Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Прямі рейси Мюнхен-Казань Авіакомпанія АК БАРС АЕРО

Авіакомпанія АК БАРС АЕРО виконує прямі рейси Мюнхен-Казань по середах і суботах, на комфортабельних канадських лайнерах CRJ-200

Авіакомпанія АК БАРС АЕРО виконує прямі рейси Мюнхен-Казань по середах і суботах, на комфортабельних канадських лайнерах CRJ-200. По середах з Мюнхена літак вилітає о 20.50, по суботах о 12.10. Час у польоті - близько 4 годин.

АК БАРС АЕРО - авіакомпанія з надання послуг пасажирських і вантажних авіаперевезень на території Російської Федерації і за її межами. Маршрутна мережа регулярних рейсів простягається від Новосибірська до Калінінграда. Ключові аеропорти: Москва, Санкт-Петербург, Казань, Бегішево, Челябінськ, Новосибірськ, Сургут, Нижньовартовськ, Калінінград, Бугульма.

У 2005 році підприємство АК БАРС АЕРО увійшло до складу ВАТ «Холдингова компанія« Ак Барс », що послужило новим імпульсом для розвитку авіакомпанії. АК БАРС АЕРО володіє власним парком повітряних суден, в тому числі судами з комфортабельними салонами бізнес-класу. Авіакомпанія придбала канадські літаки CRJ 200 LR і Challenger 605, з економічною витратою палива і відповідають всім сучасним вимогам комфорту і безпеки авіаперевезень. Авіакомпанія постійно вдосконалює рівень сервісу на борту лайнерів, приділяючи особливу увагу підвищенню комфорту і якості обслуговування пасажирів. Для пасажирів бізнес-класу компанія пропонує затишний VIP-зал в Бугульме, що дозволяє гостям відпочити перед вильотом і провести час очікування з усіма зручностями.
У 2005 році підприємство АК БАРС АЕРО увійшло до складу ВАТ «Холдингова компанія« Ак Барс », що послужило новим імпульсом для розвитку авіакомпанії

Авіакомпанія АК БАРС АЕРО здійснює пасажирські і чартерні перевезення в найбільші аеропорти Росії і зарубіжжя. C 2011 авіакомпанія приступила до виконання міжнародних рейсів в Мюнхен, Сімферополь, Баку, Єреван, Душанбе і Худжанд. За підсумками конкурсу «Найпунктуальніші авіакомпанії», що проводиться столичним аеропортом «Домодєдово», авіакомпанія «АК БАРС АЕРО» зайняла почесне друге місце.
Авіакомпанія АК БАРС АЕРО здійснює пасажирські і чартерні перевезення в найбільші аеропорти Росії і зарубіжжя
http://www.akbarsaero.ru/

Останні статті:

Архів статей:

Новости