Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Перемога» почала продавати єдиний квиток Fly & Bus на маршрут Москва-Іжевськ

18 липня 2018 року, Москва. - низькобюджетних авіакомпаній «Перемога», що входить до Групи «Аерофлот», почала продавати єдиний квиток «літак + автобус» в рамках послуги Fly & Bus на маршрут Москва-Бегішево-Іжевськ. З Москви в Бегішево клієнти «Перемоги» відправляються на літаку, а потім оформили послугу Fly & Bus біля виходу з аеропорту зустрічає спеціальний комфортабельний автобус, який доставить їх на центральний автовокзал Іжевська всього за 3 години. Квиток Fly & Bus Москва-Бегішево-Іжевськ обійдеться клієнтам «Перемоги» мінімум на 50% дешевше прямого перельоту з Москви до Іжевська.

«Перемога» вперше запропонувала Fly & Bus для внутріросійського рейсу - у відповідь на численні прохання клієнтів додати Іжевськ в маршрутну карту. Але оскільки у аеропорту Іжевська немає допуску на прийом літаків Boeing 737-800, Fly & Bus став відмінним рішенням для бажаючих дешево і швидко дістатися до Іжевська.

Послуга Fly & Bus була розроблена переважно для розвитку міжнародної мережі польотів, щоб доставляти клієнтів до центрів великих міст з найменш завантажених другорядних аеропортів. З оформленням послуги Fly & Bus клієнт може бути впевнений, що перевезення буде виконана на всіх ділянках маршруту. Послуга надається клієнтам «Перемоги» з 2015 року і доступна для бажаючих відправитися в Єреван (через аеропорт Гюмрі), Мілан (через аеропорт Бергамо), Флоренцію (через аеропорт Пізи). Зараз в стадії доопрацювання мережі Fly & Bus планується ще кілька маршрутів.

Авіакомпанія «Перемога» завдяки своїй ціновій політиці і унікальної моделі користується високою затребуваністю на російському ринку. Середнє завантаження рейсів «Перемоги» становить 94%, а на більшості рейсів досягає 100%, найвищий показник серед російських регулярних авіакомпаній.

Одна з головних завдань авіакомпанії - підвищення авіамобільний росіян. За два перших роки польотів більше 1 000 000 чоловік вперше в житті скористалися повітряним транспортом. «Перемога» очікує подальшого зростання цього показника. Генерувати пасажиропотік «Перемозі» вдається завдяки доступними тарифами та маршрутною мережею. Мінімальний тариф компанії становить всього 499 рублів з урахуванням всіх аеропортових зборів.

авіакомпанія «Перемога» входить до Групи «Аерофлот», реалізуючи проект класичного низкобюджетного авіаперевізника. Робота компанії спрямована на підвищення мобільності населення та транспортної доступності регіонів РФ.

ПРЕС-РЕЛІЗ. Матеріал публікується на комерційних умовах.
Інтерфакс не несе відповідальності за зміст матеріалу.
Товари та послуги підлягають обов'язковій сертифікації

Новости