Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки летіти з Самари до Барселони прямим рейсом

  1. Підготовка до польоту в Іспанію
  2. Палаючий квиток до Барселони
  3. Яку авіакомпанію вибрати

Столиця Каталонії - незалежного регіону в Іспанії - прекрасне місто Барселона, має безліч особливостей, які приваблюють тисячі туристів щодня. Цілий в центр області прилітають бізнесмени, зайняті в промисловій сфері діяльності, а також мандрівники, які бажають побачити на власні очі дивовижні куточки Європи.

Багато співвітчизників з Росії і країн СНД набувають туристичні пакети, що містять маршрут по декількох країнах Європи, захоплюючи друге за чисельністю населення Іспанське місто. Тут постійно живе 1,5 мільйона чоловік.

Підготовка до польоту в Іспанію

Для жителів Поволжя створені ідеальні умови перельотів в різні точки, популярні у туристів. Розглянемо, скільки летіти з Самари до Барселони, якщо скористатися палаючими пропозиціями від турфірм, або при самостійному виборі варіанту перельоту з пересадками. Крім важливого питання про тривалість маршруту, пасажирів часто хвилюють:

  • відстань між містами;
  • умови обслуговування перед авіаперельотом;
  • правила перевезення багажу.

Час польоту Самара - Барселона може змінюватися в залежності від виду авіакомпанії, але в середньому, пряма дорога від аеропорту Курумоч до авіавокзала Ель Прат займає 5 годин. Тоді спеціально замовлений літак надається для клієнтів, яких збирає туристична фірма. Перевізник продає весь набір квитків заздалегідь, не турбуючись про пошук пасажирів на певний маршрут. Причому рейси чартерами здебільшого прокладаються по прямому шляху, але бувають і тривалі польоти.

Повітряне відстань до Каталонії складає 3774 км. Майте на увазі, що наявність стикувань збільшує маршрут на кілька годин. Для деяких туристів складний шлях навіть цікавіший, ніж звичайний політ. Адже побачити і познайомитися з новими містами і країнами під час пересадок також дуже захоплююче.

Палаючий квиток до Барселони

Сьогодні цілком можливо купити дешеві авіаквитки в мережі інтернет. Сайт надасть список варіантів, виділивши при цьому найбільш вигідний. Найбільш ощадливими виходять «горять» квитки, що продаються за 1-2 дня до польоту. Наприклад, час польоту Самара - Барселона, який є найпопулярнішим серед жителів Поволжя і області, триває 9 год. 50 хв.

У путівку входять:

  • переліт зі стикуванням в Москві - очікувати пересадку доведеться близько 3 годин;
  • номер в готелі - передплачений відпочинок на 8 днів;
  • екскурсійний маршрут - в щоденному плані знаходяться відвідування найвідоміших пам'яток міста.

Актуальна вартість перельоту щодня змінюється в міру наближення до дати вильоту літака. Загальна сума туру може складати менше 30 тисяч руб.

Яку авіакомпанію вибрати

Російський пасажироперевізників Аерофлот, який має високий міжнародний статус, виконує доставку туристів в міста Європи з найбільш комфортними умовами. Рейс із зупинкою зазвичай триває трохи більше 8 годин. На сайті www.aeroflot.ru кожен відвідувач швидко забронює квиток, а потім легко його викупить через систему банківських платежів. На головній сторінці є табло вильотів, інформація щодо перельотів, а також всі правила авіаційних перевезень і реєстрації.

Турецькі авіалінії роблять пересадку в столиці своєї держави, яка займає 6-7 годин. Загальний час подорожі складе 13 ч. 25 хв. У Москві і Парижі доведеться пересідати також клієнтам компанії Air France.

Тоді, скільки летіти з Самари до Барселони, якщо вибрати останній тип маршруту? Незважаючи на складність дороги, продовжиться вона всього 10 годин, з яких 4 години ви проведете в романтичній столиці Франції. Приємної подорожі!

В Іспанію з Самари

Тоді, скільки летіти з Самари до Барселони, якщо вибрати останній тип маршруту?

Новости