Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди ввечері сходити в Барселоні

На цікавить наших читачів запитання «Куди ввечері сходити в Барселоні» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Підкажіть, будь ласка, чим, крім як засмагати на пляжі і купатися, можна ще зайнятися в Барселоні? Відпустка за все тиждень і не хочеться щось пропустити.

29.11.2016 Наталія


Відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру»

ру»

Коли сонце опускається за горизонт, спадає денна спека, а пляжі порожніють, Барселона запалює свої вогні і запрошує в захоплюючу подорож по нічних вулицях, ресторанам, театрам і концертним майданчикам. Увечері тут також безпечно, як і днем. На вулицях дуже багато людей, що говорить про любов іспанців до цілодобового веселощів. Якщо протягом дня всі ваші сили йдуть на пляж і море, спробуйте надолужити згаяне в нічний час. Ми підкажемо куди краще сходити ввечері в Барселоні , Щоб запам'ятати її не тільки сонячно-морської, а й вечірньо-зачаровує, що дарує нові враження.

Перш за все, поїдьте на вечірню екскурсію по місту. Вона починається з площі Каталонія і проходить по найкрасивіших місцях Барселони. Після закінчення екскурсії, щоб набратися сил для подальшої прогулянки, загляньте в тапас-бар. Тут вони практично на кожному розі. Продегустувавши чудове вино або пиво, спробувавши різноманітні закуски, можна рухатися далі.

Магічний фонтан Барселони, що на схилі гори Монтжуик, ось те місце, куди неодмінно потрібно потрапити. Дуже незвичайне і красиве поєднання багаторівневих великих і малих фонтанів з фантастичною підсвічуванням, супроводжується різними музичними виставами.

Обов'язково відвідайте таке унікальне видовище, як Фламенко. І хоч, в самій Барселоні всього три місця, де можна побачити шоу, постарайтеся все-таки потрапити в одне з них. Ви назавжди запам'ятаєте це чудове буйство музики і танцю.

Оперний театр, Палац каталонської музики, Барселонський «Мулен-руж» - ось куди можна відправитися після заходу сонця. А ще сила-силенна нічних дискотек, неймовірна кількість самих різних ресторанів, джаз і рок клубів.

Закінчите цю ніч на оглядовому майданчику бункера El Carmel - звідси нічна Барселона видно, як на долоні. І вона прекрасна.

Новости