Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Трансфер з аеропорту Барселони до Ситжесі (Sitges).

  1. Персональний трансфер між аеропортом Барселони (BCN) і Ситжесі
  2. Трансфер на поїзді з аеропорту Барселони до Ситжесі
  3. Міжміський автобус
  4. таксі
  5. Парковка в аеропорту Барселони

Ситжес один з найвідоміших морських курортів Каталонії. Чудове місце, куди можна з'їздити на день з Барселони. Туди також можна легко дістатися прямо з аеропорту Барселони - щодня на регулярній основі туди ходить комфортабельний автобус. Також можна вибрати поїзд, однак для цього спочатку треба буде поїхати в центр Барселони.

На цій сторінці зібрана інформація про різні способи трансферу з аеропорту Барселони до центру Ситжесі. Варіанти включають в себе потяг, автобус і таксі.

Персональний трансфер між аеропортом Барселони (BCN) і Ситжесі

Персональний трансфер можна здійснити між аеропортом Барселони (термінал 1 і термінал 2) і Ситжесі. За наступним посиланням можна замовити такий трансфер.

Рекомендується бронювати трансфер до поїздки. На жаль, замовляти цю послугу менше ніж за 24 години неможливо.

Перейдіть за наступним посиланням:

Персональний трансфер з аеропорту Барселони до Ситжесі

Трансфер на поїзді з аеропорту Барселони до Ситжесі

Прямих потягів з аеропорту Барселони до Ситжесі немає. Тому, спочатку доведеться сісти на поїзд RENFE R2 Nord з аеропорту і вийти на першій зупинці El Prat de Llobregat. Звідси на поїзді можна виїхати до Ситжесі.

Якщо Ви прилітаєте в термінал 1 (Т1), вийти на залізниці станцію не вийде, тому що вона знаходиться в 4 кілометрах від терміналу 1. Доведеться сісти на шаттл біля терміналу.

Для уточнення розкладу руху цього поїзда, потрібно зайти в розділ приміських поїздів на веб-сайті RENFE - Cercanías .

Міжміський автобус

З аеропорту Барселони до Ситжесі ходять прямі автобуси. Автобус Mon-Bus відходить від терміналу 1 (Т1).

При прильоті в T2, треба буде сісти на безкоштовний шаттл , Що йде з Т2 в Т1. Опинившись в Т1, можна буде сісти на автобус до Ситжесі.

Автобус MonBus ходить один раз на годину з понеділка по п'ятницю. По суботах автобус ходить раз на дві години. По неділях і святкових днях - чотири рази в день. Уточнюйте розклад і ціни на квитки на веб-сайті MonBus . Зайдіть в розділ "Розклад" ( "Timetable Searcher") і напишіть "Aeroport" до "Sitges". Розклад буде показано або для понеділка-п'ятниці, суботи, неділі або для нічного часу доби.

Автобус MonBus заїжджає в зону 3 транспортної системи Барселони Автобус MonBus заїжджає в зону 3 транспортної системи Барселони. Тому краще буде купити квиток T10, що покриває зони 1 - 3 (€ 27,40). Це квиток на 10 поїздок між зонами 1 і 3 на автобусі або метро. Корисна річ, якщо плануються неодноразові поїздки між Ситжесі і Барселоною, або якщо проводити багато часу в Барселоні. З квитком Т10 кожна поїздка буде виходити дешевше, ніж при покупці окремих квитків.

таксі

Відстань від аеропорту Барселони до Ситжесі дорівнює приблизно 32 кілометрів. На таксі цей шлях можна подолати приблизно за 30 хвилин, і коштувати це буде в районі € 50,00.

Ситжес може стати кінцевою точкою подорожі. Або він може стати одним з пунктів у великій туристичній програмі. Якщо плануєте поїздити по окрузі, подумайте про оренді автомобіля - хоча б тому, що звивиста дорога з Барселони, що йде уздовж узбережжя, дуже красива. Але з міркувань економії, краще поїхати на автобусі з аеропорту Барселони. Він недорогий і ходить регулярно.

Парковка в аеропорту Барселони

Керівництво по парковці в аеропорту Барселони (термінали T1 і T2)   Довгостроковий паркінг в аеропорту Барселони   Керівництво по парковці в Барселоні Керівництво по парковці в аеропорту Барселони (термінали T1 і T2)
Довгостроковий паркінг в аеропорту Барселони
Керівництво по парковці в Барселоні

Новости