Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В Алтайському краї стартувала безкоштовна програма для підприємців від Google і Ощадбанку

7 лютого 2018 р 14:34

Ощадбанк і Google за підтримки Уряду Алтайського краю оголосили про запуск безкоштовної програми для підприємців «Бізнес клас». Проект спрямований на розвиток малого і мікробізнесу в регіоні. Взяти участь у програмі зможуть всі жителі Алтайського краю, які прагнуть вивести існуючий бізнес на новий рівень або тільки планують відкрити свою справу. Реєстрація доступна на сайті. Проект також стартував в Новосибірській і Томській областях.

«Запуск« Бізнес класу »- важливий крок для розвитку економіки Алтайського краю, адже до категорії суб'єктів малого, в тому числі мікро-, підприємництва відноситься майже половина підприємств регіону. Програму навчання для нових і діючих підприємців активно підтримують Уряд Алтайського краю, об'єднання підприємців. Програма дозволить підвищити підприємницьку активність, відкрити нові підприємства, збільшити економічний потенціал Алтайського краю. Завдяки проекту підприємці отримають нові можливості для розвитку свого бізнесу, а регіон - потужний потенціал для розвитку сприятливого інвестиційного клімату, появи нових підприємств і робочих місць », - зазначає заступник Голови Уряду Алтайського краю, міністр економічного розвитку Алтайського краю Микола Чиняков .

Заняття стартували 23 січня і триватимуть п'ять місяців. Програма представлена ​​в двох режимах - «онлайн» і «інтенсив». До першого можуть приєднатися жителі всіх регіонів Росії. Він складений з відеоуроків, тестових завдань, вебінарів і додаткових матеріалів. Другий доступний в регіонах реалізації програми і включає в себе всі складові режиму «онлайн», а також наставництво і зустрічі з досвідченими експертами. Інтенсивний курс «Бізнес класу» складається з восьми онлайн-модулів і чотирьох очних майстер-класів в Новосибірську, які зможуть відвідати найактивніші учасники з Алтайського краю, а також Томській і Новосибірській областей.

«Ми б хотіли висловити вдячність Уряду краю за всебічне сприяння в реалізації проекту. Сподіваємося, що завдяки програмі в регіоні з'явиться більше представників МСП-сектора, які будуть грамотно підходити до ведення власного бізнесу. Ми завжди раді зворотного зв'язку від учасників і готові доповнювати зміст курсу з урахуванням побажань місцевих підприємців », - говорить керівник напряму стратегічного розвитку Google Росія Сергій Шелухін.

Учасникам пропонують на вибір дві траєкторії навчання: «Я хочу розвивати існуючий бізнес» і «Я хочу почати власний бізнес». Перша група займеться аналізом і оцінкою слабких сторін своїх компаній, розвитком підприємницьких навичок, оптимізацією бізнесу і стратегією його просування. Друга пройде програму, спрямовану на створення бізнес-плану, реєстрацію і розвиток своєї справи з нуля. Всі матеріали курсу підготовлені провідними російськими бізнес-експертами, серед яких Максим Поташев і Костянтин Холстінін.

«Ми зацікавлені в тому, щоб в нашому регіоні зростала кількість представників малого бізнесу з професійним підходом до розвитку власної справи. Наша мета - навчити підприємців конвертувати свої навички в ефективні бізнес-моделі. Чим компетентніше підприємці, тим більш значущий внесок в економіку країни вони вносять », - зазначив керуючий Алтайським відділенням №8644 ПАТ Сбербанк Максим Волков.

По завершенні програми досвідчені підприємці познайомляться з новітніми методиками та інструментами для розвитку бізнесу в сучасних реаліях, а бізнесмени-початківці отримають практичні знання про бізнес-процесах і покроковий план відкриття власної справи.

Довідка: «Бізнес клас» - це безкоштовна програма для представників мікро- та малого підприємництва від Ощадбанку і Google. На даний момент проект реалізується в 30 регіонах Росії. За 2017 - 2018 роки планується підключити до програми більше 40 суб'єктів Росії, включаючи ті регіони, де «Бізнес клас» вже запущений. В основі курсу - практичні заняття з досвідченими експертами, які допомагають підприємцям вивести існуюче справу на новий рівень або відкрити компанію з нуля. Всі бажаючі можуть зареєструватися на сайті.


7 лютого 2018 р 14:34   Ощадбанк і Google за підтримки Уряду Алтайського краю оголосили про запуск безкоштовної програми для підприємців «Бізнес клас»

Новости