Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт в Павлодарі

  1. Історія
  2. Сервіс та послуги
  3. транспорт


Міжнародний аеропорт в Павлодарі обслуговує регулярні внутрішні авіарейси, здійснювані компаніями «ЕвроАзіяЕйр», «Сибір», «Ейр Астана», а також чартерні перельоти і рейси спеціального призначення. Злітно-посадкова смуга авіапідприємства протяжністю 2,5 кілометра, класифікується як 68 / F / C / X /, укріплена асфальтобетоном, і здатна прийняти повітряні судна будь-якого типу злітною вагою до 170 тонн, в тому числі турбореактивні Вoeing 757 і Bombardier CRJ 100/200 .
Тимчасово авіапідприємство працює в режимі неповного завантаження. Два дні на тиждень, понеділок і вівторок, повітряна гавань працює в режимі з 07.00 до 17.00 годин. У середу і п'ятницю - з 07.00 до 14.30 годин. Четвер - з 03.00 до 14.30 годин. У суботу та неділю - з 07.00 до 10.30 годин.

Історія

Аеропорт в Павлодарі був створений в 1949 році. У 2009 році аеропорт провів масштабну реконструкцію і технічне переозброєння. В результаті чого була розширена і продовжена злітно-посадкова смуга, модернізована світлосигнальна система і система електричного постачання аеропорту.
На даний момент з аеропорту крім внутрішніх пасажирських перевезень, виконуються регулярні рейси в Анталію, Німеччину, Москву, С. Петербург і інші міста планети.

Сервіс та послуги

Аеропорт в Павлодарі пропонує стандартний набір послуг обслуговування пасажирів. Є кімната матері і дитини, медичний пункт, пошта. Забезпечені візуальна і голосова інформація про рух авіарейсів, працюють довідкова служба та каса продажу квитків.
Для відпочинку надаються зали очікування, готель. На привокзальній площі обладнана стоянка для автотранспорту. Забезпечена цілодобова охорона аеропорту.
Пасажирам з обмеженими можливостями надаються зустріч, супровід медичним працівником, при необхідності - спеціальний автомобіль.

транспорт

З аеропорту в місто Павлодар налагоджено регулярний рух автобусів, розклад яких прив'язане до розкладу руху повітряних суден. Також можна скористатися послугами місцевих таксі.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 19.08.2014


Фотографії аеропорту Павлодара

Популярні статті

Купити авіаквиток за найкращою ціною



Новости