Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санкт-Петербург - Барселона: авіаквитки дешево.

Хочете забронювати квитки на літак Санкт-Петербург - Барселона, збираючись побувати в сонячній Іспанії

Хочете забронювати квитки на літак Санкт-Петербург - Барселона, збираючись побувати в сонячній Іспанії? Пристрасні ритми фламенко, запальні мелодії іспанської гітари, аромати паельї і знамените вино сангрія - все це дозволяє перейнятися справжнім південним темпераментом жителів Барселони. Тут зійшлися воєдино унікальна архітектура і розкішні пляжі. Відвідати всі цікаві місця в стислі терміни дозволить оренда авто в Барселоні . Як правило, більшість рейсів прибуває в міжнародний аеропорт Ель-Прат, який знаходиться в 10 кілометрах від центру мегаполісу. Щодня сюди прилітають сотні літаків, як з Росії, так і з інших країн.

Напрямок Санкт-Петербург - Барселона популярно в липні, серпні та вересні. За прямим маршрутом з Пітера в Барселону літають літаки авіакомпанії «Vueling» / «Iberia» (рейс IB5877) і «Аерофлот». Авіаперельоти з пересадками в Москві щодня здійснює «Аерофлот» (рейси SU7, SU11, SU13 SU37), «Lufthansa» (рейс LH2565) з пересадкою в Мюнхені і інші авіакомпанії.

Часто користуєтеся послугами авіакомпаній і хочете заощадити? Купити недорогі авіаквитки Петербург - Барселона можна в сезон низьких цін - в грудні, січні та лютому. Знижки та акції авіакомпаній також істотно знижують вартість авіаперельотів. Купуючи квиток на літак по акції через сервіс онлайн бронювання «Аеротур», не забувайте уточнювати умови і період дії знижок. Також варто мати на увазі, що в залежності від решти до поїздки днів ціна квитків може змінюватися. Кращий варіант заощадити - викупити квиток на рейс Петербург - Барселона за кілька тижнів до вильоту.

Замовлення авіаперельотів через сервіс бронювання квитків «Аеротур» - зручна послуга, яка дає можливість купувати квитки на літак, не виходячи з дому. Це дозволяє економити не тільки час, а й гроші. На сайті сервісу ви відразу ж отримуєте всю інформацію про розклад, ціни, акції та спеціальні пропозиції. Крім того, тут же на сайті можна забронювати готель в Барселоні і зарезервувати машину напрокат.

Сервіс онлайн бронювання «Аеротур» допоможе вам знайти максимально вигідний авіапереліт. Плануйте свою подорож прямо зараз!

Часто користуєтеся послугами авіакомпаній і хочете заощадити?

Новости