Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

На Ольхоне почалися бійки між охочими вибратися з острова. Відео

  1. Новий паром "Семен Батагай" вийшов з ладу, зробивши туристів заручниками острова

Фото: newsbabr.com

Новий паром "Семен Батагай" вийшов з ладу, зробивши туристів заручниками острова

Поломка порома, що перевозить туристів, сталася в суботу, 29 липня. За вихідні на переправі "МРС - Ольхон" зібралася величезна черга. Близько 700 людей не можуть виїхати з острова, повідомляє ТАСС .
Щоб вивезти людей з острова, яке обслуговує переправу Східно-Сибірське річкове пароплавство змушене було майже вдвічі збільшити частоту рейсів двох інших поромів - "Дорожник" і "Ольхонскіе ворота".

На поромі "Семен Батагай", місткість якого складає близько 13 автомобілів, виявили збої в роботі електронної системи.

На поромі Семен Батагай, місткість якого складає близько 13 автомобілів, виявили збої в роботі електронної системи

Роботи по гарантійному обслуговуванню вийшов з ладу порома, зданого в експлуатацію в травні 2017 року, підприємство-виробник планує завершити 2 серпня.

Поліція направила на місце кілька патрульно-постових автомобілів - для вирішення конфлікту між відпочиваючими.

На переправі сформовані дві черги - для місцевих і друга, більш довга - для гостей. Однак деякі туристи намагаються встати не в свій "потік", через що на в'їзді на пором вже виникали бійки.

- Багато в чому саме це стає причиною конфліктів. Сьогодні на в'їзді на пором вже були масові бійки. Зараз ситуацію контролює поліція, співробітники перевіряють документи у бажаючих об'їхати пробку, - розповіла ТАСС жителька Іркутська Тетяна Вокін, що відпочивала на Ольхоне з сім'єю.

При цьому на острівній частині переправи немає ніякої інфраструктури, підкреслює NewsBabr.com . Люди в буквальному сенсі залишилися без їжі і води. У місцевих кафе все вже давно закінчилося, а підвезення до сих пір не організований.

Читати далі

Новости