Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Курорт Анапа. Готелі та мотелі в Курорт Анапа. навігатор

  1. Повний список готелів: курорт Анапа

Пошук місця відпочинку

Ми в соц. мережах

Наші партнери!

Пошук місця відпочинку   Ми в соц

Анапский район розташований в південно-західній частині Краснодарського краю на стику Великого Кавказу і рівнинній Кубано-Приазовської низовини Таманського півострова, на березі Чорного моря.

Територія регіону становить 98186 га, чисельність населення близько 130 тисяч чоловік.

Клімат Анапи поєднує в собі три унікальних типу: степовий, морський і гірський.

Серед відомих курортів Чорноморського узбережжя Анапа займає одне з перших місць за кількістю сонячних днів. Цей курорт висвітлюється сонцем майже 280 днів на рік.

Температура повітря влітку, як правило, не перевищує 30-35 ° С, а температура води тримається на рівні 20-24 ° С. Завдяки цьому купальний сезон зазвичай триває з кінця травня по жовтень.


Повний список готелів: курорт Анапа

ПРОХЛАДА - гостьовий будинок Гостьовий будинок "Прохолода"

розташований в першій курортній зоні Анапи. Зручне розташування готелю дозволить по повною мірою насолодитися відпочинком в Анапі. Готель оточують різні кафе, їдальні та магазини, парк культури і відпочинку. Також в безпосередній близькості знаходиться центральний ринок і автовокзал.

У всіх номерах Wi-Fi. Відпочинок в Анапі відомий як чудовий курорт зі зручною для купання бухтою і м'яким кліматом!

Вартість проживання:
від 300 до 900 рублів на людину в добу У НАТАЛІЇ - гостьовий будинок

Гостьовий будинок «У Наталі» знаходиться в одному з наймальовничіших куточків Чорноморського узбережжя долині Сукко з чудовим гірським повітрям і чистим галькові пляжем.

ГАЛИНА - гостьовий будинок ГАЛИНА - гостьовий будинок

Гостьовий будинок Галина розташований в курортній частині сел. Вітязево і являє собою двоповерхову будівлю, із затишними номерами різних категорій комфортності. Поблизу розташовані різні кафе, магазини, парк розваг.

СИБІР - готель СИБІР - готель

Готель «Сибір» - це новий готель європейського рівня, який розташований в центрі Піонерського проспекту поруч з одним з кращих аква-парків Чорноморського узбережжя "Тікі-Так".
До послуг гостей: комфортабельні номери, які оснащені сучасними меблями, телевізором, спліт-системою, холодильником, душовою кабіною або ванною, феном, сейфом для зберігання цінних речей.

ЗОЛОТА ЛІНІЯ - пансіонат Пансіонат ЗОЛОТА ЛІНІЯ - пансіонат Пансіонат

знаходиться в курортному селищі Вітязево і являє собою оазис комфорту і висококласного сервісу, складається з трьох корпусів, в цілому на 100 місць. Велика доглянута територія з плавальним басейном, що підігрівається і тенісним кортом, тренажерний зал, їдальня, літнє кафе.

Для проживання надаються номери різних категорій від класу "Стандарт" до "Люкс". Всі номери оснащені сучасними меблями, телевізором, холодильником, кондиціонером, телефоном, санвузлом з душем. Відпочинок в Вітязево відмінно підійде для молоді.

АННА - гостьовий будинок

Ми пропонуємо гостьовий будинок "Анна", що знаходиться в селищі Вітязево!
Гостьовий будинок має 17 номерів "стандарт", з них 5 підвищеної комфортності !!! А так же квартиру - студію з окремим входом та паркуванням, в якій можуть розміститься до п'яти чоловік.

ЕДЕМ-С - міні-готель ЕДЕМ-С - міні-готель

Гостьовий будинок «Едем-С» прекрасне місце для тих, хто хоче зупинитися в чудовому курортному селищі Джемете, але подалі від суєти, в тихому і спокійному місці.
Гостьовий будинок знаходиться в тихому районі Джемете, в 900 метрів від чудового піщаного пляжу «Золоті піски». Трансфер до моря і назад. У 10 хвилинах ходьби розташовані магазини, кафе, їдальні з комплексним харчуванням, зупинка громадського транспорту до Анапи, Витязево. За кілометр від Гостьового будинку знаходиться аеропорт Анапа-Витязево, в 300м з / д вокзал, 3км Автовокзал, в 500м розташований Аквапарк Тікі-Таки й Дитяче містечко з величезною кількістю атракціонів.

ЄВРО ПАРК - готель ЄВРО ПАРК - готель

Готель Євро Парк запрошує Вас відпочити в курортному селищі Джемете. До моря - 7-10 хвилин ходьби, всі розваги, кафе, торговельні точки - 3-5 хвилин ходьби. Поруч аквапарк Тікі-Так.
Для проживання пропонуються комфортабельні номери з усіма зручностями - однокімнатні двомісні та двокімнатні номери з можливістю організації додаткових місць. У номері: меблі, телевізор, спліт-система, сейф, холодильник, санвузол з душовою кабіною, балкони зі столиками для відпочинку.

АПАРТАМЕНТИ на Північній АПАРТАМЕНТИ на Північній

2-х кімнатна квартира на 4 поверсі 4-х поверхового будинку. Нова квартира з видом на море в елітному будинку. Поруч - кафе і їдальня, в 3-х хвилинах ходьби розташований санаторій "Анапа", де можна пройти курс лікування.

ЗЕВС - готель ЗЕВС - готель

Готель «Зевс» знаходимося в центрі селища Витязево (Анапа) - в його першій курортній зоні. Піщаний пляж настільки близький, що можна за 1 хвилину дійти. Готель «Зевс» уособлює собою високу культуру відпочинку, втілену в архітектурі будівлі, дизайнерське оформлення номерів і в традиціях південного гостинності. Ми повністю виправдовуємо своє зразкове назва. Поруч з нами розташовані фруктово-овочевий ринок, сувенірні лавки, набережна-бульвар «Паралія», літні кафетерії, аквапарк «Олімпія», Дельфінарій і тематичний парк атракціонів для дорослих і дітей.

НА КАТІ Солов'янова - гостьовий будинок НА КАТІ Солов'янова - гостьовий будинок

Гостьовий будинок «На Каті Солов'янова» розташований всього в декількох хвилинах ходьби пішки від піщаного пляжу Анапи. Гостьовий будинок знаходиться в центральній частині міста-курорту, в районі центрального ринку, п'ятої школи, санаторію Анапа. У нашому гостьовому будинку здається всього сім номерів, тому тут ніколи не буває багатолюдно.

АПАРТАМЕНТИ на Шевченка АПАРТАМЕНТИ на Шевченка

Здається шикарна однокімнатна квартира Студія в центрі Анапи в 500 метрах від моря.

СІТТІМ - гостьовий будинок СІТТІМ - гостьовий будинок

Гостьовий будинок "Шіттім" в курортному селищі Вітязево (Анапа) знаходиться на вулиці Затишною і запрошує на відпочинок в Вітязево. Ви можете пройти лікувальний курс (грязелікування) на нашому Вітяземском лимані.

Бруд Вітязевський лиману має високу теплоємність і тепло утримує здатністю і в зв'язку з цим на місці аплікації грязі відзначається більш інтенсивне розширення судин, прискорення кровотоку в них, підвищення температури в тканинах підлягають, нормалізація проникності і прискорення обмінних процесів.

ЄВРАЗІЯ - готель (Відео)

Готель "Євразія" розташований в самому центрі міста-курорту Анапи на набережній, в 30 м від моря. Район Яхт-клубу і Морпорту.

ЮГОРА - гостьовий будинок ЮГОРА - гостьовий будинок

Гостьовий будинок "Югория" розташований в мальовничому місці Витязево. До моря - 15 хвилин спокійним кроком. Поруч знаходиться розважальний парк "паралл", кафе, їдальні, ринки продовольчі та речові, банкомати, зупинки маршрутного таксі.
Економічний відпочинок в Вітязево в комфортних умовах.

Готелі з відкритими контактами!

Новости