Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель "Сніговий Барс" Приельбруссі гірськолижний курорт Росія ціни на 2018-2019 р.р., катання на лижах в горах Росія 2019 р путівки на Новий рік 2019 і зимові канікули готелі і готелі Приельбрусся, тури в Приельбруссі на 2019 р

  1. Назва: Готель "Сніговий барс" Приельбруссі Росія 2018- Новий рік 2019 і Різдво - готель в самій близькості...
  2. Вартість на людину / на добу в рублях. Ціни 2018-2019 р.р, Новий рік 2019 і Різдво:
  3. Готель "Сніговий барс" Приельбруссі
  4. Відгуки про готелі "Сніговий барс" Приельбруссі:

Назва: Готель "Сніговий барс" Приельбруссі Росія 2018- Новий рік 2019 і Різдво - готель в самій близькості підйомника у гірськолижного схилу, підходить для сімейного відпочинку на гірськолижних курортах.

Назва: Готель Сніговий барс Приельбруссі Росія 2018- Новий рік 2019 і Різдво - готель в самій близькості підйомника у гірськолижного схилу, підходить для сімейного відпочинку на гірськолижних курортах

Розташування: Готель знаходиться в Приельбруссі на галявині Чегет. Розташовується в красивому місці Приельбрусся, всього в 100 метрах від підйомника «Чегет». Недалеко в лісовій зоні знаходиться знаменита поляна Чегет. Готель працює з 2009 року. З вікон номерів можна спостерігати красивий вид на вершини гір Чегет, Ельбрус і гірськолижні траси. Складається з двох 7-ми поверхових корпусів.
Будівля готелю має сім поверхів. Номери різного рівня комфорту завжди підготовлені до приїзду гостей. Всього 172 номери. На одному з поверхів передбачена мансарда. Користування гостей доступний ліфт. У кожному номері затишна обстановка, гарна м'які меблі, телевізор, холодильник, супутникове телебачення. У всіх апартаментах встановлена ​​душова кабінка. Гості можуть користуватися рушниками, туалетним приладдям та набором мильних приладдя. Спальна білизна та рушники змінюються два рази в тиждень.
Інфраструктура: ресторан, бар; Wi-Fi в холі; конференц зал; сауна; послуги пральні; масаж; більярд; автостоянка; room-сервіс; піші та автобусні екскурсії; послуги гіда; послуги інструктора; лижехраніліще.
Розміщення:
Двомісний однокімнатний номер «стандарт» - номер з двоспальним або двома роздільними ліжками, тумбочками, столом, шафою, вішалкою для одягу, телевізором і холодильником. У ванній - душ, раковина і санвузол.
Двокімнатний номер «напівлюкс». У спальні встановлено двоспальне ліжко, приліжкові тумби, шафа, стіл, телевізор, сейф. У вітальні - журнальний столик, диван, вішалка для верхнього одягу. Ванна кімната обладнана душем, раковиною і санвузлом.
Номер «Люкс» з мансардою - це одна простора кімната. У номері коштує двоспальне ліжко, приліжкові тумбочки, шафа, м'які меблі, журнальний столик, вішалка для одягу, телевізор, холодильник, чайник, сейф. У ванній кімнаті - душова кабіна, раковина, санвузол.
Послуги: ресторан, бар; більярдний зал; інтернет WI FI, послуги факсимільного зв'язку; сауна, масаж; конференц - обслуговування; екскурсійні тури і програми; автомобільна стоянка; аптека; банкомат;
Розрахунковий час: заїзд після 14.00, виїзд до 12.00;
Діти: приймаються з будь-якого віку, до 3 років дитина може проживати в номері з батьками безкоштовно.
Харчування: сніданок "шведський стіл".
У вартість входить: проживання; сніданок «шведський стіл»; стоянка.
Необхідні документи: ваучер, паспорт
Адреса: Росія, Кабардино-Балкарія, Ельбруський район, селище Терскол, Чегетская поляна, готель «Сніговий барс».
Проїзд: Літаком: до м мін.води або р Нальчик, далі автотранспортом до п. Чегет (від Нальчика - 130 км, від Мінеральних Вод - 200 км, час в дорозі: з Нальчика - 3,5 години, з Мін. вод - 4,5 години);
Потягом: до м мін.води або р Нальчик, далі автотранспортом до п. Чегет (від Нальчика - 130 км, від Мінеральних Вод - 200 км, час в дорозі: з Нальчика - 3,5 години, з мін.води - 4,5 години).

Раннє бронювання знижка 2%

на січень-лютий 2019 р Новий рік 2019 і Різдво

при повній оплаті протягом 3-х днів після підтвердження !!!

Вартість на людину / на добу в рублях. Ціни 2018-2019 р.р, Новий рік 2019 і Різдво:

F% 2F7IYv7J7iWUGIb7bJvSaYtSMJm0x44SBmBnBUXN33g% 3D

А. DR

Готель "Сніговий барс" Приельбруссі

Готель Сніговий барс Приельбруссі


Відгуки про готелі "Сніговий барс" Приельбруссі:

ТОВ «ЦМС« Курорти Кубані »м.Москва допоможе Вам купити, придбати путівку або забронювати номер на відпочинок з дітьми, економ відпочинок, санаторно-курортну путівку, відпочинок за системою« все включено », дешеві номери, приватний сектор на літо 2019. Акція «Раннє бронювання» на травень-червень-липень-серпень літо 2019 зі знижкою:

- в готелі, будинки відпочинку, бази відпочинку, санаторії, пансіонати, зняти котедж, недорогий відпочинок на літо 2019 в Росії і осінні канікули в Підмосков'ї, Білорусії, Червоній галявині 2019 г. (Роза Хутір, Есто-Садок, Горки-місто), Сочі, Кавминводах, Абхазії,.
- недорогий відпочинок літо 2019 Росії (підкажемо де краще відпочити в Росії, куди краще поїхати на літо в Росії і Білорусії). Відпочинок в Росії на літо 2019 - кращі пропозиції.
- гірськолижний курорт Червона поляна 2019, Домбай, Приельбруссі 2019 р Гудаурі Грузія зима 2019.

-Відпочинок в Імеретинській бухті на літо 2019.
- санаторіях Білорусії (Білорусі) на 2019 р .: Мінська, Брестська, Вітебська області, на озері Нароч літо 2019; Кавказьких Мінеральних Вод зима 2019 (Кисловодськ, Єсентуки, П'ятигорськ, Желєзноводськ), Азовського моря (місто Єйськ, станиця Довжанка, Темрюк, Голубіцкая),
-пансіонатах, санаторіях, готелях Анапи ціни на червень-липень-серпень літо 2019 г. (курортні селища Джемете, Вітязево, Сукко) Сочі літо 2019 (Адлер, Лазаревське, Лоо, Хоста, лікування Мацеста), Геленджик літо 2019 (курортні селища Кабардинка, Дивноморське, Архипо-Йосипівка), Туапсе літо 2019 (селища Небуг, Ольгінка, Новоміхайловській, Агою, Лермонтово) - ціни на літо 2019 р
-недорогой відпочинок на Чорному морі в Абхазія літо 2019 (Гагри, Піцунда, Сухумі, Новий Афон, Гудаута) - котеджі, будиночки, бази відпочинку міні-готелі, готелі на березі моря на літо 2019
- відпочинок з дітьми в Криму літо 2019 (Алушта, Ялта, Євпаторія, Феодосія, п. Миколаївка, с. Піщане, п. Гаспра, п. Гурзуф і ін)
- санаторії, пансіонати, будинки відпочинку Підмосков'я зі знижкою святкування 8 березня, травневі свята, рибалка, сімейний відпочинок, тури на вихідні літо 2019 Підмосков'ї.

Новости