Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

#AsiaPark Instagram - Photo and video on Instagram • Pikdo

Днями ми ходили в парк розваг. Почати вирішили з «Вільного падіння», тому що три тижні тому каталися на ньому ж в іншому парку і було не сказати щоб дуже страшно. Я, пам'ятаючи про те, що тоді мужньо прокотилася на всіх атракціонах, вирішила, що мені тепер все дарма. На відео в каруселі ви можете побачити, як мені все байдуже. А це був перший атракціон, на секундочку. Дальше більше.

Далі були американські гірки. Замість візків там були крісла, зафіксовані зверху і бовтаються над безоднею знизу. Крім того, там нема за що було триматися. В принципі, цих двох фактів повинно було вистачити, щоб встати і піти кататися на кружляють кониках, поки не пізно, але я ж як і раніше підозрювала в собі сміливість і відвагу.

Сидячи в кортежі, прямує прямо в пекло, і під'їжджаючи до вершини, з якої повинен був початися спуск, я глянула вниз. Я не вмію визначати відстань на око, але, по-моєму, в той момент ми вже виїхали за межі земної атмосфери. Я подумки пообіцяла собі, що це вже точно буде мій останній атракціон. Він, як би в унісон з моїм думкам, заскрипів і призупинився: мовляв, можеш навіть не сумніватися, що останній. Відмінно взагалі! Може, болти ще якісь іржаві вниз посипляться для повноти картини ?!

У самий відповідний момент у мене включилася смекалочка, і я закрила очі. Через дві секунди я відчула, що лечу вниз мало не вертикально з шаленою швидкістю, ось-ось вивалитися зі свого кволого крісельця і ​​зламаю хребтину про рейки. У мене було відчуття, що за секунду я встигаю побувати на рівні землі і на висоті п'ятиповерхового будинку, а піднімаюся туди по гвинтових сходах, навколо якої мене обертає так, немов я шматочок апельсина, який потрапив в блендер. У якийсь момент мені подумалося, що, може бути, варто відкрити очі і оцінити обстановку? Може, там вид цікавий зовні? Але кричить не своїм голосом Андрій мене якось переконав.

Увечері ми подивилися відео, яке Андрій знімав, поки ми каталися на цьому атракціоні. І я зрозуміла, що рішення закрити очі на цій машині смерті було кращим рішенням за все моє життя.

Може, болти ще якісь іржаві вниз посипляться для повноти картини ?
У якийсь момент мені подумалося, що, може бути, варто відкрити очі і оцінити обстановку?
Може, там вид цікавий зовні?

Новости