Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Авіатор» стали 30 слухачів «Ретро FM Барнаул».

Цими вихідними відбулося ще два польоти на Ан-2 - акція «Авіатори» благополучно «приземлилася».

Цими вихідними відбулося ще два польоти на Ан-2 - акція «Авіатори» благополучно «приземлилася»

Майже весь вересень в ефірі радіостанції «Ретро FM Барнаул» на хвилі 104, 4 FM, розігрувалися місця на борт літака авіа-спортивного клубу РОСТО. Всього пройшло 3 польоту. Подробиці розповідає програмний редактор Олексій Кочубеїв, який і придумав це розвага для барнаульцев:

Подробиці розповідає програмний редактор Олексій Кочубеїв, який і придумав це розвага для барнаульцев:

«Кожного разу польоти супроводжувалися бурею емоцій. Спочатку всі боялися, а потім надихалися настільки, що на перехоплення займали місце другого пілота. По-справжньому вели літак - за штурвалом, вгору, вниз, вправо-вліво. Верещали на віражах, на вісімка.

В самому перший політ взяла участь Лана Храмцова, безстрашна ведуча і редактор новин на Ретро FM Барнаул. Вона зробила барвистий репортаж прямо з кабіни пілота. він викладений на Підстанції , Ресурсі радіожурналістів. Репортаж називається красиво - «Мій зелений літак».

Літак і справді зелений ... Він випущений поляками в 1989-му році. До речі, пілот Олександр Ковальов парирує тим, хто вважає Ан-2 «кукурудзником»: Ан-2 називають так помилково. Чому - послухайте в звуці, не пошкодуєте. Сам слухав - захоплює ».

Для тих, хто пропустив: сенс гри «Авіатори» полягав у тому, щоб правильно назвати міську пам'ятку, яку описували в ефірі ді-джеї. Стадіон «Динамо» ( «зверху він виглядає овальним ....»), Телевежу, магазин під шпилем, і т.д. Все додзвонився в програму «Фелічіта» і правильно відповіли - полетіли.

Багато хто здивувався, дивлячись на місто з висоти 500 метрів. Виявляється, він дуже красивий і організований. Слухачі-авіатори говорили приблизно наступне: «Часом стає нудно, все набридає, місто здається сірим, одноманітним, хочеться поїхати, а тут раптом - на тобі! Місто-то, виявляється, такий класний! ». «Правильно, беріть вище!», - відповідала їм радіоведуча Наташа Ніколенкова.

фото Олександр дверник


Новости