Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Уссурійський бальзам: опис, короткий огляд, фото

  1. знайомство
  2. Про виробника
  3. «Уссурійський бальзам»
  4. В асортименті
  5. «Капітанський ром» ( «Уссурійський бальзам»)
  6. мед

На думку багатьох жителів Примор'я, візитною карткою їхнього регіону є дуже смачні цукерки та високоякісні алкогольні напої місцевого виробництва. На території Східного Сибіру і Далекого Сходу великою популярністю користується відомий своїми цілющими властивостями «Уссурійський бальзам».

знайомство

Історія виробництва напоїв (як алкогольних, так і безалкогольних) на травах, коріннях і кольорах є настільки ж древньої, як і історія виробництва знаменитої російської горілки. Слово «бальзам» вже в XVI столітті означало спиртову витяжку цілющих зборів. Їм також позначали багато привізні ліки. Зазвичай бальзами продавали в аптеках. Від інших медичних засобів вони відрізнялися високою вартістю.
Легендарна лінійка «Уссурійський бальзам», що включає високоякісні настоянки і бальзами, проводиться виключно з екологічно чистих, натуральних інгредієнтів. В основу виготовлення продукції покладено використання високоякісного спирту російського виробництва і очищеної природної води.

Про виробника

Підприємство ВАТ «Уссурійський бальзам» розташоване в місті Уссурійську (Далекий Схід). Він знаходиться в безпосередній близькості до тайгових природних ресурсів. Цим забезпечується можливість використання у виробництві виключно натуральних продуктів - дикоросів. Матеріали скуповуються у місцевого населення, при цьому якість сировини ретельно контролюється.
Підприємство ВАТ «Уссурійський бальзам» розташоване в місті Уссурійську (Далекий Схід) Свою історію підприємство веде з 1894 року. У той час завод мав назву Павліновскім винокурним. У 2002 р "Уссурійський бальзам" зазнав масштабну реорганізацію і став значитися в складі групи компаній "Синергія". Асортимент продукції підприємства постійно поповнюється. Продукція, що за рецептами вікової давнини бальзами, лікери, горілки, настоянки, аперитиви поставляються в усі країни світу.

«Уссурійський бальзам»

Знаменитий напій, який став візитною карткою підприємства, проводиться на основі 25 тижнях трав і інших компонентів вже більше ста років. Являє собою гірку темну 45-градусну настойку з насиченим смаком, склад якої включає женьшень, сік лимонника, багатий настій цілого букета тайгових уссурійських трав.
Знаменитий напій, який став візитною карткою підприємства, проводиться на основі 25 тижнях трав і інших компонентів вже більше ста років За часів СРСР бальзам був доступний виключно партійній еліті і вважався великим дефіцитом. Використання настоянки з цілющих уссурійських трав, коріння, плодів і натуральних ефірних масел надає продукту своєрідний коричневий колір, найширшу гаму відтінків смаку і багате гармонійне поєднання аромату апельсина з нотою калини.
Бальзам вважають класичним напоєм, який рекомендують людям, які мають усталені погляди і цінності. Застосовується в якості біологічно активної добавки до кави, чаю, мінеральної води і горілці. У чистому вигляді бальзам рекомендують вживати малими дозами. Бальзам успішно реалізується в Південній Кореї і США. Продукт відзначений безліччю престижних нагород.

В асортименті

Традиційно асортимент заводу представляє лінійка з 5 основних продуктів. Крім «Уссурійського бальзаму», в неї входять:

    «Уссурійський лікер». Напій створений кращими майстрами купажу до 110-річного ювілею заводу. В його основу покладено 33 компонента: безліч трав і високоякісний спирт. Лікер відрізняється солодкуватим пряним смаком. В ароматі поєднуються ноти мускатного горіха і імбиру. «Панти на меду». Напій являє собою унікальний настій на пантах (рогах марала, т. Е. Молодого оленя) і зборі диких трав. Настоянка відрізняється солодким трав'яним смаком і вважається найбільш затребуваною і продаваної продукцією бренду. «Аралієвих» гірка настоянка. Напій наполягають на аралії, яка вважається далекосхідним «деревом сили», і травах, що ростуть в уссурийской тайзі. Відрізняється приємним бурштиновим кольором, трав'яним ароматом і смаком. «Кедрова падь» є найміцнішою настоянкою в лінійці - в ній міститься 45% алкоголю. В основі даного купажу - букет з кедрових горіхів, зібраних в унікальному далекосхідному заповіднику, меду, елеутерококу і лимонника. Відрізняється пікантним смаком і кедровим ароматом.

«Капітанський ром» ( «Уссурійський бальзам»)

Величезним попитом у цінителів міцних напоїв користується «Капітанський ром». Чудова, за численними відгуками, настоянка включає в себе корицю, гвоздику, мускат. Відрізняється приємним пряним смаком, що сприяє легкому питва. Настоянка надзвичайно популярна у Владивостоці у корінних жителів. Великий інтерес вона викликає у приїжджих. Незважаючи на велику міцність напою (48 градусів), його люблять також і жінки.
Величезним попитом у цінителів міцних напоїв користується «Капітанський ром» До переваг напою відносять його високу якість і міцність. Вони вважають, що «Капітанський ром» можна використовувати для приготування коктейлів, а також презентувати як подарунок. Настоянку споживачі вважають своєрідною алкогольної візитною карткою Владивостока. Оформлення пляшки дуже впізнається. Користувачів радує солідна міцність напою і його оригінальний смак. Зазвичай його розкуповують на ура.

мед

Мед «Уссурійський бальзам» використовується в народній медицині як відмінне загальнозміцнюючий, заспокійливий і протизапальний засіб. Продукт відрізняється кремообразной консистенцією яскраво-жовтого кольору. У його ботанічному складі міститься соняшник, присутні також кипрей, малина, рододендрон, елеутерокок, радіола рожева.
Мед збирається в передгір'ях Сіхоте-Аліна (Далекий Схід, Уссурійський край). В 100г продукту міститься 80,3 г вуглеводів, калорійність становить - 321,2 ккал / 1365,1 кДж. Мед не містить ГМО, випускається в пластикових баночках по 360/380 гр. За відгуками, продукт має справжній медовим ароматом і солодким, трохи терпким і дуже яскравим смаком.
Мед «Уссурійський бальзам» використовується в народній медицині як відмінне загальнозміцнюючий, заспокійливий і протизапальний засіб

джерело

Новости