Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

гарячі тури Вітебськ, горящі путівки Вітебськ, гарячі тури Вітебськ

  1. На будь-які дати і в будь-яку гостинцю наші фахівці Вам підберуть тур!

ОКСАМИТОВІ СЕЗОНИ, ГК 3 *, 01.07.2016 року, 7 ночей, Харчування сніданки за 1 дорослого 108 $ ОКСАМИТОВІ СЕЗОНИ, ГК 3 *, 01
Харчування сніданки і вечері за 1 дорослого 153 $

REEF, готель 3 * Харчування сніданки за 1 дорослого 215 $
Харчування сніданки і вечері за 1 дорослого 249 $

GREEN CLUB, готель 3 * Харчування сніданки за 1 дорослого 150 $

ПАРАДИЗ, готель 3 * Харчування сніданки за 1 дорослого 150 $

НАИРИ, готель 3 * Харчування сніданки за 1 дорослого 155 $

АТЛАНТ, готель 3 * Харчування сніданки за 1 дорослого 180 $

AZIMUT HOTEL SOCHI 3 * Харчування сніданки за 1 дорослого 204 $

Каїсса, готель 3 * Харчування сніданки за 1 дорослого 207 $

BRIDGE RESORT, готель 4 * Харчування сніданки за 1 дорослого 264 $

Авіапереліт з Москви в 2 сторони за одного дорослого 160 $
Тур.услуга з 1 дорослого 350.000 белор.рублей

На будь-які дати і в будь-яку гостинцю наші фахівці Вам підберуть тур!

По вашому запиту будь харчування і варіації перельоту з Москви або Мінська. Будь-яке побажання клієнта - для нас закон!

Поспішайте забронювати раннє бронювання за найпривабливішими цінами в Вікінг туристик!

Який з курортів неосяжної Росії приходить на розум першим, коли мова заходить про повноцінний відпочинок з купою розваг і теплим морем? Звичайно ж Сочі, місто, який давним-давно став справжньою Меккою всіх жителів Росії і ближнього зарубіжжя. Саме в Сочі можна знайти все, що забажає душа навіть самого вибагливого мандрівника, при цьому дістатися туди не складе абсолютно ніяких труднощів, та й не потрібна метушня з візами. До речі кажучи, має величезну популярність Сочі став ще більш відвідуваним завдяки Олімпіаді, що пройшла в ньому буквально два роки тому і перетворять це місто-курорт до невпізнання.

Ще однією привабливою особливістю цього курорту є те, що сезон в ньому не закінчується ніколи. Влітку вас чекають численні пляжі, клуби, дискотеки, вечірки і величезна культурна програма, а взимку завжди можна взяти лижі і відправитися підкорювати місцеві гори, які давно оцінили по достоїнству гірськолижники і сноубордисти з усього світу. Крім цього Сочі прекрасно підходить для лікувального туризму, так як тут розташувалися численні санаторії і пансіонати, в яких можна оздоровитися від величезного списку різних захворювань, починаючи від звичайних простуд і алергій і закінчуючи лікуванням серцево-судинних захворювань і захворювань органів дихання.

Крім цього Сочі прекрасно підходить для лікувального туризму, так як тут розташувалися численні санаторії і пансіонати, в яких можна оздоровитися від величезного списку різних захворювань, починаючи від звичайних простуд і алергій і закінчуючи лікуванням серцево-судинних захворювань і захворювань органів дихання

Що ж стосується культурної програми, то і тут Сочі попереду планети всієї. Для того, щоб оцінити і обстежити всі пам'ятники, цікаві місця і закутки Сочі, звідси просто не потрібно їхати, так як навіть в сотий приїзд сюди цей курорт відкриється для вас з нового боку. В першу чергу же обов'язково варто відвідати такі відомі курорти Сочі, як Адлер, Червону Поляну, Дагомис, Хосту, де ви зможете знайти для себе масу розваг і, звичайно ж, повалятися на піщаному пляжі біля моря, насолоджуючись навколишнього чудовою природою.

Крім цього, Сочі також являє собою справжній рай для любителів дайвінгу, причому поринути в морські глибини зможуть як новачки, так і досвідчені професіонали, для яких тут існують екстремальні тури по підземним печерним водойм і навіть високогірним озерам. До речі кажучи, до 19 століття узбережжі Сочі нерідко відвідували пірати всіх мастей, так що вам може навіть посміхнутися удача знайти прихований скарб ...

Що ж стосується гастрономічних надмірностей, то Сочі також готовий вразити вас своєю кухнею, основа якої - кавказька кухня, що відрізняється неймовірним різноманітністю. Однак і інших кафешок, ресторанів та інших питному-їдальні закладів тут навалом, тільки б були гроші.

Приїхати в Сочі може будь-яка людина, як один так і з сім'єю, і для кожного знайдеться, чим зайнятися під час відпустки. Так, дорослі по достоїнству оцінять морські подорожі на теплоходах або катамаранах, поїздки в Батумі або романтичні посиденьки на озері Ріца, ну а діти можуть загубитися в десятках аквапарків, парків атракціонів, Луна-парків і океанаріумів. Також дитячі розваги можна відмінно поєднати з великим шопінгом, так як у багатьох торгових центрах існують різні розважальні майданчики, такі, як, наприклад, справжній піратський острів або лазертаг.

Описати все, чим багатий Сочі і що туристи зможуть побачити, приїхавши сюди, просто неможливо, тому якщо ви все ще роздумуєте про те, куди відправитися в найближчу відпустку, покваптеся заздалегідь забронювати тур в Сочі в компанії «Вікінг-Туристік», отримавши при цьому досить відчутну знижку. Вам просто потрібно зв'язатися з нами по телефону або приїхати в офіс компанії . Також ви можете і самі заздалегідь забронювати тур з Сочі, скориставшись онлайн-системою , Яка дозволить також замовити готель або готель і розрахувати суму туру. Заздалегідь забронювавши тур, ви можете розраховувати на те, що ваш відпочинок буде найкращим і незабутнім і вам обов'язково захочеться повернутися сюди ще жоден десяток разів.

Новости