Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Адлері взимку

  1. Погода в зимову пору року
  2. Адлер взимку: що подивитися і куди сходити
  3. Житло в Адлері взимку - де зупинитися в сезон 2019-2020

Якщо серед зими у вас вийшло влаштувати собі невеликі канікули, то згадайте про чорноморському містечку Адлер і сміливо вирушайте туди. Після Олімпіади 2014 року відпочинок в Адлері взимку став популярний так само, як і влітку.

У зимову пору галасливий багатолюдний курорт заспокоюється і перетворюється в затишний провінційний містечко з невеликою кількістю відпочиваючих. Зимовий відпочинок в Адлері - це неспішне проведення часу, коли можна насолодитися морськими і гірськими пейзажами, це можливість пройти курс оздоровлення в санаторіях, а «спортивних і активних» чекають гірськолижні траси Червоної Поляни.

Погода в зимову пору року

Місто знаходиться в найпівденнішій точці Росії, де панує субтропічний клімат, тому зимовий Адлер значно відрізняється від того, що ми звикли бачити в цю пору у себе вдома. Навіть самий холодний місяць - січень дуже рідко зустрічає туристів заморозками. В основному температура тримається близько +10, і навіть вода в морі не охолоджується нижче +8, а в ясні сонячні дні на термометрі можна побачити навіть +15. Тому погода в Адлері взимку більше нагадує ранню весну, адже місцеві жителі не дарма кажуть, що в Адлері всього три сезони. Але у будь-якої погоди бувають особливості, тому і тут можна побачити магнолії, пальми і апельсинові дерева, засипані снігом. Хоча це досить рідкісне явище. А ось гірські райони в околицях Адлера сніг накриває вже в грудні і гірськолижний сезон там триває до кінця лютого, а то і до березня.

Адлер взимку: що подивитися і куди сходити

Ті, хто приїхав на морське узбережжя в літню пору, знають, куди піти і чим зайнятися в Адлері. До їхніх послуг море, пляж, різні екскурсії, концерти та розваги. Але що подивитися в Адлері взимку?

  • По-перше - це відмінна можливість покататися на лижах, санях або сноуборді на сусідніх гірськолижних курортах Червоної Поляни, благо добиратися туди нескладно, а деякі готелі навіть організовують трансфер.
  • По-друге - це можливість своїми очима побачити всі об'єкти Сочинської Олімпіади 2014 року і інші цікаві місця і пам'ятки Адлера.
  • По-третє, за невеликі гроші можна поправити здоров'я в відмінних здравницях Адлера: Південне узмор'я, Знання, Прогрес, Супутник, Зелений Гай та ін.

Свій відпочинок можна урізноманітнити знайомством з пам'ятками Адлера: побувати в дельфінаріумом, мавпячому розпліднику і океанаріумі, відвідати дендропарк «Південні культури» і Олімпійський парк, страусину ферму та форелеве господарство, піднятися на гору Ахун і спуститися в Ахштирская печеру, взяти участь в численних екскурсіях.

А якщо ви приїхали сюди на новорічні свята, то питання «що робити в Адлері» абсолютно недоречний. Готелі, нічні клуби і ресторани влаштовують гучні веселі святкування. Цього року новорічну ніч можна провести в «Сочі-парку». Крім захоплюючих атракціонів відпочиваючих чекає жива музика, конкурси, святковий феєрверк, вогняне шоу та веселі дискотеки.

Крім захоплюючих атракціонів відпочиваючих чекає жива музика, конкурси, святковий феєрверк, вогняне шоу та веселі дискотеки

Житло в Адлері взимку - де зупинитися в сезон 2019-2020

Готелі в Адлері затребувані і в зимовий період. Адже ті, хто приїхав за гірськолижним екстримом, намагаються зупинитися не в Червоній Поляні, а в Адлері - це і недалеко, та й ціни на житло 2019-2020 значно нижче, ніж в гірськолижних кластерах.

Відпочиваючі можуть орендувати квартири, кімнати в приватному секторі, номери в готелях і гостьових будинках Адлера - взимку різноманітність житла нітрохи не зменшується.

Основний мінус зимового відпочинку в Адлері - це холодне море, а так хочеться скупатися в морській воді. Багато пансіонати, санаторії і готелі Адлера мають криті басейни (Смарагд, Російські сезони, Знання, Весна, Дельфін), а в пансіонатах Металург, Південне Морський берег і Фрегат до послуг відпочиваючих басейни з морською водою. Особливо люблять плескатися у воді діти, і щоб надати їм таку можливість бронюйте взимку готелі Адлера з басейном, що підігрівається: Дельфін, Аркадія, Затишок, Пальма, Дакар, Орбіта.

В Адлері взимку туристи також можуть відвідати криті аквапарки, найближчий з яких розташований в Адлерському районі. Це аквапарк «Галактика» в Червоній Поляні.

Це аквапарк «Галактика» в Червоній Поляні

Але що подивитися в Адлері взимку?

Новости