Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вихідні в Баку

  1. Дякуємо!

відправлення:

Вартість: 81 €

Кількість днів: 3

транспорт:


Для тих, хто хоче провести вікенд по особливому, ми можемо запропонувати відпочинок в Баку. Баку є одним з найкрасивіших міст Азербайджану, це його столиця. ... Немає нічого краще, ніж подорож в Баку. Відправляйтеся разом з нами на вихідні до цього чудового міста всього за 99 $ / чол

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. ПРИБУТТЯ В БАКУ
Приліт в аеропорт Гейдара Алієва, трансфер і розміщення в готель Riva Hotel
Вільний час або можливість замовити екскурсії по місту.
Ніч в Баку.

День 2. оглядовий тур ПО БАКУ: СТАРЕ МІСТО, азербайджанської кухні, КУЛЬТУРНИЙ ЦЕНТР Гейдара Алієва
Після сніданку, в призначений час, наш гід зустрічає клієнтів і відправляє їх на екскурсію. Екскурсія по Старому місту: ви відвідаєте різні старовинні замки, вежі (знаменита дівоча вежа-символ Баку), палаци (палац Ширваншахов), мечеті (мечеть Джума), лазні, караван-сараї та інші історичні пам'ятники, варто відвідати і глибоко зануритися в історію . За допомогою цієї казкової екскурсії в кам'яному кругляку Старого міста Баку ви вирушите в подорож по історичному провулку Азербайджану, і ми абсолютно впевнені, що ви будете вважати це місто кращою частиною Баку. Під час туру ми отримаємо можливість побувати в майстерні відомого художника і цікаву людину Алі Шамсі. Спочатку зупинимося ненадовго біля дверей і розглянемо фасад будівлі, подивимося на дерево з намальованими жіночими обличчями - одне з творінь майстра. Повірте, ви затримаєтеся тут надовго. Та й з самим художником поговорити є про що. А про картинах навіть говорити сенсу немає - їх треба бачити.
Азербайджанська кухня. Спробуйте навчитися правильно готувати традиційні страви азербайджанської кухні. Дізнавшись душу старого міста, ми отримали шанс побачити, як готуються азербайджанські страви. У присутності нашого шеф-кухаря ви відчуєте процедуру приготування страв.
Обід.

Культурний центр Гейдара Алієва знаходиться на шляху до створення інтелектуального центру швидкого зростання міста Баку. Будівництво, створене всесвітньо відомим архітектором Заха Хадід, складається з 3-х частин. Очевидно, що основна частина центру стосується екс-президента Азербайджанської Республіки Гейдара Алієва і лідера Радянського Азербайджану. Ви отримаєте деяку інформацію про його правлячому періоді і про те, що змінилося з тих пір, як він керував часом до цих пір. Більш того, якщо ви не знаєте, як почати збирати азербайджанську історію, пам'ятники, кухню, культуру та інші важливі частини країни, цей центр стане хорошим початком багато чому навчитися, оскільки його виставкові зали зосереджені на декількох поверхах, таких як "Перлини Азербайджану" і " Ласкаво просимо в Азербайджан ".

День 3. БАКУ - КИЇВ
Сніданок у готелі;
Це буде останній день в Баку.
Tрансфер з готелю в аеропорт

У вартість туру входить:

  • проживання в готелі 3 *
  • сніданки в готелі
  • трансфер а / п-готель-а / п
  • екскурсійне обслуговування по програмі

У вартість туру не входить:

  • переліт Київ-Баку-Київ
  • особисті витрати
  • екскурсії за додаткову плату

×

Дякуємо!

Ваш запит відправлено туроператору «имедж Тревел». З Вами зв'яжеться менеджер протягом робочого дня.

Новости