Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Таксі до Тушинской автостанції дешево в Москві

  1. Автостанція Тушинськая на мапі

Таксі до автостанції Тушинской для проводів і зустрічей

Автостанція Тушинськая на мапі

Тушинськая автостанція відкрилася не так давно, лише в 2012 році. Тим не менш, вона дуже важлива і вважається одним з соціально - значущих об'єктів столиці. Знаходиться вона на північно - заході Москви. Близько розташовується однойменна станція метро.

Близько розташовується однойменна станція метро

На цій автобусній станції і від неї курсують приміські автобуси. Самою обробленою точкою, до якої слід транспорт, є місто Волоколамськ. Також автобуси їдуть до наступних станцій:

  • Істра;
  • Шаніна;
  • Микулин;
  • Міхальов.

І деякі інші станції.

У цій станції є все найнеобхідніше, що тільки може знадобитися мандрівнику, який планує виїхати не так далеко, в область. У ній є:

  • Зал очікування;
  • Термінал, в якому можна оплатити стільниковий зв'язок;
  • Апарати для покупки кави і води;
  • Камера зберігання (працює цілодобово).

Це дуже хороша станція для тих мандрівників, які збираються виїхати з міста в область. Все необхідне на автостанції є, тому для них не буде ніяких проблем почекати свій автобус. Тим, хто зустрічає близьких, так само буде дуже зручно. Їхати зустрічати найзручніше на таксі.

На таксі насправді зручніше зустрічати на автостанції. Чому?

Чому

  • Тому що автобуси приходять за розкладом. У Москві часто бувають пробки, а в метро часто буває дуже великий натовп. Ви ж не хочете змушувати своїх близьких чекати або тягнутися потім з великими сумками в метро? Ось і ми думаємо, що ні. Тому таксі - кращий варіант.
  • Крім того, це раніше замовлення таксі коштував великих грошей. Тепер ці компанії зацікавлені у своїх клієнтах, і можуть запропонувати досить розумні тарифи.
  • Якщо та людина, яку ви зустрічаєте, раніше не бував у Москві, потрібно зробити найкраще враження про місто. Тому, щоб він не питав, «Як доїхати до автостанції в Тушино?» І не відчував інших незручностей, зустріньте його на таксі.

Автостанція Тушинськая на мапі

Розташовується Тушинськая автостанція в Москві за наступною адресою: м Москва

вул. проїзд Стратонавтів, д.9, Її телефон +7 (499) 940-08-41. За цим телефоном ви потрапите в довідкову. Забронювати квитки можна цілодобово за телефоном +7 (499) 940-08-43. Тобто, вам більше не потрібно шукати автостанція Тушинськая телефон.

Автостанція Тушинськая на карті знаходиться дуже легко Автостанція Тушинськая на карті знаходиться дуже легко. Вона розташована близько від однойменної станції метро. Знайти її не складно для тих, хто добре знає цей район. Водії компанії "ТАКСІ ЧАСИ" відмінно знають Москву, тому вчасно довезуть вас заздалегідь, ще до прибуття вашого автобуса.

Компанія «ТАКСІ ЧАСИ» здійснює діяльність по перевезення пасажирів і багажу легковим таксі, пропонує вам скористатися цілодобовою послугою недорогого таксі на вокзал в Москві . При замовленні таксі на вокзал ви самі вибираєте найбільш вигідний для вас тариф і клас замовляється автомобіля.

Чому?
Ви ж не хочете змушувати своїх близьких чекати або тягнутися потім з великими сумками в метро?

Новости