Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Таксі Сочі Аеропорт - Ніжнеімеретінской бухта

  1. Трансфер Сочі Аеропорт - Ніжнеімеретінской бухта
  2. Ціни на таксі Аеропорт - район Імеретинська
  3. Пасажири і багаж
  4. Водії та авто
  5. Зустріч в аеропорту Сочі
  6. Як замовити трансфер
  7. Трансфер в готель
  8. Як дістатися від аеропорту Адлер до Імеретинській низовині
  9. трансфер
  10. Економ таксі
  11. офіційне таксі

Трансфер Сочі Аеропорт - Ніжнеімеретінской бухта

Трансфер - це один з варіантів дістатися з аеропорту Сочі до Ніжнеімеретінской бухти на таксі з комфортом. Перевізник підтвердить замовлення заздалегідь, приїде і буде очікувати в вказане в замовленні час в призначеному місці зустрічі в аеропорту Сочі на підготовленій машині.

Довжина маршруту до Імеретинській низовині без урахування адреси вимірюється 10 км. Час дороги на таксі до Імеретинській низовині від аеропорту Адлер, не рахуючи пробок, складе приблизно 10 хвилин. Трансфер - «фіксоване таксі», вартість видна заздалегідь на сайті і зберігається до зустрічі.

Ціни на таксі Аеропорт - район Імеретинська

Вартість розраховується за трансфер від аеропорту Сочі до Ніжнеімеретінской бухти в одному напрямку. Ціна до Імеретинській низовині не залежить від кількості туристів в межах місткості класу, місця прибуття в населеному пункті, фіксована і береться за машину.

Ціна замовлення трансферу туди-назад в 2017, як і в 2016-му році на 5% дешевше. Перевірка прильоту літака і годину часу очікування водія на вокзалі і в АП включені у фіксованій вартості таксі.

тариф

Економ

комфорт

Мінівен

Ціни 690 руб. 1190 руб. 1390 руб. Автомобілі Клас C Клас D Клас M Hyundai Solaris
Volkswagen Polo
KIA Rio
Ford Focus
і подібні Toyota Camry
Volkswagen Passat
KIA Optima
Ford Mondeo
і подібні Hyundai Starex
Mercedes Viano
Opel Vivaro
VW Transporter
і подібні Макс. пасажирів 4 людини 4 людини 7 осіб Макс. багажу 3 валізи 3 валізи 7 валіз Зустріч з табличкою 250 руб. Безкоштовно Безкоштовно Дитячі крісла 150 р / шт 150 р / шт 150 р / шт Лижі, сноуборд 150 руб. Безкоштовно Безкоштовно Чеки, БСО Безкоштовно Безкоштовно Безкоштовно Доп. заїзд 150 руб. 250 руб. 250 руб. Очікування в дорозі 200 р / год 300 р / год 300 р / год

Пасажири і багаж

Якщо буде одна дитина 2+, двоє дорослих і одне немовля, закладайте чотири місця. Діти різного віку також їдуть як пасажири. Підготуємо за доплату бустери і крісла для дітей для надійного перевезення.

Одиниця багажу - чемодан розміру Middle 70х45см. Якщо ваш чемодан більше, розраховуєте місткість менше. Ручна сумка не використовується в розрахунку вартості.

Водії та авто

Вам буде поданий авто однієї з названих вище моделей, аналогічний або краще. У нас в тільки авто іноземного виробництва віком до 8 років з дати випуску.

Наші водії возять обережно, з багаторічним стажем роботи, доброзичливі і охайні, добре знають Сочі, не курять. Це не виснажені таксисти, а штатні перевізники, готові допомогти з заселенням готелі і багажем, розповісти про Сочі.

Це не виснажені таксисти, а штатні перевізники, готові допомогти з заселенням готелі і багажем, розповісти про Сочі

Зустріч в аеропорту Сочі

Якщо табличка замовлена, водій буде стояти з табличкою в зоні прильоту А / П Сочі, допоможе з сумками. Незадовго до моменту початку поїздки ви отримаєте контакти призначеного вам водія.

Зустріч без таблички (по дзвінку): водій подзвонить після приземлення. Коли вийдете, повідомте водієві, він зустріне вас на парковці.

Як замовити трансфер

Щоб замовити таксі з аеропорту Сочі Адлер в Імеретинській низовині заповніть форму на сайті, зателефонуйте за номером телефону нижче або напишіть через додаток WhatsApp. Трансфер Економ, Мінівен, Комфорт доступний для замовлення онлайн на сайті.

  1. Натисніть «Замовити»;
  2. Заповніть інформацію про поїздку і ваш телефон;
  3. Підтвердіть своє замовлення.

Щоб оформити замовлення на машину мікроавтобус, універсал, бізнес, преміум, зателефонуйте або напишіть нашому менеджеру.

Якщо є незрозумілі деталі, вам потрібна детальна оцінка, скільки коштує таксі або незвичайний трансфер у напрямку Адлер - Імеретинка, заповніть та надішліть поля форми розрахунку вартості в підвалі сайту.

Трансфер в готель

Наше таксі довезе до потрібної адреси в місті. Якщо хочете дістатися від аеропорту Сочі до апартаментів, готелю, санаторію, пансіонату, готелю в Нижньої Імеретинській бухті, ми супроводимо до служби розміщення і допоможемо вивантажити сумки. Ми із задоволенням доставимо вас до будь-якого санаторію або готелю Ніжнеімеретінской бухти.

  • Апарт-готель Імеретинський (Прибережний, Морський, Заповідний, Парковий квартали)
  • Оксамитові Сезони Сочі (Катерининський, Олександрівський, Чисті ставки, Російський дім)
  • Сочі Парк Готель (колиш. Azimut Hotel Sochi)
  • готель Богатир
  • Арфа Парк-Готель
  • Радгосп Росія

Не забудьте ваучер готелю для созвона з готелем і заїзду на парковку, якщо трансфер очікується вночі.

Як дістатися від аеропорту Адлер до Імеретинській низовині

Крім варіанту з замовленням трансферу, дістатися до Імеретинській низовині можна на таксі, громадським транспортом, попутному автомобілі.

трансфер

Приватний трансфер дозволяє позбутися від неприємних проблем в незнайомому місті і відмінно підійде корпоративним клієнтам, туристам і всім іногороднім, хто планує доїхати до Імеретінкі з Адлера на авто.

Економ таксі

Якщо приїжджаєте один, вам потрібно недорого доїхати до Імеретинській низовині і добре орієнтуєтеся на місці, викличте дешеве таксі на місці - Убер, Каприз, Яндекс, Везе, Сатурн, Максим, Gett. Таксі потрібно замовити безпосередньо перед виїздом через додаток або сайт. Подадуть найближчий автомобіль з тих, що знаходяться біля аеропорту. Таксі Везе, Ред, Maxim можливо викликати за номером телефону.

офіційне таксі

Дістатися з аеропорту є варіант на офіційному таксі аеропорту. Як приземлитеся, вам досить буде підійти до диспетчеру в будівлі, він замовить таксі. Коштує це дорожче, ніж бронювати заздалегідь через сайт.

Новости