Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зеефельд - як дістатися на автобусі і електричці, ціни на трансфер

  1. зміст:
  2. Звідки простіше дістатися в Зеефельд?
  3. Інсбрук - Зеефельд: як доїхати
  4. Як дістатися з Мюнхена в Зеефельд
  5. # 2. автобус
  6. # 3. електричка
  7. Відень - Зеефельд: як доїхати
  8. Де зупинитися в Зеефельде
  9. Підведемо підсумки

Гірськолижний курорт Зеефельд (Австрія) - як доїхати з Мюнхена, Відня, Інсбрука. Ціни на трансфери 2019, розклад електричок та автобусів.

зміст:

  1. Звідки простіше дістатися в Зеефельд
  2. Інсбрук - Зеефельд: як доїхати
  3. Як дістатися з Мюнхена в Зеефельд
  4. Відень - Зеефельд: як доїхати

Зеефельд в зимовий період користується незгасним попитом, оскільки курорт - один з найдемократичніших в Австрії, за вартістю турів. Розташований він в Тіролі, дуже близько до Інсбруку, на плато в оточенні гірського пасма Карлвендель і Веттерштайн. Щоб простіше було уявити масштаби містечка: число його постійних жителів близько 3 тис. Чоловік. Однак в сезон «населення» збільшується мінімум удвічі, що часом викликає стовпотворіння як на трасах, так і на ж / д і автостанціях.

Звідки простіше дістатися в Зеефельд?

Найпростіше, звичайно, з Інсбрука - столиці землі Тіроль, де є аеропорт. Однак, незважаючи на приставку «міжнародний», аеропорт Інсбрука майже не пов'язаний прямими рейсами з Москвою і тим більше іншими вітчизняними регіонами. Залишаються більші міста - Відень і Мюнхен.

Якщо з Віднем все зрозуміло, то останній, хоч і знаходиться в Німеччині, користується найбільшим попитом. Все тому, що найдешевші рейси з Москви можна знайти саме в Мюнхен.

Інсбрук - Зеефельд: як доїхати

Якщо вас якимось вітром все ж занесло в аеропорт Інсбрука, знайте, що він досить компактний. Що це означає? Найголовніше те, що у нього немає своєї автостанції.

Найближча - Innsbruck Hötting Station, знаходиться в 20 хвилинах ходьби від нього. Можна дочекатися місцевого шаттла з маркуванням «F», але ходить він досить рідко. На станції потрібно купити квиток на автобус до Seefeld in Tirol Station. Рейси можуть бути прямими (рідше) і до Гарміш-Партенкірхен (частіше). Якщо попадеться квиток на останній, вийти потрібно буде приблизно на середині шляху. Вартість близько 5-7 євро за людину.

З аеропорту можна замовити трансфер в Зеефельд - від 60 євро за машину. До кінця сезону, коли на Ківітаксі починається період розпродажів, ціни стають чарівними - від 50 євро седан на чотирьох пасажирів, від 80 до 110 євро мінівен на сім чоловік або авто преміум-класу.

З центру Інсбрука добиратися так само, тільки від станції Innsbruck Hauptbahnhof (автовокзал). Наступною зупинкою якраз і буде Innsbruck Hötting Station.

Як дістатися з Мюнхена в Зеефельд

# 1. Трансфер від Ківі

Якщо місцем прибуття був обраний німецький аеропорт, то почнемо, мабуть, відразу з цін на трансфер. Тому що це найпопулярніший в туристичному середовищі дует: квитки до Мюнхена + трансфер в Зеефельд (на зекономлені від недорогого перельоту гроші).

На сайті Kiwitaxi розкид цін по маршруту «Мюнхен Аеропорт - Зеефельд» від 200 євро (автомобілі на чотирьох пасажирів, починаючи з хетчбека) до 550 євро (мікроавтобуси від 10 до 19 осіб). Що ще потрібно знати про трансфер, крім того, що розмір і клас машини можна вибрати заздалегідь?

  • По-перше, замовлення робиться онлайн, з дому, російською мовою. Є російськомовна ж підтримка, яка працює і відповідає на питання цілодобово;
  • По-друге, водій зустрічає вас в аеропорту з табличкою і допомагає з багажем. Він завжди на зв'язку, як і служба підтримки, якщо щось йде не так (затримка рейсу, погана погода, нічний час доби і т. Д.);
  • По-третє, ціна на трансфер фіксована, не змінюється, навіть якщо ви зробили замовлення за рік вперед. Основна частина оплати передається водію (якщо не побажаєте розплатитися заздалегідь).

Форма замовлення трансферу (і прикидки цін):

* Про необхідність наявності дитячих крісел потрібно попередити заздалегідь. Для цього зверніть увагу на галочку в формі замовлення і відзначте її.

# 2. автобус

З аеропорту Мюнхена (станція знаходиться в семи хвилинах ходьби від терміналу прибуття) тричі на день відправляються автобуси лоукостера FlixBus. Час відправлення: 11-05, 15-05, 19-05. Всі рейси прямують через німецький курорт Гарміш-Партенкірхен . Ціна одного дорослого квитка - 18-20 євро.

Ціна одного дорослого квитка - 18-20 євро

На курорт Зеефельд можна дістатися з Мюнхена, Інсбрука та Відня

Не дарма я вказала, що FlixBus - це лоукостер. По-перше, у нього є обмеження по багажу. Якщо ви летите зі спорядженням або об'ємними валізами, уважно читайте вимоги на його офіційному сайті; можливо буде потрібно доплата. По-друге, в автобусах скромне відстань між рядами крісел. І незважаючи на те, що їхати всього 2,5 години - при високому зростанні і великої комплекції це мука.

Ну а плюси очевидні: це вибір рейсів і низькі ціни. Цим і підкуповує.

# 3. електричка

Потяги в Зеефельд, де є власна ж / д станція, відправляються з Центрального вокзалу Мюнхена (München Hbf) кожні 30-60 хвилин. Вартість квитків дуже різниться - від 32 до 47 євро на одного. Все залежить від того, чи є на рейс спеціальні тарифи (ціноутворення на ж / д транспорт в Німеччині нагадує тарифи авіакомпаній, які змінюються кожні 20 хвилин).

Час в дорозі - від 2,5 до 3 годин. Дорога дуже мальовнича, тому не варто вважати цей час витраченим даремно. Багаж в вагоні розмістити досить легко.

Залізнична станція Seefeld in Tyrol

Замовити квитки заздалегідь можна на офіційному сайті Німецьких залізниць Deutsche Bahn -. Або на не менше офіційному сайт Австрійських залізниць ÖBB -.

Краще перший, звичайно, - там більший вибір, і сайт простіше і зрозуміліше.

Відень - Зеефельд: як доїхати

З Відня найпростіше доїхати тим же FlixBus, якщо вас не бентежить, що для цього доведеться дістатися з аеропорту до станції метро «Erdberg». Автобуси в Зеефельд відправляють два-три рази на день, але розклад змінюється в залежності від дня тижня, тому краще уточнювати на сайті. Вартість квитка - 28-30 євро.

Де зупинитися в Зеефельде

Якщо готель в Зеефельде вже заброньовано, можете сміливо пропустити цей розділ. Якщо немає, то у мене є для вас три дуже зручних варіанту. Один з них - це чотиризірковий спа-готель, інший перебуває недалеко від станції, а третій просто затишний гостьовий будинок в альпійському стилі.

Кожен перевірений особисто і орієнтований на різні цінові категорії. Єдине, чого не можу гарантувати, - це наявність вільних номерів.

Підведемо підсумки

З Інсбрука доїхати в Зеефельд простіше, навіть на таксі це дешево за європейськими мірками. З Мюнхена доведеться трохи напружитися - все-таки три години це не мало. З Відня на цей курорт рідко їздять навіть самі австрійці, хіба що на машині.

Що стосується знижок, то з FlixBus діє правило раннього бронювання, плюс іноді трапляються розпродажі квитків (у випадку з гірськолижними курортами це зазвичай з лютого по березень). Тому якщо хочете заощадити, або купуйте заздалегідь, або періодично заглядайте на сайт - раптом пощастить!

Передбачити вартість ж / д тарифів важко, оскільки вони змінюються, але точно одне - електрички дорожче автобусів. Правда, і комфортніше набагато.

Як дістатися в Церматт , маршрут Ліон - Валь Торанс , а також як дістатися в Шамоні з Женеви . Дізнайтеся все про Інсбруку , Усе цікаві місця Відня і околиць. Як доїхати в Майрхофен з Мюнхена , ціни на трансфер в Банско .

Звідки простіше дістатися в Зеефельд?
Що це означає?
Що ще потрібно знати про трансфер, крім того, що розмір і клас машини можна вибрати заздалегідь?

Новости