Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ресторани в районі Sants

  1. La Terraza BCN Urban Club
  2. Zarautz
  3. La Font del Gat

В районі Барселони Sants знаходиться безліч барів і ресторанів. Тут стільки різноманітних смачних пропозицій міжнародної та місцевої кухні, і часто вибір місця непростий. Ми в ShBarcelona справили ретельний відбір ресторанів і барів в цьому районі, і хотіли б дати вам кілька порад про кращих місцях, де можна смачно поїсти! Читайте далі, і удачі!

Пов'язана стаття: Особливості каталонської кухні

La Terraza BCN Urban Club

В районі Барселони Sants знаходиться безліч барів і ресторанів

Photo by Bryan Bruchman via Visualhunt

Цей стильний ресторан в Сантс знаходиться на терасі на даху готелю Expo Barcelona . Так, це означає, що ви повинні забратися на самий верхній поверх! Але поїздка на ліфті варто того: ресторан може похвалитися смачним меню та приголомшливим видом на гору Монжуїк і інші околиці.

Готель розташований в безпосередній близькості від залізничного вокзалу Сантс, крім того звідси можна насолодитися видами з висоти пташиного польоту. Крім відкриваються видів, ресторан пропонує смачні гамбургери для гурманів і освіжаючі коктейлі, які додадуть ще більшу вишуканість вашому прийому їжі.

Адреса: Carrer de Mallorca, 1-23

Zarautz

Photo by Dudua via Visualhunt

Цей ресторан, розташований недалеко від залізничного вокзалу Сантс, пропонує фантастичні баскські та каталонські блюда. Широкий вибір делікатесних закусок pinxtos, виготовлених зі свіжих, високоякісних продуктів, від яких течуть слинки. Крім pinxtos, ви також можете замовити інші повноцінні страви і не поспішаючи насолодитися їх смаком.

Zarautz також славиться своїми вишуканими десертами, такими як, наприклад, «Chocolate Orgasm», який визначено доставить задоволення від насиченого смаку шоколаду! Любителі культури також повинні звернути увагу на те, що в ресторані регулярно організовують «Ночі Зараутца» - подія мистецтва, в якому гастрономія та інші художні дисципліни об'єднуються, щоб зробити ніч незабутньою!

Адреса: Carrer de l'Elisi, 13

Пов'язана стаття: Ресторани Барселони для середнього бюджету

La Font del Gat

Photo by Barcelona.cat via Visualhunt

Якщо ви хочете відпочити від їжі в міському центрі Сантс, вирушайте в цей ресторан в зелених околицях, в гірському парку Монжуїк . готель La Font Del Gat розташований всього в декількох кроках від фонду Миру і Мерсата де ле Флорс, посеред густого лісового саду, ви опинитесь немов у казці. Сюди не доходять звуки міста, і ви можете насолодитися смачною сучасною кухнею на відкритій терасі в саду, спроектованої модерністом Ларібалом.

Будівля схоже на пряниковий будиночок, всередині нього ви знайдете чарівний модерністський ресторан, який вважається одним з найромантичніших в місті. Шеф-кухар Пау Ревентос і його команда подають виняткову традиційну каталонську кухню з сучасним смаком, а також винятковий вибір вин. Ідеальне місце для відпочинку або для того, щоб запросити сюди важливого для вас людини на романтичне побачення!

Адреса: Passeig de Santa Madrona, 28

Хочете орендувати житло в Барселоні? ShBarcelona допоможе вам в цьому

Оцінити цю посаду

Google+

Новости