Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Йога та японська лазня чекають гостей на фестивалі «Експедиція-Tour 2014»

Фестиваль-зліт «Експедиція-Tour 2014» , Який відбудеться в перші вихідні серпня, порадує гостей не тільки різноманітними спортивними змаганнями та смачною кухнею. Можна буде зайнятися йогою, станцювати Зумбо, попаритися в сибірської лазні або відвідати ексклюзивну японську лазню «Офуро». Фестиваль-зліт «Експедиція-Tour 2014»   , Який відбудеться в перші вихідні серпня, порадує гостей не тільки різноманітними спортивними змаганнями та смачною кухнею

Для гостей зльоту працюватимуть тир, пневматика, батут, атракціони для дітей і дорослих, зона для розслаблення і йоги від журналу Yogalife. Всі бажаючі зможуть взяти участь в поєдинку від кулінарного партнера школи гарного смаку «Gourmet».

Маркетолог пікнік-готелю «Експедиція» Анастасії Шарлай зазначила, що вже відкрита реєстрація учасників на змагання «Квадро-трофі 2014», яке відбудеться 2 серпня о 12:00. Учасники будуть проходити грязьові ділянки, а також долати смугу перешкод. На переможця чекає приз - годинник з обмеженою колекції «Експедиція» від легендарного бренду годин Vostok-Europeк. За друге і третє місце учасники отримають кубки, медалі, дипломи, цінні призи від партнерів фестивалю.

Нагадаємо, що учасників заходу чекають футбол, волейбол, мотузковий містечко, тир, смуга перешкод, побудова Пізанської вежі. Найсильніші, швидкі і спритні отримають цінні нагороди від Міністерства спорту і туризму та інших партнерів заходу.

Організатори фестивалю забезпечать повноцінне п'ятиразове харчування, проживання в туристичних наметах, медпункт.

Дата збору: першого серпня в пікнік-готелі «Експедиція» .

Вартість квитка на 3 дні складе 110 доларів. У вартість квитка входить туркомфорт, п'ятиразове харчування і участь у всіх спортивно-розважальних програмах. Для дітей до 10 років участь безкоштовна.

Замовити квитки можна за телефонами: + 375-44-558-3-555, + 375-44-558-7-555.

Новости