Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як оплатити рахунок Мегафон бонусами "Спасибі" від Ощадбанку?

  1. Чи можна поповнити баланс телефону бонусами "Спасибі"
  2. Як оплатити зв'язок мегафон бонусами
  3. Які оператори стільникового зв'язку можна оплатити бонусними балами
  4. Чи нараховуються бонуси, якщо оплачувати мобільний зв'язок

Програма Спасибі від Ощадбанку надає користувачам зручний інструмент, за допомогою якого допускається економити кошти при здійсненні покупок і оплаті різних послуг

Програма "Спасибі" від Ощадбанку надає користувачам зручний інструмент, за допомогою якого допускається економити кошти при здійсненні покупок і оплаті різних послуг. Крім того, клієнти мають можливість оплачувати отриманими балами послуги мобільного зв'язку. Слід враховувати, що тільки компанія МТС є офіційним партнером Ощадбанку серед мобільних операторів в даній програмі лояльності.

Щоб перевести отримані бали на Мегафон, доведеться скористатися можливістю поповнення рахунку через особистий кабінет іншого оператора. Зараз не існує можливості поповнити рахунок Мегафон по "Спасибі" безпосередньо. Проте користувачі виявили можливість обійти це обмеження і знайшли спосіб, як оплатити Мегафон бонусами "Спасибі" від Ощадбанку.

Чи можна поповнити баланс телефону бонусами "Спасибі"

Отримати бонуси можна при оплаті покупок. Витратити їх ви зможете на авіаквитки, оплату готелів, покупки в магазинах-партнерах бонусної програми, придбання квитків на концерти улюблених виконавців. Але багато користувачів вважають за краще оплатити телефон бонусами, оскільки це робиться швидко і в будь-який момент, коли закінчуються кошти на рахунку.

Можна без проблем оплатити мобільний зв'язок МТС, витративши бонуси "Спасибі" від Ощадбанку через особистий кабінет оператора. Також надається можливість поповнювати рахунок через сервіс Сбербанк Онлайн. Для переказу коштів на телефон Мегафона потрібно виконати кілька дій. Відповідно до цієї схеми, спочатку бали надходять на поповнюваний рахунок МТС і тільки після цього переводяться на Мегафон.

Як оплатити зв'язок мегафон бонусами

Перш за все необхідно стати учасником спеціальної програми від Ощадбанку. Підключити програму можна через будь-який банкомат, після чого з'являється можливість накопичити потрібну суму бонусів. Оплата Мегафона бонусами "Спасибі" від Ощадбанку виконується за допомогою наступних кроків:

  1. Зайдіть в особистий кабінет МТС або сервіс Сбербанк Онлайн і оплатіть бонусами зі своєї карти рахунок цього мобільного оператора.
  2. Потім в особистому кабінеті МТС потрібно знайти розділ "Оплата товарів і послуг". У списку платежів знаходиться підрозділ "Мобільний телефон", де потрібно вибрати Мегафон.
  3. Після вибору цієї опції з'явиться інше вікно, в якому потрібно вказати номер телефону, який ви хочете поповнити. Також потрібно ввести суму бонусних балів "Спасибі", яку ви плануєте перевести на рахунок.
  4. Після цього потрібно вказати, як оплатити телефон: з рахунку МТС або з банківської карти. Виберіть перший варіант.
  5. У нижній частині екрана буде вказана комісія, яку знімуть за поповнення балансу телефону бонусами "Спасибі". Слід враховувати, що ця комісія досить висока: більше 10%.
  6. Підтвердіть свою дію кнопкою внизу екрану, щоб оплатити за допомогою "Спасибі" мобільний зв'язок.

Це не єдиний спосіб, який дозволяє використовувати бонуси для оплати Мегафона. Ви також можете звернутися в салон стільникового зв'язку "Евросеть", де співробітники допоможуть вам виконати цей платіж. Але така послуга доступна не в кожному відділенні "Евросети".

Які оператори стільникового зв'язку можна оплатити бонусними балами

Сбербанк має домовленість, за якою можна оплатити стільниковий зв'язок , Тільки з компанією МТС. Оплачувати інших операторів є можливість лише через сервіс, який надає МТС в особистому кабінеті кожного користувача. Але в списку розділу "Оплата товарів і послуг" особистого кабінету присутні всі великі мобільні оператори. Таким чином ви можете перевести бонуси на телефон будь-якого оператора стільникового зв'язку в Росії, включаючи Білайн і Теле2.

Чи нараховуються бонуси, якщо оплачувати мобільний зв'язок

Спочатку бали нараховувалися за багато дій користувачів, включаючи оплату мобільного телефону. Але цією можливістю почали активно користуватися шахраї, в результаті чого зараз за поповнення рахунку стільникового зв'язку бали на карту не надходять.

Проте бали активно нараховуються за виконання платежів в магазинах-партнерах Ощадбанку, за отримання послуг на автозаправках, за покупку товарів в онлайн-магазинах і т. Д. Крім того, за допомогою балів ви можете оплачувати авіаперельоти і готелі, купувати квитки на концерти і навіть жертвувати кошти на благодійність.

можете писати в коментарях , Якщо у Вас залишилися питання або хочете поділитися своєю думкою з цієї статті.


Новости