Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Товстушки з Кривого Рогу навчилися робити бізнес на своїх зайвих кілограмах

Мешканки Кривого Рогу Лариса Бардась і Марина Зозуля вже майже десять років перетворюють свою вагу в гроші. На двох у цих чарівних товстушок більше трьохсот кілограмів, і вони зірки вечірок не тільки в рідному місті, а й по всій Україні.

" сьогодні "Поспілкувалася з самим великоваговим дуетом країни, і дізналася, що зайва вага не перешкода не тільки кар'єрі, але і особисте життя.

"Проблем з чоловіками не було ніколи, - каже 54-річна Лариса. - Мій нинішній чоловік молодший за мене на 21 рік, і спеціально заради мене він переїхав з Грузії. Познайомилися ми в інтернеті".

До слова, Лариса була заміжня тричі. Першого чоловіка кинула за пияцтво через шість років, а другий чоловік загинув після 17 років спільного життя. У жінки двоє синів і 13-річна внучка, яка пишається, що бабуся може бути зіркою будь-якої вечірки. Особисте життя другої артистки Марини хоч і менш насичена, але не менш щаслива. "Півтора роки тому я народила сина, і ми з чоловіком дуже щасливі, - каже 31-річна Марина. - Довго не виступала, але незабаром знову виходу на сцену". До речі, за освітою обидві жінки зовсім артистки. Лариса пропрацювала більше двадцяти років на невідкладній, а Марина - інженер-програміст. Одного разу жінки побачили оголошення в газеті про те, що потрібні товстушок вагою більше 130 кг. Так і познайомилися, а потім пішли з того колективу і стали виступати разом. "Об'їздили всю Україну по кілька разів, були в П'ятигорську, Єсентуках, Владикавказі, а ось в Туреччину і Китай їхати побоялися. Там так люблять пишних жінок, що можуть вкрасти", - розповідають артистки. У будь-якому місті дует зустрічають на "Ура!".

Особливо радує глядачів їх коронний номер "Підміна". Із залу вибирається глядач-чоловік, перед яким худенька починає танцювати стриптиз, але перед тим, як зняти одяг, людині зав'язують очі. І ось тут-то і з'являються товстушки! Кажуть, глядач-жертва збентежений, а зал буквально катається по підлозі від сміху. Правда, в прямому сенсі кататися по підлозі доводиться все ж нашим товстушкам. Артистки згадують, що часто підлогу настільки слизький, що курйозів з падінням у них десятки. "Я не розумію жінок, які схуднення роблять сенсом свого життя, обмежує себе у всьому. Я люблю поїсти, особливо солодке, - каже Бардась. - Так, звичайно, і наді мною були глузування і злобні жарти, але я на них уваги не звертаю ". Лариса згадує, що в дитинстві вона була дуже худим дитиною, з ніжками-ниточками, а розповніла, коли мама стала працювати в їдальні, Марина ж говорить, що повною тилу завжди і до свого вічу давно звикла. Худнути товстушок, які назвали свій дует "Супердюймовочкі" і "Осині талії" не мають наміру, адже глядачі їх люблять за значну вагу. Вони з гумором і навіть деякою гордістю розповідають, що ноги їх в обсязі більше метра, і що справа не в фігурі, а в тому, наскільки людина щаслива і гармонійний.

До слова, не дивлячись на те, що повних жінок в місті хоч відбавляй, розширити свій дует наші героїні не можуть - більшість жінок шалено комплексують через свою вагу. Зате у наших товстушок на кожному концерті по кілька шанувальників, які просять номери телефонів. Правда, професійна етика не дає жінкам права заводити стосунки з глядачами. Але чоловіки ревнують дружин, а чоловік Лариси одного разу навіть зажадав подивитися, як вона веде корпоратив і все там в рамках пристойності.

На сцені жінки зображують морячок, медсестрі, зайчиків, білочок. Костюми для шоу шиє Лариса. Що стосується їжі, то наш дует любить і поїсти, і приготувати. Коронна страва - вареники, а Лариса готує ще і плов для чоловіка-грузина.

Коронна страва - вареники, а Лариса готує ще і плов для чоловіка-грузина

Тільки в нашому Instagram ви дізнаєтеся всі секрети Винника!

Новости