Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Барбі і секретна двері і Томас і друзі: розповіді про хоробрих

  1. Ось ще кілька статей, які, на нашу думку, вам сподобаються!

Нові з Universal Studios - це останні історії дружби двох улюблених дитячих франшиз: Барбі і Томас і друзі, доступні всюди на Blu-Ray і DVD вересня 16th, 2014!
Нові з Universal Studios - це останні історії дружби двох улюблених дитячих франшиз: Барбі і Томас і друзі, доступні всюди на Blu-Ray і DVD вересня 16th, 2014
Барбі і секретну двері
Сором'язлива принцеса Алекса відкриває секретну двері в чарівну країну, приховану в її королівстві. Там вона дружить з феєю і русалкою, які втратили свої сили, тому що зіпсований правитель вирішив мати всю магію в королівстві для себе! Сім оригінальних пісень додають до чарівності цієї історії дружби і стоять за те, що правильно.

Томас і друзі: розповіді про хоробрих
Шторм на Содор показує раніше приховані сліди від дивного і загадкової істоти. Томас і Персі сповнені рішучості дізнатися, хто зробив відбитки, навіть якщо це означає, що вони потрапляють в якісь ризиковані ситуації! Ця історія про мужність і дружбу порадує шанувальників Томаса і друзів у вашому домі.

Ось ще кілька статей, які, на нашу думку, вам сподобаються!

про автора

Сімейний відпочинок в Канаді

Family Fun Canada - це онлайн-видання, в якому розповідається про подорожі, призначених для сімейного відпочинку, предметів призначення, стилів життя, а також новини та інформація про майбутні події і чудових пам'ятки в Ванкувері, Калгарі, Едмонтоні, Саскатуні й Галіфаксі. Family Fun Canada - це ресурс для канадських батьків, який шукає відмінні можливості для своїх дітей в своєму рідному місті або подорожах за кордоном.

Новости