
  • Пляжний: свій вибір варто зупинити на пляжі Barseloneta (дістатися сюди з центру міста можна на трамваї, метро або пішки) - цей протяжний і гостинний пляж має душовими, барами, спортмайданчиками, рятувальними вишками, пунктом прокату (оренда парасольок, шезлонгів та іншого пляжного інвентарю ). Для відпочиваючих з обмеженими можливостями відмінно підходить пляж SanSebastian: до послуг відпочиваючих - зручні душові та туалет, а також доріжки на піску. А сімейним парам варто придивитися до пляжу NovaIcaria - крім стандартного облаштування, він має в своєму розпорядженні зоною для дитячих ігор, волейбольними майданчиками, столом для гри в пінг-понг. Що стосується нудистів і активної молоді, то вони можуть відпочити на пляжі Mar Bella: на цьому нудистському пляжі створені умови для занять віндсерфінгом і каякингом.

Ціни на тури в Барселону

Менеджери турагентств рекомендують відвідувати Барселону в травні-червні, вересні-жовтні. При купівлі турів варто мати на увазі, що влітку ціни на путівки в Барселону підвищуються в 1,5-2 рази. Крім того, варто бути готовим до підвищення вартості турів в цей іспанське місто на новорічні свята, Великдень і в період національних свят. Щоб придбати більш демократичні за ціною тури в Барселону, має сенс запланувати відпочинок тут в низький сезон (листопад-березень).

На замітку!

Щоб бути в курсі майбутніх культурних заходів та екскурсій, по приїзду в Барселону варто придбати газету "GuiadelOcio" (вона продається в газетних кіосках).

Планують відвідувати кафе та ресторани слід знати, що позичати потрібно не будь-який вільний столик, а той, на який вкаже офіціант (незалежно від рівня закладу прийнято залишати чайові в розмірі 5-10% від суми замовлення). Майте на увазі, що в громадських місцях не можна курити, але великі торгові центри і ресторани виділяють для своїх гостей спеціальні місця для куріння.

Пам'ятними подарунками з Барселони можуть стати кастаньєти, вино і херес, оливкове масло, іспанське мереживо, керамічні вироби.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 10.02.2015


Фотографії відпочинку в Барселоні

Популярні статті


Відео


Барселона Інша відео про Барселоні

Новости