Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дні авто SEB līzings - найбільша автовиставка під відкритим небом

Уже кілька років навесні і восени проходять Дні авто SEB līzings - найбільша автовиставка під відкритим небом. Цього разу в Цесисе відвідувачам будуть доступні близько 50 нових моделей, а також консультації експертів, спеціальні пропозиції, конкурси та призи.

Про те, що таке Дні авто і чого чекати відвідувачам на цей раз, розповіла керівник SEB līzings Олена Гаврилова.

Навіщо і як часто проводяться Дні авто SEB?

Ми організуємо Дні авто SEB līzings два рази в рік і намагаємося вибрати таке місце, де вони або ще не проводилися, або влаштовувалися, але досить давно. Дні авто SEB līzings вже відбулися в Лієпаї, Кулдизі, Єлгаві, Валмієрі, Резекне, Даугавпілсі і Вентспілсі.

Мета Днів авто - стати ближче до наших клієнтів, запропонувати їм можливість одночасно випробувати нові автомобілі різних марок і проконсультуватися у компетентних фахівців. Широке пропозицію автосалонів фактично існує тільки в Ризі, тому ми вважаємо, що це дуже цінно - дати нашим клієнтам в регіонах можливість бачити і випробувати все нові машини в одному місці.

Якщо говорити про Днях авто в цифрах, то починали ми з 15-ю автомобілями і приблизно сотнею клієнтів, а тепер дійшли до 63 машин і більше ніж тисячі відвідувачів, що виїжджають на тест-драйв. Ми дуже раді, що відвідувачів з кожним роком стає все більше і захід отримує дуже високу оцінку.

Скільки автомобілів зазвичай можна подивитися на заході?

Як я вже сказала, на перших наших заходах було близько 15 машин, і це були закриті презентації тільки для клієнтів SEB. Згодом, отримуючи безліч позитивних відгуків, ми почали розширювати захід -стало більше автодилерів, виріс і асортимент, і число запрошених клієнтів. Ми дуже вдячні нашим партнерам - автодилерам, які теж дуже високо оцінюють ці заходи, можливість зустрітися з клієнтами, виступити з особливими пропозиціями і допомогти професійними консультаціями. Наш рекорд був в Резекне восени 2016 року, де було представлено 63 автомобіля і понад 1000 відвідувачів, які спробували їх.

І в цей раз в Цесисе заявлено 55 моделей - від компактних до позашляховиків. Дилери обіцяють і кілька гарячих новинок, наприклад, Nissan Qashqai, Volvo XC60, Volkswagen Arteon.

Чим Дні авто відрізняються від традиційних автомобільних виставок, наприклад, тих, що проводяться в Ризі?

Як нам сказали багато експертів автомобільної галузі, наші Дні авто можна назвати найбільшою в Латвії автовиставкою під відкритим небом з можливістю не тільки оглянути машину, але і покататися на ній. Це найважливіша відмінність від автомобільних виставок в Ризі. І це до того ж велика перевага для відвідувачів, адже, щоб знайти «свій» автомобіль, треба не тільки оглянути його і посидіти всередині, але і проїхатися. Ну і ще одне досить суттєва відмінність від великих виставок: Дні авто SEB līzings - безкоштовне захід.

Чи потрібно якось спеціально подавати заявку на тест-драйв?

Щоб вирушити в пробний заїзд, необхідно зареєструватися в наметі SEB līzings, пред'явивши посвідчення водія і отримавши натомість спеціальний браслет, як пропуск на тест-драйв. А потім кожен відвідувач може вибрати, на якому автомобілі їхати і скільки. У цьому сенсі жодних обмежень немає.

Яких експертів можна зустріти на Днях авто?

Відвідувачі можуть отримати професійні консультації про автомобілі - від автодилерів, про можливості фінансування - від представників SEB līzings і про безпечне і економічному водінні - від експертів Школи безпечного водіння.

Ви говорите, що число відвідувачів виставки весь час зростає. Чи відображається це і підвищенні попиту на автомобілі?

Попит на автомобілі зростає з року в рік, оскільки йде на поправку економіка країни в цілому, поліпшується фінансовий стан приватних осіб і підприємств. Звичайно, між «зараз» і докризовим періодом ще більша різниця, але дуже радує, що і підприємства, і приватні особи здійснюють купівлю автомобілів набагато більш продумано, трохи обережніше і ефективніше.

Хоча латвійський парк в плані віку зараз один з найстаріших в Європі (середній вік автомобіля - 13,7 року), відчуваються зміни в покупці машин. Якщо підприємства і раніше купували в основному нові авто, то серед приватних осіб нові машини стали купувати частіше тільки в останні роки. Вони все більше схиляються на користь більш компактного, але нового автомобіля, ніж модного, брендового, але уживаного.

Автомобілі яких марок в Латвії найпопулярніші?

За даними Латвійської автоассоціаціі, найпопулярніші в Латвії марки авто - це VW, Toyota, Nissan, Škoda і Ford. У сегменті старих машин топ виглядає так: VW, Volvo, Audi, BMW і Opel.


  • Автомобіль - 10.04.2017

    У сегменті лізингу прогнозується стабільне зростання

    Цього року SEB līzings планує збільшити обсяг нового фінансування на 10% в порівнянні з минулим роком. Найбільше зростання прогнозується в сегменті автолізингу. Що очікується в інших сегментах і на авторинку в цілому, в інтерв'ю агентству LETA розповіла голова правління SEB līzings Олена Гаврилова.

    Детальніше

  • Автомобіль - 24.05.2018

    Шість «не можна» для пасажира

    Крім навичок водіння, дотримання правил дорожнього руху, технічного стану автомобіля, погодних умов та інших факторів, важливу роль в безпеці транспортного сполучення відіграє поведінка пасажира, який сидить поруч з водієм, - він може не тільки допомогти, але й завадити тому, хто знаходиться за кермом .

    Детальніше

Навіщо і як часто проводяться Дні авто SEB?
Скільки автомобілів зазвичай можна подивитися на заході?
Чим Дні авто відрізняються від традиційних автомобільних виставок, наприклад, тих, що проводяться в Ризі?
Чи потрібно якось спеціально подавати заявку на тест-драйв?
Яких експертів можна зустріти на Днях авто?
Чи відображається це і підвищенні попиту на автомобілі?
Автомобілі яких марок в Латвії найпопулярніші?

Новости