Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури на Алтай «Алтай - Золоті гори»

  1. Барнаул - Бійськ - Белокуриха - Чуйський тракт - Чемальський ГЕС - злиття річок Чемал і Катунь - Ворота...

7 днів - маршрут екскурсійний (від 43600 рублів)

Барнаул - Бійськ - Белокуриха - Чуйський тракт - Чемальський ГЕС - злиття річок Чемал і Катунь - Ворота Сартакпая - о-в Патмос - «Долина гірських духів» - Екскурсія по Чуйскому тракту * - р Синюха - Телецкое озеро - гора Тялан-туу - водоспад Корбу - Гірничо-Алтайськ - муз. Шукшина - Барнаул

Дати туру на Алтай: 15-21.06, 29.06-05.07, 13-19.07, 27.07-02.08, 10-16.08, 24-30.08.2019 (Початок о Барнаулі: 7:00 - 9.00, Закінчення в Барнаулі)

Алтай - це величезна територія на півдні Сибіру: ціла країна безкраїх степів і засніжених гір, мовчазною тайги і гірських озер, норовливих річок і цілющих джерел. Країна, повна легенд і переказів - загадкова країна. Перехрестя культур, стародавня історія, первозданна природа ... Як тільки не називали Алтай: і пупом Землі - за те, що знаходиться в самому центрі нашої планети; і країною Синьогора - за блакитний серпанок гір; хтось в цих краях шукав Шамбалу - місце, де «..земля і небо зливаються воєдино і відкривають людині свою мудрість і святе знання ...». Сивочолий Алтай сповнений загадок, і таємниці свої він відкриває не всім. Щоб їх розгадати не вистачить і цілого життя. Але доторкнутися до них і відчути енергетику цього місця під силу кожному ...
Даний маршрут познайомить Вас з двома суб'єктами Російської Федерації: Республікою Алтай і Алтайським Краєм. Тур не вимагає від Вас відмінної фізичної форми і не має обмежень за віком, взяти участь може будь-хто.

День 1. Зустріч в аеропорту (на ж / д вокзалі) м Барнаул. Коротка оглядова екскурсія по Барнаулу - столиці Алтайського краю.
Переїзд Барнаул - Бійськ (165 км).
Коротка оглядова екскурсія по Бійськ. Найстаріший місто Алтайського краю - Бійськ був заснований в 1709 р за іменним Указом імператора Петра I на злитті річок Бії і Катуні як форпост російської держави.
Переїзд в місто-курорт Белокуриха (65 км). Розміщення в готелі. Ви зможете самостійно погуляти по курорту. До Ваших послуг - вся розважальна та оздоровча інфраструктура Белокурихи

День 2. Оглядова екскурсія по Белокурихе. Ви дізнаєтеся про історію виникнення курорту, підніміться на священну гору Церковка. Переїзд в Бійськ. Сьогодні тут, від знака «Нульовий кілометр», починається наш шлях в Гірський Алтай по знаменитому Чуйскому тракту Екскурсія в музей Чуйської тракту Переїзд Бійськ - Чемальський район Республіки Алтай (150 км). Розміщення на базі відпочинку.

День 3. Сьогодні 3 автопешеходная екскурсії по Чемальський району, одному з наймальовничіших районів Гірського Алтаю.
Екскурсія в с. Чемал. Візитною карткою всього Чемальського району є Чемальський ГЕС - перша ГЕС на Алтаї, побудована в 1935 році. Недалеко від ГЕС знаходиться місце злиття річок Чемал і Катунь. Найкращою оглядової точкою вважається місце, назване на честь героя алтайського епосу, - Ворота Сартакпая. Крім того, ви відвідаєте храм на острові Патмос, де доторкнетеся до історії заснування християнської місії в Чемалі, побачите саме оновлюється ікону.
Екскурсія «Долина гірських духів». Екскурсія в урочищі Чеч-киш - скельний каньйон в долині р. Катунь. Ви почуєте легенду урочища, підніметеся на оглядовий майданчик, звідки відкривається чудовий вид на Катунь. (Переїзд за день 160 км).
Екскурсія «Село майстрів». Ви відвідаєте село Аскат, де кожен третій житель займається будь-яким творчістю. Тут працюють три постійно діючі виставки, сувенірні майстерні.

День 4. Вільний день. Сьогодні Ви можете відпочити в готелі, відправитися на прогулянку або поїхати на екскурсію по Чуйскому тракту - дорозі, що входить в 5-ку найкрасивіших доріг світу за версією National Geographic. (За бажанням, за доп. Плату від 2500 руб / чол)
Але не тільки красою і природними пам'ятками цікава ця дорога. Протягом століть ця земля була «перехрестям доріг». Сотні народів пройшли тут, залишаючи знаки свого перебування у вигляді наскальних малюнків, кам'яних статуй, курганів, у вигляді живуть досі традиціях, віруваннях і звичаях місцевих жителів.
Ви подолаєте перевали Семінський і Чіке-Таман, побачите красуні-річки Катунь і Чую, місце їх злиття і деякі пороги (3 -5 категорії складності), за якими проходять водні маршрути. Просуваючись по Чуйскому тракту вглиб Алтаю, ми побачимо зміну природно-кліматичних зон. Чуйський тракт «забирається» все вище, і разом з ним, ми потрапляємо в Курайського і Чуйскую степу - одні з найбільш високогірних в світі (висота н. Р. М. До 2000 м). Велична панорама Північно-Чуйської хребта, степи і напівпустелі ... - сьогодні у нас безліч можливостей для того, щоб побачити і сфотографувати незвичайні пейзажі!
(Переїзд за день ок. 500 км)

День 5. Переїзд до Телецькому озера (авто, 250 км). По дорозі екскурсія на ВК «Манжерок», підйом на підйомнику на р Синюха, звідки відкривається чудовий вид на долину р. Катунь (в ясну погоду видимість до 100 км)
Прибуття в сел. Артибаш, розташований на північному березі Телецкого озера. Розміщення на базі відпочинку. Оглядова пішохідна екскурсія по селищу Артибаш.
Ви познайомитеся з історією освоєння і вивчення Озера, побуваєте на срібному джерелі, почуєте алтайські легенди про Алтин Кoле, підніміться на гору Тялан-туу, звідки з висоти пташиного польоту відкривається чудова панорама Телецкого озера
Екскурсія в етнопарк. Знайомство з традиціями алтайців. Дегустація страв національної кухні.

День 6. Водна прогулянка по Телецькому озера з відвідуванням водоспаду Корбу. (Вхід на територію Алтайського заповідника оплачується додатково, 100 руб / чол, діти до 14 років - безкоштовно).
Можливе продовження прогулянки до південного берега Телецкого озера з екскурсією і купанням. (Додаткова оплата від 1800 руб / чол при групі від 6 чол., Замовлення і оплату необхідно зробити в 1-3 дні туру)
У вільний час Ви можете замовити екскурсії (за додаткову плату від 500 руб): пішу прогулянку найцікавішими місцями прітелецкой тайги, сплав по Бії, кінні прогулянки та ін.

День 7. Переїзд в Барнаул. По дорозі - коротка екскурсія по Гірничо-Алтайського, екскурсія в Національний Музей Республіки Алтай їм А. В. Анохіна. У фондах музею зберігаються унікальні колекції перших краєзнавців Алтаю, археологічні матеріали з розкопок курганів Ак-Алаха з плато Укок, найбільша колекція живописних і графічних робіт першого алтайського художника Г.І. Чорос-Гуркіна.
Екскурсія в с. Сростки, Батьківщину В. М. Шукшина Відвідування музею письменника. Трансфер в а / порт, на ж / д вокзал. Орієнтовний час прибуття в Барнаул 19.00
Якщо Ви виїжджаєте з Барнаула вранці наступного дня, не забудьте заздалегідь забронювати готель! (За доп. Плату, за прайс-листами готелів).

Вартість туру на Алтай на людину: (від м Барнаула): 43600 руб. Вартість туру на Алтай на людину: (від м Барнаула): 43600 руб
Кількість туристів в групі: 6-15 чоловік
Вартість туру для дітей до 14 років (від м Барнаула): 40500 руб.
Доплата за одномісне розміщення: 11500 руб.

У вартість туру входить: екскурсійне і транспортне обслуговування по програмі туру (включаючи вхідні квитки в музеї); 2-х - 3-имісне розміщення в готелях і на базах відпочинку зі зручностями в номері; 2-разове харчування (з вечері в перший день по сніданок в день від'їзду); послуги супроводжуючого.

Переглянути всі тури на Алтай >>>

Наші контакти: + 7-495- 771-60-37; + 7-495-973-70-51; zolotoe-koltso-tur.ru

Новости