Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зельден, Австрія

  1. Як дістатися в Зельден?

Зельден - гірськолижний курорт в долині Отцталь, яка знаходиться в Австрії. Це місце дуже популярно серед любителів гірськолижних схилів - там прекрасна погода, відмінні умови для сімейного відпочинку і приголомшливої ​​краси пейзажі, що робить Зельден одні з кращих гірськолижних курортів Європи .

Погода в Зельдене

Перевага гірськолижного курорту Зельден полягає в тому, що там немає проблем зі снігом, навіть на початку і в кінці сезону. Хороші умови для катання забезпечують два льодовика, тому гарантія вдалого відпочинку, можна сказати, подвійна.

Зимовий сезон триває з грудня по квітень, а ось кататися на самих льодовиках можна цілий рік.

Катання в Зельдін

Потрібно відзначити, що гірськолижний курорт Зельдін є єдиною зоною для катання в Австрії, яка має три піки вище 3000 метрів - BIG 3:

  1. Гайслахкогль 3058 м;
  2. Тіфенбахкогль 3309 м;
  3. Шварц Шнейде 3340 м.

Крім цього, курорт володіє багатим спектром ландшафтів: від рівних ділянок до крутих ущелин. Напевно, тому в місті проводяться змагання Кубка світу, а саме місце користується великою популярністю серед професійних сноубордистів.

Розваги в Зельдене

Як і на будь-якому курорті, в місті Зельдене є місця, де можна розважитися. У ньому є бари, де можна не тільки смачно поїсти, а й потанцювати в гірськолижних черевиках:

  • «Top Ok»;
  • «Felsenstuberl»;
  • «Gruner's Almstube»;
  • «Kuhstal»;
  • «Liebe Sonne» і т. Д.

Також в місті є нічні клуби, в яких можна весело провести час, завести друзів з інших країн. Головним тусовочним місцем по праву можна назвати «Eugens Obstlerhutte».

Дуже добре відпочити на курорті можуть не тільки дорослі, а й діти. Так, в Зельдене працює два дитячих садки: для катаються дітей від шести місяців і для дітей від трьох років, які хочуть навчитися кататися. В ДС працюють професіонали і аматори, тому турбуватися за безпеку дітей і тим більше за те, що вашому чаду буде нудно, не варто!

Як дістатися в Зельден?

Дістатися в Зельден можна декількома способами:

  1. На поїзді. На самому курорті залізничного сполучення немає, тому на поїзді доїхати можна тільки до станції «Oetztal Bahnhof». Там вже ви пересідаєте на автобус або таксі і їсте до місця призначення.
  2. На літаку. Порівняно недалеко від Зьольдена знаходиться кілька аеропортів. Від них ви зможете дістатися на місцевому автобусі або таксі до Зьольдена.
    • «Інсбрук» - 85 км;
    • «Больцано» - 204 км;
    • «Фридрихсхафен» - 211 км.
  3. На авто. Необхідно виїхати на автобан А12 Inntal Autobahn і їхати до з'їзду на Oetztal, повернувши там, продовжуйте дорогу до курорту (близько 35 хвилин).

Відпочинок в Зельдене вам запам'ятається пейзажами, розвагами і, звичайно, самим катанням, яке буде захоплюючим завдяки безлічі різноманітних трас.

Як дістатися в Зельден?
Як дістатися в Зельден?

Новости