Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Місце зустрічі групи в походи по Сванетії.

  1. Основне місце зустрічі в Грузії в Кутаїсі
  2. Запасне місце зустрічі (в основному для замовних походів)

Основне місце зустрічі в Грузії в Кутаїсі   Традиційним місцем зустрічі в походах по Грузії в Сванетії у нас є головний автовокзал Кутаїсі, вірніше місцевий Макдональдс, біля якого ми і збираємося в день старту (на фото вище показаний сам Макдональдс, нижче, в кінці статті можна побачити скрін карти з автовокзалом)

Основне місце зустрічі в Грузії в Кутаїсі


Традиційним місцем зустрічі в походах по Грузії в Сванетії у нас є головний автовокзал Кутаїсі, вірніше місцевий Макдональдс, біля якого ми і збираємося в день старту (на фото вище показаний сам Макдональдс, нижче, в кінці статті можна побачити скрін карти з автовокзалом). Розташований автовокзал на перетині проспектів Чавчавадзе і Звіада Гамсахурдіа, тут же поруч можна побачити не працюючий залізничний вокзал Кутаїсі 2.
Нагадаю, що всю інформацію за місцем зустрічі ми з вами обговорюємо в листуванні, і за тиждень до походу я дублюю її на пошту кожному учаснику. Час зустрічі вказується місцевий !!!

Запасне місце зустрічі (в основному для замовних походів)

Запасним місцем зустрічі у нас є аеропорт міста Кутаїсі - Копітнарі
Запасним місцем зустрічі у нас є аеропорт міста Кутаїсі - Копітнарі. Сам аеропорт знаходиться кілометрів за десять від Кутаїсі, що вельми зручно і не далеко (в очікуванні сопоходніков народ частенько, Коротя час, встигає з'їздити погуляти по Кутаїсі, з'їсти пару гарячих хачапурі і випити чаю). Історично так склалося, що в Копітнарі прилітають рейси МАУ, вельми не дорогого і зручного перевізника, що вилітає з Харкова і Києва, і стоїть дуже недорого за сучасними мірками. Літаки з Києва прилітають в 9 ранку, літаки з Харкова прибувають о другій годині дня - досить велике вікно, так що чекати доводиться пристойно.
Більшість наших учасників добирається в походи по Грузії Мау, БелАвіа і іншими, що летять прямо в аеропорт Кутаїсі - це літаки з України та Білорусії. А ось з Росії в Кутаїсі з рейсами як то не так позитивно, дешевше брати квитки на літак до Тбілісі, Батумі, ну або, якщо ви живете десь на російських півднях не дуже далеко від Грузії, то можна доїхати автобусом до Тбілісі через Верхній Ларс , а далі пересісти на маршрутку до Кутаїсі. З Тбілісі і з Батумі до Кутаїсі їхати приблизно години 4.

Зустрічаємося ми зазвичай на виході з аеропорту, заблукати і не знайтися тут вельми проблематично. Сам аеропорт Копітнарі новий і блискучий, ще б пак - його буквально тільки побудували, любо дорого глянути. А ось з кріслами тут не дуже - всього лише пару напів-спальних місць по кутах аеропорту, на яких можна навіть подрімати ненароком, ну на то воно і похід .

Ну і власне скрін карти з Головним автовокзалом Кутаїсі. Червоним позначено місце зустрічі біля Макдональдса.
Ну і власне скрін карти з Головним автовокзалом Кутаїсі

Додати коментар

Новости