Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

День селища Микільсько-Архангельського

Четвертого вересня 2011 року на території школи № 16 відзначали День мікрорайону Микільсько-Архангельський. Це свято відвідало понад 500 осіб.

Це свято відвідало понад 500 осіб

З днем ​​селища жителів від імені Глави г.о. Балашиха привітав заступник Керівника Адміністрації Махов Денис Володимирович.

Під загальні авіації та оплески начальник 2 територіального відділу оголосив подяки, вручив грамоти та цінні подарунки заслуженим жителям і посадовим особам г.о. Балашиха.

Особливо хочеться відзначити вручення почесної грамоти директору школи № 16 г.о. Балашиха Міклушенок Любов Кіндратівна, за видатний внесок у становлення і розвиток школи № 16.

Від імені жителів, в цей святковий день побажати їй здоров'я, щастя в кар'єрі та особистому житті! Просто успіхів в роботі на благо школи № 16 і г.о. Балашиха!

Після офіційної частини заходу, начальник 2 територіального відділу г.о. Балашиха ще довго відповідав на запитання присутніх жителів Балашихи, які в основному цікавилися долею реліктової дубового гаю і будівництвом об'їзної дороги вздовж залізничних шляхів. Спілкувався з найстарішої вчителька селища.

Особливі слова подяки жителі висловлюють Главі г.о. Балашихи Володимиру Геннадійовичу Самоделову! Тільки при його підтримці стало можливе проведення даного заходу. Вдячні жителі бажають йому довгих років життя та плідної роботи. Вони будуть намагатися зробити все від них залежне, що б він і далі працював на благо міста.

джерело сайт Микільсько-Архангельського

Новости