Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Літні тренувальні збори з фігурного катання для любителів

  1. тренувальна база 1) Льодовий палац «Айсберг» знаходиться в Олімпійському парку (Імеретинський низовина)...

тренувальна база

1) Льодовий палац «Айсберг» знаходиться в Олімпійському парку (Імеретинський низовина) . Льодова арена «Айсберга» унікальна, вона має програмованим льодовим покриттям, що дозволяє змінювати поверхню в залежності від виду змагань - для фігурного катання або шорт-треку. Саме тут проходили всі Олімпійські баталії з фігурного катання та шорт-треку. Цей лід став переможним для нашої збірної з фігурного катання.

2) Льодовий палац «Великий» був основним хокейним стадіоном під час зимових Олімпійських ігор 2014 року. Палац розрахований на 12 тис. Глядачів. За архітектурі Палац нагадує замерзлу краплю, стадіон повторює форму Пекінської опери. Колір покриттів купола - перлинно-білий.

проживання

Готель AZIMUT Hotel Sochi 3 * розташований в 10 хвилинах ходьби від гоночної траси Формули-1 і Олімпійського парку. На території готелю знаходиться п'ять відкритих басейнів, магазини, тренажерний зал, тенісні корти, спортивний майданчик і дитячий клуб. Гостям надаються безкоштовний Wi-Fi і безкоштовна парковка. У всіх номерах встановлено телевізор з плоским екраном і є власна ванна кімната з феном.

У готелі можна повечеряти в ресторані європейської кухні з обслуговуванням по меню, крім того сервірується вечеря «шведський стіл».

Міжнародний аеропорт Сочі знаходиться в 10 км від готелю AZIMUT Hotel Sochi 3 *.


Новости