Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Канкун

  1. Як дістатися
  2. Клімат і погода в Канкуні
  3. Погода в Канкуні по місяцях
  4. Відгуки по місяцях
  5. транспорт
  6. таксі
  7. Пором на острів Ісла-Мухерес
  8. пам'ятки Канкуна
  9. Куди сходити в Канкуні
  10. Цікаві місця в Канкуні
  11. Чим зайнятися
  12. Bulldog Cafe
  13. Christine
  14. Club Over 30
  15. Coco Bongo
  16. Dady'O
  17. La Boom
  18. покупки
  19. їжа та напої
  20. зв'язок
  21. пошта
  22. Телефон-автомат
  23. Корисні телефонні номери в Канкуні
  24. Де зупинитися в Канкуні

Канкун, ще зовсім недавно колишній сонної рибальській селом на півострові Юкатан (Мексика), витягнув у 70-ті роки минулого століття свій «щасливий квиток». Сьогодні це один їх найбільш розвинених курортних міст Карибського узбережжя, з першокласними п'ятизірковими готелями, більшість яких розташовані уздовж вузького острівної «апендикса», відокремленого від великої землі 9 кілометрами прозорих вод. Елітний відросток так і називається - Zona Hoteles - і являє собою довгу і вузьку 25-кілометрову піщану косу. Кращий час для відвідування - «сухий» сезон з листопада по квітень.

Канкун - курорт, відомий, перш за все, пляжним відпочинком. Він славиться багатокілометрової смугою дрібного білого піску, схожого на пудру, і водою бірюзового кольору. пляжі Канкуна - федеральна власність, їх має право відвідувати будь-який турист. Єдина заборона: не можна користуватися обладнанням готелів без дозволу адміністрації або оплати.

Заснований виконання:

1970 рік
Площа: 1978,75 км2
Населення: 628 306 чол. (2010)
Валюта: мексиканське песо
Мова: іспанська
Оф.сайт: http://www.cancun.gob.mx
Поточний час в Канкуні:

5:22

(UTC -6)

Курорт розташований практично паралельно коралового рифу Паланкар. Місцеві води відрізняються дивною чистотою - іноді видимість досягає 100 метрів, що робить Канкун визнаної меккою дайверів з усього світу. Крім того, Канкун і рів'єра Майя утворюють величезну зону відпочинку, з сотнями готелів різної цінової категорії.

Як дістатися

Канкун, ще зовсім недавно колишній сонної рибальській селом на півострові Юкатан (Мексика), витягнув у 70-ті роки минулого століття свій «щасливий квиток»

аеропорт Канкуна

©

Міжнародний аеропорт Канкун знаходиться в 15 км від міста і є одним найбільш завантажених аеропортів Латинської Америки і другим за значимістю авіавузлом Мексики. Пропускна здатність - майже 12,5 мільйонів пасажирів на рік (дані 2008 року). З аеропорту в Канкун можна доїхати на комфортабельному рейсовому автобусі оранжевого кольору, зупиняється навпроти входу. Проїзд коштує 2,5 долара. При цьому місцеві таксисти просять за той же шлях від 20 до 100 доларів.

З Москви в Канкун в зимовому сезоні запускає свої чартерні ланцюжки «Аерофлот». Втім, в кожен конкретний сезон інформацію про чартери потрібно перевіряти окремо. Так, в сезоні 2019-2020 на рейсі Москва - Канкун значиться перевізник Royal Flight з туристами Coral Travel на борту.

Канкун знаходиться в західній півкулі, відповідно, час перельоту Москва-Канкун досить значне - воно може становити від 12 годин 45 хвилин до 13 годин 45 хвилин в залежності від лайнера, так що політ може бути вельми виснажливим. Різниця в часі між Москвою і Канкуном становить 10 годин.

Пошук авіаквитків
в Канкун

Пошук попутників
на BlaBlaCar

Трансфери
в Канкун

Пошук автомобіля
в прокат

Клімат і погода в Канкуні

Прогноз погоди

середа
25.12

+ 25 ° C

+17 ... + 25 ° C

+ 25 ° C

46%

46%

з, 1 м / с

четвер
26.12

+ 27 ° C

+19 ... + 27 ° C

77%

77%

з, 0 м / с

п'ятниця
27.12

+ 27 ° C

+19 ... + 27 ° C

9%

9%

юв, 2 м / с

субота
28.12

+ 28 ° C

+20 ... + 28 ° C

31%

31%

юв, 2 м / с

неділя
29.12

+ 29 ° C

+21 ... + 29 ° C

83%

83%

юв, 2 м / с

понеділок
30.12

+ 28 ° C

+22 ... + 28 ° C

28%

28%

св, 2 м / с

Погода в Канкуні на 10 і 14 днів

на «Погода.Турістер.Ру»

Погода в Канкуні по місяцях

Відгуки по місяцях

транспорт

автобуси

Автобуси є найекономічнішим і найзручнішим видом громадського транспорту в Канкуні. З Зони готелів (Hotel Zone) на автобусі можна легко дістатися майже до будь-якого району Канкуна, заплативши за поїздку всього 8.5 песо. Розрахунок за проїзд здійснюється тільки в місцевій валюті. Дізнатися розклад автобусів і вартість проїзду можна по безкоштовній гарячій лінії 1-800-950-0287 або на сайті.

Маршрути R1, R2, R15, R27 з'єднують Зону готелів з центральною частиною міста. Детальну карту з розташуванням зупиночних пунктів у Зоні готелів можна подивитися.

На автобусах маршрутів R2, R15 можна дістатися до великих центрів торгівлі в діловій частині Канкуна - Walmart, Market 28.

Маршрут R1 прокладений через Puerto Juarez - порт, з якого відправляються пороми на острів Ісла-Мухерес (Isla Mujeres).

До молла Plaza Las Americas можна доїхати на автобусі маршруту R27.

Вартість проїзду в автобусі з маршрутом № 1 (a white bus) трохи вище, ніж в інших і становить 11 песо. Всі автобуси, які відносяться до даного маршруту, оснащені кондиціонером, що, до слова, є досить рідкісним явищем для Мексики.

У Канкуні посадка в автобус можлива поза зупиночних пунктів. Для цього потрібно рукою дати для водія сигнал про зупинку. А ось про вихід з автобуса потрібно подбати заздалегідь, натиснувши на спеціальну кнопку. При цьому вихід пасажирів з автобуса відбувається тільки на зупиночних пунктах.

З автобусної станції Avenida Tulum з Канкуна відправляються автобуси в довколишні популярні у туристів пункти: Плайя-дель-Кармен, Тулум, Меріда, Четумаль. Для більш тривалих поїздок рекомендується скористатися надійними і комфортними автобусами компанії.

Єдиний автовокзал Канкуна знаходиться в центрі, на розі просп. Тулум і просп. Ушмаль (Av.Tulum y Av.Uxmal), звідки відправляються автобуси в інші міста країни. Міські автобуси ходять часто, через кожні 10-15 хв з 6:00 до 22:00, а в зоні готелів цілодобово (вночі рідше).

таксі

У Канкуні на таксі можна дістатися до будь-якої частини міста. Але трансфер в головний аеропорт Мексики - Benito Juarez International Airport в Мехіко можливий тільки через служби таксі, які мають ліцензію на даний вид діяльності. До них відносяться такі компанії, як,,, Sitio 300, Comfort.

Тарифи на проїзд формуються в залежності від кількості пересічних зон під час поїздки. Тому, рекомендується домовлятися з водієм про ціну наперед. Як правило, інформацію про тарифи та відповідних зонах можна дізнатися у адміністратора готелю.

Контакти компаній з прокату автомобілів можна знайти. Але серед туристів в Канкуні прийнято пересуватися на автобусах, так як це легкий і недорогий спосіб переміщення.

Пором на острів Ісла-Мухерес

Пором на острів Ісла-Мухерес (Isla Mujeres) з порту Канкуна (Puerto Juarez) відправляється кожні 30 хвилин, щодня в період з 6:00 до 20:00. Туристам пропонується на вибір два способи перевезення: швидкий - 15 хвилин, вартість (в доларах) - $ 3.50 і повільний - 45 хвилин, вартість - $ 1.80.

Свій порт відправки Playa Tortugas є і у Зони готелів (Hotel Zone) в Канкуні. Звідси пороми відправляються на острів Ісла-Мухерес щогодини з 9:00 до 14:00. Час поїздки складає 30 хвилин, а вартість - $ 15 за квиток в обидві сторони.

Туристи, охочі відправитися на острів разом зі своїм автомобілем, можуть зробити це з терміналу Punta Sam в Канкуні. Вартість при цьому складе 13 доларів за перевіз автомобіля і 2 долари -за проїзд пасажира. Пороми курсують щодня і 5 разів протягом дня, починаючи з 8:00.

Поради про транспорт

пам'ятки Канкуна

Крім дозвільного відпочинку на пляжах Канкуна або Рів'єри Майя і веселого проведення часу в нічних клубах , На курорті можна познайомитися з місцевими пам'ятками , Мова про які піде нижче. Пройшовши по посиланнях, можна докладніше ознайомитися з конкретною екскурсією (фотографії, розташування на карті, ціни, контактні дані).

Стародавнє місто Тулум

Стародавнє місто майя Тулум, розквіт якого припадав на 560 - 1521 роки н. е. Тулум - одне з найбільш відомих археологічних місць на узбережжі штату Кінтана Роо, розташований в 130 км на південь від Канкун. З визначних пам'яток археологічного центру Тулум варто побачити Піраміду, що служила колись маяком, який орієнтував суду майя, що входять в природні ворота коралового рифу. Інші споруди - двоповерховий Храм Фресок, Храм спускається Бога, Будинок Чультун (чультун - цистерна для зберігання прісної води), Будинок Сеноте (будівля, зведена над сеноте - колодязем з водою), Храм бога Вітру, Будинок Халач Уінік і оглядові вежі, розташовані по кутах добре збереглася кріпосної стіни.

Місцеві агентства пропонують оглядову екскурсію вартістю $ 99 для дорослих, і $ 61 для дітей (від 5 до 12 років). Самостійно дістатися можна на кораблику, щодня вирушає від пристані Канкуна або на орендованому авто.

Стародавнє місто Чичен-Іца

Стародавнє місто Чичен-Іца - церемоніальний центр культури майя, занесений до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, претендент на нові 7 чудес світу. Розташований в 205 км від Канкуна.

Заснований в III столітті н. е., місто Чичен-Іца пережив епоху свого найвищого розквіту в VII столітті. Його жителі поклонялися Богу Дощу. За свою історію місто неодноразово завойовували, одним з останніх їм володіло древнє плем'я тольтеків, яке і привнесло в місто майя культ пернатої змії і людські жертвоприношення.

Піраміда Кукулькана - найголовніша, величезна піраміда древнього міста, що складається з 9 платформ. Піраміда оточена чотирма сходами з 91 щаблем, зверненими до чотирьох сторонах світу. Сума ступенів - 365, що відповідає кількості днів у році за календарем майя. Піднятися на піраміду можна тільки по одній драбині. Піраміда спроектована таким чином, що в дні весняного і осіннього рівнодення можна стати свідком унікального видовища: промені Сонця у вигляді чергуються трикутників світла, падаючи на платформи піраміди, створюють враження, ніби Пернатий змій оживає і, звиваючись, виповзає з храму.

Інші помітні споруди, що входять комплекс травневих будівель, - Обсерваторія, Палац черниць, Поле для гри в м'яч, Храм Великого Жерця, Жертовне Озеро, Храм Ягуарів, Храм Орлов і Тигрів, Храм Воїнів.

З Канкуна можна дістатися на автомобілі (2,5 години) по шосе 180D (платна дорога) або по дорозі 180 (безкоштовна дорога). Вартість організованою екскурсії для дітей (з 5 до 12 років) $ 45, для дорослих - $ 90.

парк Шкарет

Екологічний парк Шкарет розташований в 74 км від Канкуна. До приходу іспанців в 1517 році Шкарет був церемоніальним центром майя і одним з головних портів на узбережжі Кінтана Роо.

На території парку є ферма з вирощування орхідей, природний Ботанічний сад, Парк птахів, черепахова ферма. Можна сплавитися по Підземної річці Майя (довжина 530 м) в рятувальних жилетах, поплавати з дельфінами або викупатися в зграї коралових риб. Варто відвідати грандіозне шоу, що починається щодня о 17:30.

Парк Йшов Ха

Ще одне цікаве місце - національний екологічний парк Йшов-Ха, розташований в годині їзди від Канкуна (122 км). Там можна зайнятися снорклінгом, помилуватися відмінним акваріумом, що знаходяться в гірській печері, оглянути древній морський порт майя VIII століття.

острів Жінок

Невеликий острівець Isla Mujeres (Острів Жінок) в 8 км від Канкуна має довжину 7,5 км, а ширину - 500 метрів. Острів отримав свою назву через безліч статуй богині родючості майя, знайдених тут конкістадорами. На півночі острівця - піщані пляжі, на півдні - скелястий берег. Головна визначна пам'ятка - парк Garrafon-Punta Sur Park, оточений морем. Тут можна відпочити від вируючого енергією Канкуна, позасмагати, відвідати черепахову ферму, покуштувати недорогі страви з морепродуктів, купити сувеніри (вони тут дешевше, ніж в Канкуні). Можна поплавати над кораловими рифами з трубкою і маскою.

острів Косумель

Маленький кораловий острів Косумель, розташований в 20 км від Канкуна має розміри 53 на 14 км. Тут сподобається дайверам і любителям снорклинга - на острові величезний підводний парк з морськими мешканцями і коралами. Крім того, підводним світом можна помилуватися з прозорою капсули атракціону Sub See Explorer.

Активні розваги в Канкуні

У Канкуні можна покататися на підводному мотоциклі - « Submarine Bob »По морському дну на глибині 10 метрів в оточенні підводної фауни.

Можна поплавати з дельфінами в парку Xcaret , Або на пляжі Playa de Carmen з понеділка по суботу о 11.00, 14.00, 15.00, у неділю - 14.00 і 16.00. Тривалість сеансу - 55 хвилин. Діти до 14 років не допускаються. Ціна для дорослих - $ 110.

Любителі гострих відчуттів мають можливість поплавати в оточенні акул на пляжі Playa de Carmen. Перед зануренням на глибину в спеціальній клітці туристів детально проінструктують. З понеділка по неділю з 11 до 19.30 (кожні півгодини). Тривалість - 15 хвилин.

У Канкуні є велика кількість шкіл дайвінгу, в яких новачки можуть взяти уроки з отриманням сертифікату. Вартість уроків $ 88 - $ 375. Вартість професійного сертифікату PADI - $ 368.

По середах о 15.30 на Plaza de Toros на південному краю Avenida Bonampak (близько 1 км від центру) влаштовується корида.

Куди сходити в Канкуні

12 туристів було тут

Невеликий острівець Isla Mujeres (Острів Жінок) в 8 км від Канкуна має довжину 7,5 км, а ширину ...

3 турістa були тут

Підводний музей в Канкуні (Museo Subacuático de Arte), званий також скорочено MUSA, присвячений мистецтву ...

28 туристів було тут

Стародавнє місто індіанців майя Чичен-Іца займає друге місце за туристичною привабливістю в Мексиці, поступаючись ...

16 туристів було тут

Стародавнє місто майя Тулум, розквіт якого припадав на 560 - 1521 роки н. е. Тулум - одне з ...

11 туристів було тут

Парк Шкарет - унікальний в своєму роді комплекс з винятковою архітектурою, екосистемою, археологічними пам'ятками, ...

3 турістa були тут

Маленький кораловий острів Косумель, розташований в 20 км від Канкуна має розміри 53 на 14 км ....

Всі пам'ятки Канкуна

Цікаві місця в Канкуні

пам'ятки

Музеї та галереї

Де поїсти і випити

Парки та зони відпочинку

Магазини та ринки

Чим зайнятися

Природно, в першу чергу це відпочинок на пляжах Канкуна або Рів'єри Майя , А так само головні пам'ятки Мексики . Ну, а ввечері на вас чекають ресторани Канкуна . Якщо ж увечері хочеться більш активних дій, ніж сидіння в ресторані, то можна піти потанцювати в нічні клуби Канкуна , Які славляться виступами зірок світового масштабу.

Bulldog Cafe

Один з найпопулярніших клубів Канкуна, в якому з концертами виступали Шакіра, Naughty By Nature, U2, Пауліна Рубіо, Rolling Stones, AC / DC, Guns N 'Roses, і багато інших популярних виконавців. Клуб вміщує близько 2000 чоловік.

Christine

Цей відомий нічний клуб Канкуна розташовується на території готелю Krystal. Має величезний танцпол і три бари. Музика - диско. Діє дрес-код: шорти і джинси заборонені.

Club Over 30

Цей клуб, розташований на території готелю Hyatt Cancun, як випливає з назви, користується популярністю у гостей середнього віку. Тут можна потанцювати під рок і поп кінця минулого століття, із задоволенням послухати Rolling Stones, Мадонну, Майкла Джексона, U2 і взяти участь в конкурсі караоке.

Coco Bongo

Цей клуб - автентичне місце, де можна провести всю ніч, рухаючись в ритмі сальси або реггей. Дуже оригінальний дизайн інтер'єру. Море текіли.

Dady'O

Один з найпопулярніших нічних клубів всієї Мексики. Він відомий виступами відомих ді-джеїв, тривимірними лазерними шоу і грандіозними тематичними вечірками. Щочетверга тут проходить конкурс красунь в бікіні, а по п'ятницях можна потрапити на диско-вечірку в стилі 80-90-х років XX століття.

La Boom

Ще один відомий нічний клуб Канкуна, декорований під традиційний англійський паб, в якому, проте, присутні всі високотехнологічні деталі сучасного нічного закладу: вражаючий світло, звук, лазерне шоу. La Boom має кілька танцполів і барів, місткість клубу - близько 3500 осіб. Уже 13 років щоп'ятниці в клубі проходить знаменитий конкурс бікіні, а по середах - конкурс краси серед чоловіків.

Клуби - хороший спосіб відпочити ввечері, але їхати в Мексику тільки заради пляжів днем ​​і клубів вночі - дещо безглуздо. Адже це держава має дуже багату історію, що йде корінням в доколумбову епоху американського континенту. Тому не придбати екскурсії в Канкуні - в якійсь мірі злочин.

Отже, крім дозвільного відпочинку на пляжах Канкуна і веселого проведення часу в нічних клубах , На курорті можна познайомитися з місцевими пам'ятками, мова про які піде нижче. Пройшовши по посиланнях, можна докладніше ознайомитися з конкретною екскурсією (фотографії, розташування на карті, ціни, контактні дані).

покупки

Ніде правди діти, шопінг в Канкуні змусить здивуватися тих, хто розчарувався розпродажами в Мілані, і, звичайно ж, розчулить серця справжніх любителів проводити час в магазинах.

У найбільших торгових комплексах (Centros comerciales) Канкуна можливо знайти все можливе: предмети одягу різноманітного дизайну, купальні набори для пляжу, спортивний одяг, ювелірні вироби, предмети домашнього вжитку.

Працюють такі торгові комплекси, як правило, щодня з 9 до 20 або з 10 до 21 години вечора відповідно.

Окремо варто звернути увагу на вартість парфумерії в Канкуні, адже нерідко вона виявляється набагато нижче, ніж пропонується магазинами безмитної торгівлі в аеропорту.

А в самому Канкуні також можна зустріти велику кількість магазинів, в яких можна придбати дизайнерську продукцію зі знижкою близько 30% -40% від роздрібної вартості.

Час роботи більшості звичайних і не дуже великих магазинів - з 10 до 13 і з 16 до 19 годин. Однак все більше з них відмовляється від звичної сієсти і працює безперервно протягом усього дня. Багато магазинів відкриті і в ранкові години по суботах, а деякі - навіть по неділях до 13:00.

Відправитися на пошуки предметів мексиканського ремесла краще, перш за все, в La Casa del Arte Popular Mexicano - чудовий магазин, більше нагадує музей, розташований в El Embarcadero (з боку північного входу в Зону готелів (the Hotel Zone). Любителі мексиканського народного мистецтва виявлять тут в кількох окремих залах вражаючу колекцію сувенірів.

Mercado Coral Negro - ніколи не завмирає ринок під відкритим небом, розташований через дорогу від торгового комплексу - Forum By the Sea . Тут можна придбати пам'ятні сувеніри, кераміку в техніці майоліка, виготовлену з обпаленої глини з використанням розписної глазурі. До всього іншого, тут можна також зробити татуювання хною або заплести автентичні мексиканські косички.

Ще один блошиний ринок, де можна пошукати цікаві сувеніри, називається Market 28 , І знаходиться він в центрі Канкуна.

Розташованій в зоне Пунта Канкун (Punta Cancún), торговий центр Plaza Zócalo пропонує великий вибір продуктів, відібраних з усієї Мексики.

Forum By the Sea - єдиний великий торговий комплекс, розташований на узбережжі в самому епіцентрі нічного життя Канкуна. Додатково до цього, тут є організований пляжний клуб з чудовим видом на Карибське море.

La Isla Shopping Village - недавно побудований шопінг-мол і розважальний центр в Канкуні Архітектурна концепція будівлі робить його схожим на селище, розсіяне по лагуні Нічупте.

Також варто відзначити наступні торговельні центри в Канкуні:

Що привезти з Канкуна:

  • Текіла - національний мексиканський напій, що виготовляється методом дистиляції з серцевини блакитної агави. Беріть текілу тільки в пляшці з етикеткою 100% Agave;
  • Лікер «Штабентун» (Хtabentún) на основі меду, має ледь вловимий анісовий смак. Виробляється в регіоні на території півострова Юкатан і розливається в скляні пляшки темно-синього кольору;
  • Недорогі прикраси зі срібла, представлені в надлишку в магазинах Канкуна. Вибирайте ті срібні вироби, на яких вказано штамп 925-ї проби. Сплав металів у таких виробів на 92.5% складається зі срібла;
  • Гуаябера - сорочка з коротким або довгим рукавом в білих або пастельних тонах, зроблена, як правило, з бавовни;
  • Гамаки, виткані з штучних або натуральних волокон;
  • Плетені кошики з пальмових дерев;
  • Серапе - різнобарвна вовняна накидка з бахромою по краях;
  • Сомбреро - традиційна мексиканська капелюх з широкими полями;
  • Nacimientos - теракотові різдвяні фігурки;
  • Керамічна плитка і глиняні вироби, розфарбовані вручну;
  • Вироби зі шкіри, в тому числі з тисненим.

їжа та напої

Більшість ресторанів розташоване в готельній зоні Канкуна (Zona Hotelera / Hotel Zone). Найбільш поширена мексиканська та італійська кухня, страви з морепродуктів. Ресторани з японською кухнею зустрічаються вкрай рідко, китайську кухню спробувати в Канкуні вам не вдасться зовсім. Нижче перераховані популярні ресторани Канкуна , Пройшовши по посиланнях ви можете прочитати докладніше, подивитися фотографії, розташування на карті і контактні дані.

Captain's Cove

У цьому ресторані можна насолодитися стравами з морепродуктів, прохолодними тропічними напоями. Ресторан розташований навпроти лагуни Nichupte, на терасі ресторану можна повечеряти з видом на захід сонця. Вартість страв з морепродуктів - від $ 14,5 до $ 26,5.

Crab House

Це - популярний ресторан-бар, що спеціалізується на стравах з морепродуктів, що випливає з назви. Вартість аперитивів - від $ 6 до $ 20, перших страв - від $ 7 до $ 30, салатів - від $ 7 до $ 35, м'яса - від $ 25 до $ 40. Оплатити замовлення можна готівкою або картами MasterCard, Visa.

El Mexicano

У цьому ресторані можна покуштувати страви традиційної мексиканської кухні. Кожен день з 12.00 до 24.00 проходить невелике шоу за участю маріачі (національних співаків) і танцювального колективу. Людей завжди багато, тому, щоб не чекати вільних місць, краще замовити столик заздалегідь. Середня вартість страв: аперитив - $ 8,2, перші страви - $ 5,4, салати - $ 5,4, морепродукти - від $ 17 до $ 41, м'ясо - від $ 14 до $ 18.

El Shrimp Bucket

Одне з кращих місць в Канкуні, щоб спробувати відразу і мексиканську кухню, і морепродукти (лобстери, креветки, риба). Фірмове блюдо ресторану - варені креветки, що подаються в відерці з різноманітними соусами. Ціни досить демократичні.

Gustino

Хороший італійський ресторан, з обов'язковим набором класичних італійських страв. Розташований в готелі JW Marriott Cancun Resort. З вікон відкривається вид на пляж. Вечорами багатолюдно, рекомендується бронювання столика. Вартість страв від $ 15 до $ 40. Ресторан відкритий з 17:00 до 23:00.

La Capilla

Висококласний закусочна, що належить готелю Casa Magna Marriott Cancun Resort. В меню - страви аргентинської кухні. Є пристойна винна карта. Обслуговування вище всіх похвал. Час роботи: сніданок 6:30 -11: 30, вечеря 17:00 - 23:00. Вартість обіду - від $ 8 до $ 45. Аперитив - від $ 8 до $ 15, перші страви - від $ 6 до $ 10, салати - від $ 8 до $ 15, м'ясо - від $ 20 до $ 40, риба - від $ 18 до $ 45.

Micado

Ще один ресторанчик, розташований на території готелю Marriot Casa Magna. Одне з небагатьох місць в Канкуні, де можна скуштувати страви японської кухні. Дуже популярний серед туристів і жителів курорту, тому рекомендується раннє бронювання столика. Середня вартість страв - від $ 6 до $ 60.

La Destileria

Відомий ресторан Канкуна, де подають страви традиційної мексиканської кухні з великою кількістю різних сортів текіли. На кожен столик встановлюється прапорець країни, з якої прибув гість. Вартість страв приблизно така: супи - $ 6, салати - від $ 7 до $ 9, птиця - $ 12,30, м'ясо - $ 17,30. При ресторані є Музей текіли, в ньому постійно проводяться дегустації.

La Gracia

Тут подають страви справжньої мексиканської кухні - гострої і дуже смачною. Можна спробувати текілу і сангріта, а також навчитися правильно їх пити. В якості холодної закуски рекомендується Тортильяс (Tortillas) - кукурудзяні чіпси, які подаються з пюре з авокадо (Guacamole), зі сметаною і сальсою (гострим соусом). Гаряче - Начос (Nachos) - шматочки м'яса, покриті розплавленим сиром і пюре з бобів, що подаються на кукурудзяних чіпсах. Друге гаряче - знамениті Фахітас (Fajitas) - на гарячій сковороді подається м'ясо, кукурудзяні коржі, окремо - сметана, авокадо, сальса (гострий соус). Ціни дуже демократичні.

У цьому ресторані збираються в основному місцеві жителі, туристи бувають рідко. Радимо дівчатам одягнутися скромніше - короткі шорти і міні-спідниці краще виключити.

Lorenzillo's

Seafood-ресторанчик поважного віку - він відкрився в 1683 році. Ресторан «висить» над водою, тут можна помилуватися морськими пейзажами і покуштувати найсмачніших лобстерів в Канкуні, вирощених на власній фермі. Вартість морепродуктів - від $ 14.

Pacal

У цього ресторану дивовижна спеціалізація - кухня майя. Кулінарні традиції древніх майя надихнули кухарів ресторану на створення страв з унікальним традиційними рецептами кухні Yucateca. Варто замовити блюдо Cochinita Pibil ($ 20) і Baked Spring Chicken Pibil ($ 20). Середня вартість страв від $ 10 до $ 50.

Rio Churrascaria

Цей ресторанчик, в якому готують страви бразильської кухні, пропонує буфет з салатами і закусками. Фірмова страва - шматочки 20 сортів м'яса в одній страві, включаючи м'ясо екзотичних тварин. Не забувайте перевертати жетончик на вашому столі червоним кольором вгору, інакше офіціант буде підкладати вам нову порцію раніше, ніж ви встигнете прожувати попередню. Вартість цієї страви - близько $ 40 на людину (буфет з закусками включений).

зв'язок

Інтернет

У Канкуні точки доступу для wi-fi-з'єднання розташовані повсюдно: в готелях, супермаркетах, ресторанах і кав'ярнях типу Starbucks, в аеропортах, на вокзалах. Карти із зазначенням конкретних точок бездротового доступу в Інтернет можна подивитися і.

Бездротовий доступ до Інтернету в Канкуні можна знайти в наступних пунктах:

  • Internet B @ r (Forum-by-the-Sea, Blvd. Kukulcán, Km 9.5, Zona Hotelera, тел .: (998/883) 1042883-1042);
  • Infonet (Plaza las Americas, Av. Tulum, Sm 4 and Sm 9, Cancún, тел .: (998) 887-9130);
  • Internet Café (Av. Tulum 10, за продуктовим супермаркетом Comercial Mexicana, Cancún, (998/887) 3168887-3168).

пошта

Для відправки листівки або листи можна скористатися поштовою службою Мексики. Найближчі відділення пошти, розташовані в Канкуні, можна знайти. Для цього необхідно вказати штат (estado) - Quintana Roo і муніципалітет (municipio) - Benito Juárez. Поштові відділення відкриті з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 14:00. Також для збору кореспонденції існують червоні поштові скриньки, розташовані в жвавих районах міста. Але перед відправкою таким способом необхідно придбати марки на пошті.

У Канкуні, як і на території всієї Мексики, можна виділити 4 найбільші оператори мобільного зв'язку:

  • - володіє найбільшою зоною покриття, використовує стандарти 3.5G, 3G і GSM (HSPA +, HSDPA & EDGE);
  • - GSM & 3G (HSDPA) мережу з упевненим сигналом зв'язку по території всієї країни;
  • ;
  • - мережа, що використовує стандарти CDMA (EVDO), GSM 3G (HSDPA) і 3.5G (HSPA +) із середнім рівнем прийому сигналу.

Телефон-автомат

Саму економічну можливість для здійснення дзвінка дають телефони-автомати LADATEL, розташовані уздовж тротуарів і в великих торгових центрах. Для здійснення дзвінка необхідна телефонна карта (tarjetas telefonicas), монети апаратами не приймаються. Придбати її можна в газетних кіосках, аптеках і роздрібних точках продажу, позначених «LADATEL sold here / tarjeta LADA». Карти передоплати мають різний номінал: 20, 30, 50 або 100 песо. З телефонів-автоматів зі знаком LADA можна здійснювати міжміські та міжнародні дзвінки. А апарати зі знаком TELMEX дозволяють робити місцеві дзвінки.

Для дзвінка в Мексику з Росії (на мобільний і стаціонарний номер) набирають 8 - 10 - 52 - код регіону (міста) - номер телефону. Код Канкуна - 998. Уточнити код необхідного регіону в Мексиці можна.
Для дзвінка в Росію з Мексики (на мобільний і стаціонарний номер) набирають 00 - 7 - код регіону (міста) - номер телефону.

Для міжміського дзвінка всередині Мексики набирають 01 - код регіону (міста) - номер телефону.

Корисні телефонні номери в Канкуні

Служба екстрених випадків 066 Швидка медична допомога 065 Поліція 060 Довідкова служба 040

У Канкуні для підтримки туристів існує кілька інформаційних центрів:

  • (Blvd. Kukulcán, Km 9, Zona Hotelera, Cancun Center, Cancún, тел .: 998 / 881-2745);
  • (Av. Tulum 200, Plaza Mexico Loc 303, Sm 4, El Centro, Cancún, тел .: 998 / 887-1670 або 998 / 887-4992).

Посольство Російської Федерації в Мексиці

Де зупинитися в Канкуні

компанія Booking.com предлагает до бронювання більше 1140 готелів Канкуна . Ві зможете підібраті готель, вікорістовуючі різноманітні фільтри: зірковість готелю, тип готелю (готель, апартаменти, вілла, хостел и т.д.), ВАРТІСТЬ, Розташування готелю, ОЦІНКИ людей, Які відвідалі готель, наявність Wi-Fi и много Іншого. Перейти в сервіс підбору та бронювання готелю в Канкуні .

Останні заброньовані готелі в Канкуні

Новости