Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі тераси з видом на Барселону

  1. Grand Hotel Central
  2. Hotel Pulitzer
  3. Hotel тисяча вісімсот дев'яносто вісім
  4. Villa Emilia
  5. Hotel Majestic

Барселона - місто, в якому є все: високі гори, дикі і облаштовані пляжі, музеї з багатими колекціями мистецтва як Античності, так і нашого часу, тури на велосипедах і навіть польоти на повітряній кулі. Але коли температура підвищується, то немає нічого кращого, ніж потягувати прохолодний і освіжаючий напій на терасі з басейном і та видом на всю Барселону. Для цього більшість готелів в кінці травня відкривають свої двері всім бажаючим піднятися на даху, де можна сховатися від спеки. Якщо Ви хочете додати в свій відпочинок трохи розкоші, ShBarcelona склали список кращих терас Барселони:

Grand Hotel Central

Тераса даного готелю користується однією перевагою: з більшості барів і лаунж зон Барселони вид на місто обмежений, але не у випадку тераси   Grand Hotel Central Тераса даного готелю користується однією перевагою: з більшості барів і лаунж зон Барселони вид на місто обмежений, але не у випадку тераси Grand Hotel Central . З даху цього будинку відкривається вид на море, район Борн і на хмарочос Торре Агбар, який має дивовижне освітлення і є «візитною карткою» Барселони на рівні з Собором Святого Сімейства. Вхід для відвідувачів відкритий з 20.30 і бар пропонує всі види тапас (національні закуски Каталонії), хороший вибір вин і кави (іспанське шампанське) і різні коктейлі. Готель розташований на Vía Laietana, 30, яка знаходиться в центрі Барселони.

Схожа стаття: Розкішні ресторани Барселони

Hotel Pulitzer

Важко повірити, що в двох кроках від жвавої площі Каталонії - головної площі Барселони, на даху готелю можна знайти таке приголомшливе місце, як тераса готелю   Пулітцер Важко повірити, що в двох кроках від жвавої площі Каталонії - головної площі Барселони, на даху готелю можна знайти таке приголомшливе місце, як тераса готелю Пулітцер . Це найкраще місце для того, щоб розслабитися, відпочити, освіжитися і продовжити гуляти по місту. Ця тераса більше схожа на сад: невисокі дерева, плетені стільці і аромат квітів перенесуть Вас в тропічний рай прямо з центру Барселони. Щосереди на даху проходять акустичні концерти (з 20.30 до 22.00). Звуки акустичної гітари або ненав'язливе техно відмінно доповнюють атмосферу закладу. І не пропустіть нагоду насолодитися шедеврами іспанської та каталонської кухні в цьому оазисі!

Hotel тисяча вісімсот дев'яносто вісім

Завдяки приголомшливому 360 градусному увазі на Барселону і розташуванню прямо на головному бульварі Лас Рамблас, не може бути сумнівів у тому, що тераса Ізабелла Готелю 1898 є одним з найкращих варіантів як провести вечір Завдяки приголомшливому 360 градусному увазі на Барселону і розташуванню прямо на головному бульварі Лас Рамблас, не може бути сумнівів у тому, що тераса Ізабелла Готелю 1898 є одним з найкращих варіантів як провести вечір. Ресторан пропонує широкий вибір страв: від бургерів до морепродуктів, тому це також гарне місце для того, щоб повечеряти. Хоча треба враховувати, що ціни в цьому місці трохи зависокі. Але приголомшлива чіл-аут зона, відкритий басейн і фантастичний вид на захід виправдовують ціни. Не обов'язково резервувати столики, але це місце користується великою популярністю, тому бажано зробити бронь на сайті закладу.

Villa Emilia

Тераса цього готелю ще не широко відома туристам, але воно користується великою популярністю серед місцевих жителів Тераса цього готелю ще не широко відома туристам, але воно користується великою популярністю серед місцевих жителів. Затишна і зі смаком обставлена ​​тераса є яскравим прикладом середземноморської атмосфери міста. Тут проходять вечори живої музики, а по четвергах і суботах - вечори з барбеккю (для цього необхідно зробити бронь на сайті ). Тераса знаходиться недалеко від площі Іспанії, за адресою Carrer de Calàbria, 115.

Схожа стаття: Де послухати джаз в Барселоні?

Hotel Majestic

La Dolce Vitae   - це тераса, яка знаходиться на даху самого престижного готелю Барселони - Hotel Majestic - це місце елегантності, першокласного обслуговування та ексклюзивності La Dolce Vitae - це тераса, яка знаходиться на даху самого престижного готелю Барселони - Hotel Majestic - це місце елегантності, першокласного обслуговування та ексклюзивності. З тераси відкривається приголомшливий вид на Собор Святого Сімейства і гору Монжуїк. Кулінарне пропозицію вражає, так як тут працює один з найвідоміших шеф-кухарів Nandu Jubany. La Dolce Vitae - це ідеальне місце для особливих ввечері і зустрічей.

Ви були на одній з цих терас в Барселоні? Поділіться враженнями в коментарях!

Кращі тераси з видом на Барселону

5 (100%) 1 vote [s] Google+

Ви були на одній з цих терас в Барселоні?

Новости