Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Курорти Азербайджану на Каспійському морі

  1. Баку
  2. Ленкорань
  3. Масалли
  4. Набрань

Курорти Каспійського моря в Азербайджані, з кожним роком набирають популярність серед російських туристів. Туризм розвивається дуже стрімко. Пік сезону припадає на травень по вересень. В середньому температура води досягає 25C.

Більшість відпочиваючих тут туристів, це сім'ї з дітьми. Чисті пляжі з дрібним піском і пологим берегом, кращий варіант для маленьких гостей курорту, і тих, хто погано плаває. Інфраструктура пляжу розвивається з кожним разом все краще і краще. Тут можна покататися на катері, банані, таблетці, парашуті і багато іншого. На пляжах надається широкий вибір розважальних програм. Ціни щодо європейських країн, невисокі.

З Росії до Азербайджану швидше за все і комфортніше можна долетіти на літаку з Москви, Нижнього Новгорода, Санкт-Петербурга, а також Новосибірська. Для громадян РФ для в'їзду в країну віза не потрібна. Поїзд - це найдешевший вид транспорту.

Один з найвідоміших і популярних курортів серед туристів - це Апшеронський півострів, який збирає тільки захоплені відгуки. Однак найбільший потік відпочиваючих припадає на Баку. Тут найбільша кількість готелів, кафе, ресторанів, торгових центрів, парків розваг і багато іншого.

Баку

Баку - це столиця Азербайджану. Тут ви побачите неймовірні старовинні будівлі з сучасною архітектурою. Головна визначна пам'ятка - це Вежі Вогню на набережній, які побудовані у вигляді язиків полум'я.

Баку розвинений і сучасне місто. На громадському транспорті ви завжди зможете дістатися в потрібну частину міста. З Росії найшвидший і комфортний спосіб дістатися до Азербайджану - це літак.

Місто розташоване на березі Каспійського моря. Пляжів тут велика кількість і переважно всі вони піщані. Для комфортного і спокійного відпочинку, Баку підійде на всі 100%.

Для комфортного і спокійного відпочинку, Баку підійде на всі 100%

Баку, вул. Фірдовсі Мамедова, д. 1

Ціни від 1 385 руб.

Баку, вул. Юсиф Сафарова, д. 62/76

Ціни від 192 руб.

Ленкорань

Це місто порадує своїх туристів затишною обстановкою і привітністю місцевих жителів. Тут ви можете відновити своє здоров'я і провести відпочинок з користю. У місті є можливість відвідати санаторій "Ленкорань", який зустріне своїх гостей за всіма стандартами і доступними цінами.

Головна визначна пам'ятка - пам'ятник любові, триповерховий палац. Його побудував хан Мірахмедхан своїй дружині Туєри. Пляжі з чорним піском зустрічаються нечасто, тому неодмінно варто їх відвідати. Серед туристів є легенда, що назва міста походить від слова "лінь", тому що звідси лінь їхати.

Ленкоранський район, сел. Ашаги-Нюведі

Ціни від 3 462 руб.

Ленкорань, Р48

Ціни від 2 077 руб.

Масалли

Масалли - це район субтропіків в південній частині Азербайджану. У місті розташована однойменна готель, в якій можна зупинитися за прийнятну ціну. Її особливістю є хвойний сад, в якому можна купити декоративні рослини.

Для лікування суглобових, м'язових, гінекологічних та багатьох інших захворювань можна відвідати позивачки - воднево-сульфидную лікарню. У Істісу побудовані більше 40 центрів відпочинку. Після відпочинку можна відправитися на Янар Даг - "палаючу гору". Якщо ви приїхали в Азербайджан, то місто Масалли обов'язково необхідно відвідати.

село Карібльяр

Ціни від 2 115 руб.

Masalli Hotel & Restaurant H. Aliyev Masalli 4400

Ціни від 1 154 руб.

Набрань

Набрань - це селище, яке розташоване перед Хазаром. Доступні номери розміщуються ближче до моря, в основному, сімейні котеджі. Тут ви зможете насолодитися усіма барвами природи Пріскапія. Поруч знаходиться реліктовий ліс з в'язами, буками і дубами-ендеміками.

Повітря в такому лісі допомагає відновити здоров'я при захворюваннях гайморових пазух. Єдиний мінус - це низька швидкість інтернету і відсутність російського телебачення. Однак це не завадить тим, хто приїхав за враженням і відпочинком.

Набрань

Ціни від 4 731 руб.

Новости