Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Життя за кордоном | А ви мріяли про прокат авто в Італії? - bab.la

  1. Кредитна карта
  2. Додаткова плата ( «молодий водій»)
  3. Повний бак
  4. Перевірка авто
  5. Виїзд за кордон
  6. штрафи
  7. повернення автомобіля
  8. Деякі корисні сайти для прокату авто в Італії:

Взяти машину на прокат в Італії дуже просто, головне запам'ятати кілька важливих речей, з якими я допоможу вам розібратися в даній статті.

Кредитна карта

В першу чергу, у водія авто, яку ви зібралися брати на прокат, повинна бути кредитна карта (обов'язково на ім'я шофера!). Автопрокат не приймають дебетові карти, як наприклад в каршерінге. Якщо у вас немає кредитної картки, вам доведеться додавати другого шофера, у якого вона є, а це знаіт додаткові витрати. Заплатити за бронювання машини онлайн можна за допомогою дебетової картки, але обов'язково подбайте про кредитну картку перш ніж забрати вашу машину. Кредитна карта потрібна як гарантія для відшкодування можливих збитків під час прокату. Крім того, вам заблокують деяку суму грошей (приблизно 700 € на кілька днів), яка розблокується як тільки ви повернете автомобіль в цілості й схоронності.

Додаткова плата ( «молодий водій»)

Якщо вам менше 25 років, то доведеться платити додатковий внесок. У кожному автопрокаті різні правила і деякі просто перевіряють якщо ви маєте водійське посвідчення більше 3 років. Зазвичай цей внесок становить від 10 € до 20 € в день. Але не сумуйте! Якщо ви студент, обов'язково візьміть з собою студентський квиток або будь-який документ, який підтверджує, що ви студент, оскільки в деяких агентствах вам можуть надати знижку.

Ну не настільки молодий ...

Повний бак

У багатьох автопрокат вам видають машину з повним баком, але в кінці вашого прокату ви повинні будете повернути її з таким же колічнством палива, яке вам надали. У деяких агентствах вам можуть зняти гроші за паливо за допомогою кредитної картки. Перевірте яким способом ви заплатите за паливо, щоб уникнути неприємних сюрпризів.

Перевірка авто

Перед тим як вручити вам машину, кожен автопрокат перевіряє машину при вас на наявність подряпин і вм'ятин, які реєструються в спеціальному документі. Якщо ви помітите, що вам не відзначили щось, то скажіть про це відразу, інакше при поверненні вам потрібно буде за це відповідати. Особливо якщо ви не придбали додаткову страховку, вам варто ретельно перевірити весь автомобіль, перш ніж сісти за кермо.

Перевіряємо авто в Італії

Виїзд за кордон

Ви зібралися брати авто на пркат в Італії, але якщо вам захочеться виїхати на машині за межі Італії, скажімо наприклад в Швейцарії чи Франції, вам обов'язково варто сказати про це в агентстві. Не всі автопрокат допускають виїзд за кордон, тому варто дізнатися заздалегідь, якщо ви плануєте відвідати інші країни, крім Італії.

штрафи

Штрафи за неправильну парковку або за перевищення швидкості доведеться платити все також вам, тому будьте обережні на дорогах. Пам'ятайте, що у автопрокату всі ваші дані, тому ніхто крім вас не буде платити за штрафи, вчинені вами.

повернення автомобіля

Деякі автопрокат дозволяють залишити авто в іншому агентстві, але цю інформацію також потрібно уточнювати заздалегідь. Зазвичай за повернення автомобіля до іншої агенції доводиться платити додаткову суму, тому якщо ви хочете заощадити, постарайтеся запланувати вашу подорож так, щоб повернутися назад в місто, їх якого ви виїхали. Якщо вам потрібно повернути машину в день, коли агентство закрито, уточніть заздалегідь де залишити ключі і припаркувати машину.

Ключ теж треба повернути в цілості й схоронності

Деякі корисні сайти для прокату авто в Італії:

  • Autonoleggio-online.it - ​​хороші тарифи «все включено»; доступний англійською, німецькою, французькою та італійською мовами; можливо повернути машину в інший автопрокат.
  • Rentalcars.com - входить до складу сайту Booking; відмінний тарифу не тільки в Італії, але і у всьому світі; дуже надійний.
  • Autoeurope.ru - доступний російською мовою; порівнює ціни; вигідні тарифи з хорошими умовами.

Живеш за кордоном і любиш подорожувати? Наша група в Facebook - то, що тобі треба!

Живеш за кордоном і любиш подорожувати?

Новости