Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі пляжі Барселони

  1. Барселонета (Barceloneta)
  2. Нова Ікарія (Nova Icaria)
  3. Багатіли (Bogatell)
  4. Березня Белла (Mar Bella)
  5. Сант-Себастьєн (San Sebastià)
  6. Сомморостро (Sommorostro)

Сотні туристів щороку їдуть до Барселони не тільки подивитися на архітектурні шедеври Гауді і всесвітньо відомий Храм Святого Сімейства, а й заради чистого і теплого Середземного моря. Що може бути краще, ніж поєднати культурну програму з пляжним відпочинком, перебуваючи в одному і тому ж місті? Цим Барселона унікальна! Літо тут і купальний сезон можна починати вже в кінці травня, а триває він приблизно до середини жовтня. У самому місті пляжі розтягнулися приблизно на 4 тисячі кілометрів, практично всі вони обладнані душами, туалетами, волейбольними і дитячими майданчиками і, що найголовніше, безкоштовні. Читайте путівник ShBarcelona по найкращим пляжам міста.

Схожа стаття: Кращі пляжі Коста Брава

Барселонета (Barceloneta)

Сотні туристів щороку їдуть до Барселони не тільки подивитися на архітектурні шедеври Гауді і всесвітньо відомий Храм Святого Сімейства, а й заради чистого і теплого Середземного моря

Photo via Pixabay

Один з найпопулярніших і тусовочних пляжів. Тут є все для комфортного відпочинку: обладнання для гри в волейбол, настільний теніс, дитячі майданчики, затишні ресторанчики і бари, шезлонги і парасольки в оренду, безкоштовний душ і туалет. Пляж, як правило, народ численний, а й нудьгувати тут точно не будете.

Як дістатися:
Метро L4 до станції Barceloneta, пішки 5-7 хвилин до узбережжя. Автобуси 45 і 59, зупинка Platja de la Barceloneta.

Нова Ікарія (Nova Icaria)

Їдете з дітьми? Цей пляж дуже добре підходить для сімейного відпочинку. Зручна інфраструктура: неподалік знаходиться кінотеатр, торговий центр . Більш того, це один з небагатьох пляжів Барселони, спеціально обладнаний для людей з обмеженими можливостями.

Як дістатися:
Найближча станція метро - Ciutadella / Vila Olímpica, лінія L4. Автобус 36, 41, 92 до зупинки Av. Icària-Àlaba, або на автобусі 71 - до зупинки Àlaba-Bogatell.

Багатіли (Bogatell)

Photo via Pixabay

Хочете просто повалятися на бархатистою піску з книжкою або поніжитися під променями сонця в спокійній атмосфері? Вам сюди. Тут немає зайвої суєти, пляж безкоштовний, добре обладнаний.

Як дістатися:
Їхати на метро L4 до зупинки Poblenou. Їхати на автобусі 26 і 36 до зупинки Taulat-Ciutat de Granada або на автобусі 6 до зупинки Roc Boronat - Doctor Trueta.

Березня Белла (Mar Bella)

Барселона дуже космополітичне місто: тут кілька нудистських пляжів , Таких як, наприклад, пляж березня Белла. Крім того, на цьому пляжі збираються люди з нетрадиційною орієнтацією, тому основна публіка тут - весела молодь.

Як дістатися:
На метро L4 до станції Poblenou. На автобусі 26 до зупинки Pg. Taulat-Bac de Roda, або на автобусах 36, 71, 141 до зупинки Llull-Bilbao.

Схожа стаття: Легку вечерю жарким літнім вечором в Барселоні

Сант-Себастьєн (San Sebastià)

Один з найбільших пляжів Каталонії. Розташований в безпосередній близькості від дуже дорогого готелю W п'ять зірок, який ви напевно бачили на листівках з Барселоною. Він також має обладнання для людей з обмеженими можливостями .

Як дістатися:
Доїхати до пляжу можна на метро - станція Barceloneta, жовта лінія 4, потім трохи пройти на схід в сторону моря. Можна дістатися сюди також на автобусі - маршрути № 14, 16,17, 39, 40, 45, 51, 57, 59, 64 і 157.

Сомморостро (Sommorostro)

Photo via Pixabay

Це один з найбільш впізнаваних пляжів завдяки знаходиться тут символу Олімпіади 1992 року - Золотий рибі. Тут багато модних клубів та барів . На пляжі є безкоштовний wi-fi.

Як дістатися:
Найближчою станція метро - Barceloneta, лінія L4. Автобуси 17, 39 і 64 (зупинка - Pg Joan de Borbó-Pl del Mar).

У Вас є улюблений пляж в Барселоні?

Оцінити цю посаду

Google+

Що може бути краще, ніж поєднати культурну програму з пляжним відпочинком, перебуваючи в одному і тому ж місті?
У Вас є улюблений пляж в Барселоні?

Новости