Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

10 найбільш незвичайних барів світу

  1. 1. Кова Ден хорой, Менорка
  2. 2. Маршрут 36, Болівія
  3. 3. Алукс Лаундж, Мексика
  4. 4. Каса Почо, Іспанія
  5. 5. Бар на гострому пагорбі, Бразилія
  6. 6. Бар Пелікан Флойда, Ямайка
  7. 7. Річковий будиночок Зулункхуні, Малаві
  8. 8. НАСА, Індія
  9. 9. Бар Баобаб, ПАР
  10. 10. Клініка, Сінгапур

Ми створили список найкращих місць на планеті, де ви можете пропустити по стаканчику текіли, або залпом осушити келих пива; де варто побувати, якщо ви хочете погуляти або щось в цьому роді. Ці місця заробили свою репутацію не тільки завдяки подачі традиційних і екзотичних напоїв, а й своєю заспокійливою атмосферою, унікальним методом обслуговування і навіть взаємодією персоналу з клієнтами. Ви обов'язково повинні побувати в цих місцях, якщо не для того, щоб спробувати алкогольних напоїв, то хоча б набратися незабутніх вражень. Ми створили список найкращих місць на планеті, де ви можете пропустити по стаканчику текіли, або залпом осушити келих пива;  де варто побувати, якщо ви хочете погуляти або щось в цьому роді fb.me

1. Кова Ден хорой, Менорка

Перебуваючи на самому краю прекрасної скелі, що на південному узбережжі острова Менорка, цей печерний бар пропонує приголомшливі середземноморські види. Насолоджуйтесь найкращими коктейлями, дивлячись на чудові сходи й заходи, так як цей бар працює цілодобово. Увечері він перетворюється в дискотечний танцпол, де грають свої ритми кращі діджеї з усього світу. У цьому барі можна не побувати.

2. Маршрут 36, Болівія

Маршрут 36 - це перший і єдиний в світі кокаїновий бар. Він може запропонувати вам більше, ніж звичайні коктейлі. Він знаходиться в столиці Болівії Ла-Пасі. Маршрут 36 поряд з алкоголем продає саме шукане і дороге - кокаїн, зібраний доріжками на порожніх чорних коробочках від CD. Через постійні скарги сусідів на продаж і вживання забороненого наркотика місце знаходження бару постійно змінюється. Бар приваблює іноземних наркоманів і піших туристів з усіх куточків світу.

3. Алукс Лаундж, Мексика

Алукс - це унікальний ресторан, бар і місце відпочинку в печері, створеній природою. Помучиться свою свідомість, в той час, як насолоджуєтеся смачними міжнародними і мексиканськими напоями та стравами. У Алуксе головною родзинкою є природа сама по собі. Милуйтеся сталагмітами і сталактитами, які сформувалися в результаті тріщин печери, танцюючи і насолоджуючись смачним напоєм.

4. Каса Почо, Іспанія

Зазвичай, ми оцінюємо ресторан по його атмосфері, їжі і обслуговуванні. З іншого боку, ми також очікуємо, що інтер'єр буде відповідати певному рівню. Як би там не було, це все не стосується Каса Почо, де кожному, хто образить бармена, наливають безкоштовне пиво і пригощають тапою. Виключаючи дуже грубі слова, відвідувачам дозволяється використовувати образи середньої тяжкості, такі як «придурок» або «ідіот». Каса Почо володіють на рівних правах Бернард Маріуш і Мішель лоток, і це ідеальне місце, де можна випустити пар після важкого робочого дня.

5. Бар на гострому пагорбі, Бразилія

Бар на пагорбі перевіряє, наскільки далеко ви готові піти заради випивки. Перебуваючи на висоті в 395 метрів в Ріо-де-Жанейро, до цього бару можна дістатися двома шляхами. Ви можете піти легким шляхом і піднятися на підйомнику, або ж здивувати людей і піднятися на гору. Такий підйом буде того стояти, адже потім ви зможете насолодитися прекрасним видом з гори, попиваючи кайпиринью - коктейль з меленого льоду, цукру, лайма і качаса бразильського рому з цукрової тростини. Навідатися в бар на пагорбі - одна з головних причин відвідати Бразилію .

6. Бар Пелікан Флойда, Ямайка

Поїздка на Ямайку буде вважатися незавершеною, якщо ви не побуваєте в цьому унікальному барі. Це проста дерев'яна халупа, що знаходиться за чверть милі від берега затоки Паротті. Насолодившись смачними морськими стравами і ямайськими напоями, ви можете скупатися в найчистішій воді. Дістатися до бару Пелікан Флойда можна на катері, який також забере вас і назад.

7. Річковий будиночок Зулункхуні, Малаві

На північному березі широкого африканського озера Малаві знаходиться незвичайний будиночок. Він складається з чотирьох критих соломою халупах, відразу біля бару і ресторану, які побудовані в кам'яній печері біля водоспаду. Дістатися сюди у вас займе 4-5 годин пішого шляху або ж переправа на поромі. Але найцікавіше те, що кавуни наповнені горілкою зберігаються в гасових холодильних ящиках, так як тут немає електрики.

8. НАСА, Індія

Перебуваючи в Бангалорі, інтер'єр бару подарує вам відчуття, ніби ви на борту справжнього космічного корабля. У НАСА синє неонове освітлення, а обслуговуючий персонал одягнений в костюми астронавтів. Столики також мають прикріплені стабілізатори, як на ракетах. Він був створений Віджайя Маллен. Також тут щовечора відбуваються лазерні шоу.

padhaaro padhaaro.com

9. Бар Баобаб, ПАР

Це єдиний в світі бар, що знаходиться в дереві. Він розташовується всередині величезного баобаба заввишки в 21 метр в саду Лімпопо. Самому дереву вже 6 тисяч років. Чудовий бар Баобаб займає площу стовбура в 47 метрів шириною, має свій особистий телефон і мішень для гри в дартс. Тут навіть є льох, з вентиляцією, створеної природою, щоб пиво було охолодженим. В добавок до всього цього, в пабі проведено електрику, а також є зовнішній дзвінок для останніх замовлень.

10. Клініка, Сінгапур

Цей бар з тих, в які ходять заради інтересу і вражень, ніж за випивкою. Як і зрозуміло з його назви, бар Клініка виконаний в стилі лікарні. Тут є лікарняні ліжка, обслуговуючий персонал одягнений в медичний одяг, а напої подають в шприцах і колбах. На додачу до нездорового відчуття, кімнати виконані в формі таблеток.

Новости