Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де поїсти недалеко від автовокзалу в Ризі

На цікавить наших читачів питання «Де поїсти недалеко від автовокзалу в Ризі» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

На днях їду в Ригу на автобусі. Приїду, швидше за все, втомлений, голодний. Де там можна поїсти недалеко від автовокзалу?

25.06.2018 Петро Гор


Відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру»

ру»

Недалеко від автовокзалу в Ризі є досить великий вибір недорогих кафе. Якщо ж ви приїхали рано вранці, коли ще все закрито, то і тоді неподалік від місця прибуття ви зможете знайти кафе, де можна смачно поїсти.

Це навіть не кафе, а кіоск, розташований в переході, який веде від автовокзалу до історичної частини міста. Зате всі п'ять робочих днів він відкривається о сьомій ранку. У суботу, правда, він працює з десяти, а в неділю кіоск закритий. Але якщо ви приїхали в латвійську столицю в один з інших шести днів тижня, то можете замовити тут гарячу каву, свіжий йогурт, смачний салат або апетитний Брауні. Для борців за чистоту навколишнього середовища відзначимо: в якості упаковки продуктів тут використовуються лише біорозкладні матеріали.

Якщо ж ви приїхали в той час, коли всі міські кафе вже відкриваються, можете відразу заглянути в торговий центр, розташований біля автовокзалу. Там ви знайдете кафе самообслуговування. Або можете просто придбати в тутешньому продуктовому магазині те, що буде вам до смаку, і влаштувати легкий перекус.

Якщо прогуляєтеся до залізничного вокзалу (він в декількох хвилинах ходьби), то в прилеглому до нього торговому центрі знайдете кілька хороших і недорогих кафе (середній чек становить від чотирьох до шести євро).

Де там можна поїсти недалеко від автовокзалу?

Новости