Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Австрії. Путівка в Австрію.

Географічне положення
Республіка Австрія розташована в самому серці Європи. Вона межує з Німеччиною, Ліхтенштейном, Швейцарією, Італією, Словенією, Чеською республікою, Словаччиною та Угорщиною. Велику частину території займають австрійські Альпи. Схід країни - це фруктові сади, виноградники та поля. Схід і захід Австрії з'єднує найбільша річка країни - Дунай.

Часовий пояс
Різниця з київським становить 1 годину.

Політичний устрій
Главою держави є президент. Федеральний канцлер очолює уряд. Урядовці призначаються президентом. Парламент складається з двох палат: Національної ради і федеральної ради (верхня палата). Адміністративні територіальні одиниці - землі, на чолі кожної стоїть губернатор.

релігія
В Австрії переважають католики - 80%, протестанти - 9%, православні - 3%, мусульмани - 2%.

Традиції та звичаї   Австрія зберегла свою культуру, звичаї і традиції, які щорічно залучають багато тисяч туристів Традиції та звичаї
Австрія зберегла свою культуру, звичаї і традиції, які щорічно залучають багато тисяч туристів.

Австрійці - гостинний народ, незважаючи на видиму зарозумілість. Пояснення полягає в тому, що населення Австрії, і особливо великих міст, складають вихідці з буржуазних родин.

Однак Австрійці легко йдуть на контакт і завжди готові допомогти в труднощах.

Відмінні риси - ввічливість і пунктуальність.

Паспорти і візи
Звичайний термін оформлення документів в посольстві - не менше 2 тижні. Необхідні - паспорт, дві анкети з фотографіями, запрошення (туристичне, приватне або службове), страховка на весь час поїздки, а при поїздці з дітьми - нотаріально завірена згода другого з батьків (у разі, якщо їде тільки один з батьків) і обох батьків ( якщо ви їдете з чужими дітьми). Якщо віза оформляється на запрошення приватної особи, то необхідна довідка про доходи запрошує (за останні два місяці). Поїздка з дітьми на службове запрошення утруднена. Незалежно від виду запрошення посольство видає мультивізу на конкретний термін. Туристська віза видається на певний термін і не продовжується в Австрії. Стягується консульський збір.

митниця   У зв'язку з тим, що 1 січня 1995 року Австрія приєдналася до Європейського Союзу, на громадян ЄС поширюються правила і регламентації, прийняті в Європейському Союзі митниця
У зв'язку з тим, що 1 січня 1995 року Австрія приєдналася до Європейського Союзу, на громадян ЄС поширюються правила і регламентації, прийняті в Європейському Союзі. Громадяни країн, що не входять в ЄС, можуть ввести з собою предмети особистого користування, необхідні під час подорожі, безмитно.

Кількість предметів, що ввозяться і речей зазвичай не обмежується. Дозволена кількість визначається тривалістю і характером (ланцюгами) подорожі. Громадяни іноземних держав можуть ввести з собою для свого особистого споживання або як подарунки, наступне:

200 шт. сигарет або 50 сигар, манільських або тонких сигар або 250 гр. тютюну (або будь-яке їх поєднання, загальна вага якого не повинен перевищувати 250 гр.).

2 л вина або фруктової наливки або настойки з вмістом в них етилового спирту не більше 22% або будь-яке їх поєднання, але не більше 2 л, а також 1 літр спиртного, зміст етилового спирту в якому не перевищує 22%.

Перераховані вище предмети дозволяється безмитно ввозити до Австрії лише особам старше 17 років.

Ввезення національної та іноземної валюти не обмежений.
Валюта
EURO

Обмін грошей проводиться в банках, обмінних пунктах, поштових відділеннях, готелях, на вокзалах та в аеропортах. При обміні в готелі, аеропорту або на вокзалі стягується комісійний збір.

У магазинах, де Ви можете розплатитися кредитними, чековими картками, тревеллер чеками, на вході Ви побачите відповідні віньєтки. Привезені з за кордону чеки має більше сенсу спочатку обміняти на шилінги, а не відразу ж ними розплачуватися (при обміні на гроші Ви повинні надати документ, що засвідчує особу). Практично скрізь Ви можете розплачуватися еврочеками з відповідною діючої чекової карткою австрійських і зарубіжних фінансових інститутів.

Мова
Рідна мова для 97% населення - німецький. Німецька мова австрійців трохи відрізняється від тієї мови, якою розмовляють німці.

місця розміщення
Всі засоби розміщення класифіковані, і їх категорії (від * до *****) строго контролюються:

***** готелі класу люкс
**** готелі першого класу
*** готелі підвищеної класності, пансіони і заїжджі двори
** готелі, пансіони і заїжджі двори із середнім рівнем обслуговування
* Прості готелі, пансіони і заїжджі двори

За плату Ви також можете зняти кімнату в приватних будинках, на селянських подвір'ях. Відомості про класифікацію австрійських готелів і про вартість номерів Ви можете отримати в представництвах Австрійського Національного Туристського Офісу, а також в Радах по туризму федеральних земель і міст.

Власники готелів мають право провадити націнку за місцеві, міжміські та міжнародні телефонні дзвінки своїх клієнтів.

У розпал туристичного сезону ми рекомендуємо заздалегідь отримувати інформацію про місця в готелях і своєчасно бронювати номери. Особливо це стосується таких місяців, як липень і серпень, а також в період Пасхи і Різдва. Бронювання накладає зобов'язання як на готель, так і на гостя (турфірму). У разі невикористання броні можлива вимога відшкодування збитків.

Молодіжні турбази є в Австрії в багатьох місцях. Місця на цих турбазах надаються всім, хто є членом Міжнародної Асоціації молодіжних готелів (рекомендується попереднє бронювання).

При в'їзді до Австрії з причепом-будиночком не потрібно митних документів (carnet de passage). Таким мандрівникам ми радимо отримувати в автомобільних клубах інформацію про передбачуваний маршрут, так як багато ділянок дороги не рекомендуються для руху з причепами, а на деяких рух автомобілів з причепами заборонено.

В Австрії є велика мережа кемпінгових майданчиків. Більшість з них надає знижки при розміщенні дітей, а також членів FICC, А1Т і FIA при пред'явленні ними членської картки Міжнародного об'єднання кемпінгів. За стоянку автомобілів і трайлерів стягуються тарифи по звичайному міжнародному стандарту. Можна зупинятися на ночівлю і поза кемпінгів, але тільки з дозволу землевласників.

Ночівлі в житлових автопричіпах поза спеціальними кемпінгових майданчиків дозволені у всіх федеральних землях, за винятком Відня і Тіролю, а також природоохоронних районів. Але місцева влада може встановлювати обмеження на розміщення поза кемпінгових майданчиків і не дозволяти установку наметів та іншого обладнання для ночівлі біля автомобілів.

Одяг та клімат
У країні з яскраво вираженим гірським рельєфом клімат не може бути одноманітним. У горах суворі зими і спекотне літо. Східна рівнина знаходиться в зоні континентального клімату. На півдні країни клімат майже середземноморський. В цілому клімат помірний континентальний, досить вологий.

Температура і кількість опадів варіюється в різних регіонах країни в залежності від висоти регіону над рівнем моря і його географічного положення. Середньорічна температура 9,8 C. В районі Відня максимальна температура влітку +36 C, мінімальна температура взимку -10 C. Сніг у високогір'ях тримається 7 - 8 місяців.

У міжгірських улоговинах і глибоких гірських долинах взимку часто спостерігаються температурні інверсії - застій холодного повітря в долинах і більш високі температури вгору по схилах з типовими значними денними потеплінням.

До подорожі в гори необхідно отримати інформацію про погоду, висоті снігового покриття і ймовірність сходження снігових лавин, а також прислухатися до порад і застережень місцевих жителів. На екскурсіях у високогірні райони необхідно мати одяг, що захищає Вас від вітру і морозу, а також деякий запас їжі на випадок виникнення надзвичайних ситуацій. Зимовий сезон в Австрії починається на початку грудні, і закінчується в кінці березня, а у високогірних районах - наприкінці травня.
До подорожі в гори необхідно отримати інформацію про погоду, висоті снігового покриття і ймовірність сходження снігових лавин, а також прислухатися до порад і застережень місцевих жителів Природа і сезонність
У цій країні в основному переважають гірські ландшафти. Гірські схили вкриті лісом. До вершин ліс рідшає і поступається місцем альпійських луках і високогірним пустошам.В гірських районах водяться альпійський бабак, гірський козел, сарна. Для придунайських районів типові європейські представники фауни - олені, дрібні лісові і польові гризуни, тетерев, співочі птахи.

Альпійські вершини, луки, вкриті едельвейсами, гірські озера льодовикового походження, густі прохолодні ліси роблять красу Австрії неповторною.

Основна водна артерія - Дунай. Більшість річок - гірські, протікають в долинах, там же зосереджені населені пункти.

Є два туристських сезону: літній (пік - липень, серпень) і зимовий (Різдвяні свята). Гірськолижний сезон триває до середини квітня.
Години роботи і відпочинку
Магазини відкриті 8:00 - 18:00 по буднях і 8:00 - 13:00 за суботах. Кожну першу суботу місяця - до 17:00; На великих курортах частина магазинів працює щодня і без перерв.

Банки - 8:00 - 15:00 (пн, вт, ср, пт), 8:00 - 17:30 (чт) (перерва 12:30 - 13:30).

Пошта працює 8:00 - 18:00 (перерва 12.00 - 14.00) по буднях. Головпоштамту і поштові відділення вокзалів у великих містах працюють цілодобово без вихідних.
Спорт і розваги
Ви коли-небудь чули про задоволення ковзання на сноуборді або на лижах в собачій упряжці? Або про параглайдінгом? В Австрії Ви обов'язково знайдете всі ці спортивні розваги.

Зима в Австрії - це величезна різноманітність пригод, а не тільки нові види спорту на лижні або поруч з нею.

Той, хто одного разу сказав, що тільки різноманітність допомагає відчути смак життя, мав на увазі зимову Австрію, так як в цих горах всіх чекає такий відпочинок, який далеко виходить за рамки традиційного катання на гірських лижах.

Навіть фрістайл з його акробатичними номерами на трасі коштує в програмі навчання австрійських гірськолижних шкіл.

Якщо відійти в сторону від підготовлених трас, то заманливо виглядає можливість спуститися з гори по глибокому снігу. І таких спусків в Австрії тисячі. У супроводі відмінно підготовлених і навчених інструкторів досвідчені лижники відкриють для себе незаймані схили величних гір.

Незабутні враження гарантовані тим, хто наважиться залізти вгору по замерзлому потоку водоспаду. Це досить складно, особливо якщо врахувати, що у "ледолазов" на казкові гори в руках тільки льодоруб і льодовий гак.

Назавжди запам'ятається знайомство з зимовим ландшафтом з висоти пташиного польоту. Для цього випробуйте себе в паренні на параплані. І не бійтеся, адже поруч з вами в парі буде досвідчений інструктор. Само собою зрозуміло, що в горах Австрії є і можливість навчитися мистецтву польоту на параплані, не знімаючи лиж. Курси з навчання польотам на параплані є у всіх федеральних землях, за винятком Бургенланда і Відня.

На замерзлих австрійських озерах, які розташувалися по всій країні із заходу на схід, все більшої популярності набуває віндсерфінг на льоду.

Однак не тільки катання на лижах по прекрасним австрійським трасах принесе Вам задоволення від зимового відпочинку. Любителі нових відчуттів можуть зайнятися віндсерфінгом на льоду, перевірити себе в поході або зайнятися гольфом в Техендорфе на озері Вайсензеє в Карінтії).

Озеро Вайсензеє в Карінтії - прямо-таки рай для занять цим видом спорту. І не думайте, що гострі відчуття можна випробувати тільки на гірських трасах. Приїжджайте на озеро Нойзидлер-Зеє в Бургенланде, і ви переконаєтеся в цьому. Тут швидкість забезпечується силою вітру і гладдю озера. Швидкісне ковзання під вітрилом по рівній поверхні озера - на трьох колесах або на санях - це вражає. Кожен раз випробуйте що-небудь новеньке!

Зима в Австрії настільки різноманітна, як різноманітні спортивні пристрасті її гостей.
В австрійських оперних і драматичних театрах сезон починається на початку вересня і триває до кінця липня. Крім основного концертного сезону, який триває з жовтня по червень, в літній час також влаштовуються численні концерти, пов'язані з проведенням фестивалів. З детальною інформацією про події культурного життя Австрії можна ознайомитися в репертуарних календарях.

Казино працюють цілий рік в Бадені-під-Віднем, а також в Брегенц, Граці, Інсбруку, Кляйнвальзертале, Лінці, Зальцбурзі, Зеефельде (Тіроль), Фельдені (район озера Вертер-Зеє) і в самому Відні. Взимку і влітку казино також відкриті в Бадгастайна і Кітцбюелі. Серед пропонованих ігор: рулетка, Баккара, покер, Ред Дог, колесо щастя, сик 60, Блек Джек і поширений в Європі 7-11. Більшість казино мають також і гральні автомати. Відкрито казино щодня з 15.00 або з 17.00 або 19.00 годин. Вхід в казино дозволяється тільки особам, які досягли повноліття.

Основними визначними пам'ятками країни є перш за все краси Відня та славнозвісні гірськолижні курорти. В Альпах мальовничі села, чудові умови для катання на лижах, професійні інструктори.

Відень - символом міста є Собор Святого Стефана. Обов'язково прогуляйтеся по вулиці Грабен, огляньте церква Святого Рупрехта і Замок Шенбрунн, Віденський парк з атракціонами, Ватиканську церква, Сіті-Холл, палац Бельведер, збори музичного суспільства, колекція старовинних музичних інструментів при музеї історії мистецтв, музей графіки - галерея Альбертіна, головний художній музей Австрії - музей історії мистецтв, каплицю Святого Бернарда, будівля Ратуші і Парламенту, перед яким височить статуя Афіни-Паллади, Бургтеатр, Штаатсопер, старовинні віденські парки Аугартен і Пр тер.

Дуже популярні у туристів Віденський Державний музей мистецтв, музей "Альбертіна", Віденський ліс, що знаходиться в 70 км на захід від Відня - руїни фортеці Дюрнштейн (XII століття), Державний єврейський музей. У 25 км на південний захід знаходяться цистерцианские монастирі в Хейлігенкрейце.

Перлина Відня - колишній імператорський двір Хофбург (XIII в.) З "Шатцкаммер" - однієї з найбагатших у світі золотих комор, де зберігаються скарби Ордена Золотого Руна, вищого ордена Австрії та Іспанії. Один із шедеврів колекції - корона Священної Римської імперії, виготовлена ​​в 962 р, і австрійська імперська корона, якою коронувалися Габсбурги.

Зальцбург: - Зальцбургські озера, Зальцбурзький собор (осн. В VIII столітті, перебудований в 1611-1628 рр.), Оточений трьома площами з розкішною резиденцією князів-архієпископів, Обов'язково побувайте в музеї бароко, на сольовий горах, будинок, в якому народився Моцарт . Огляньте палаци Хельбурн з чудовим парком, прикрашеним фонтанами-вертушками, і Мірабел, Геерфідегассе, печеру Айсризенвельт ( "світ льодових велетнів") в Тенненгебирге, на південь від Зальцбурга.

Штирія і Каринтія залучають величезною кількістю середньовічних замків і величною природою.

Інсбрук - замок Амбрас (XVI століття), гірськолижний курорт. Кіцбюель - курорт, розташований в Тирольских Альпах. Карніше - відомий спортивний центр і курорт, розташований на самому півдні Австрії. Заальбах і Хинтерглемм - найпопулярніші гірськолижні курорти. Лех на г. Арлберг - фешенебельний курорт, що пропонує найвищий сервіс. Баден - курорт з цілющими гарячими сірчаними джерелами, розташований в 25 км на південь від Відня, з давніх часів користувався популярністю коронованих осіб і діячів мистецтва. Найбільш популярні гірськолижні курорти - Інсбрук, Кітцбюель, Бадгасштайн, Баден-бай-Вин, Зеефельд, Отцталь, Циллерталь, Зальбах-Хинтерглемм, Сант-Антон, Цель-ам-Зеє-Капрун, Гальтюр, Гашурн, Штубайталь, Сант-Йохан, Піцталь , Каринтія, Зальцкаммергут, Сант-Вольфганг, Хинтертукс.

кухня
Австрійська кухня задовольнить найвимогливіший смак: будь то обід в ресторані готелю або вечерю в одному з численних ресторанів обраного вами курорту. При цьому гарантією успіху є якість страв і їх традиційний характер.

Спробуйте "Шманкерл" - місцеві страви - чорний селянський хліб, каснокен, ніжно прокопчена селянську шинку або ароматні "Кайзершмарн" і багато іншого. Але і ті, хто, навпаки, вважає за краще міжнародну кухню, буде в рівній мірі задоволений. Не зайвим буде ковток вина з місцевих пагорбів.

Ви хочете повеселитися, погуляти, придбати хороше знайомство! Можна почати вечір з романтичної поїздки в кінній упряжці. Фольклорні вечора в ресторанах дозволяють почати знайомство з місцевими звичаями. Товсті поліна дров потріскують в кахельних печах, хтось швидко дістає губну гармоніку, і тоді починається спів і гри ... Такт відбивається по шкіряним штанів, національному одязі австрійців. І ми ніколи не повіримо, що Вас не "заразить" веселощі, такого не буває Ви легко познайомитеся з приємними людьми, роблячи сніговика або відпочиваючи в сніжному барі, освітленому світлом смолоскипів. Гості та місцеві жителі швидко стають друзями.

В Австрії можна знайти ресторан на будь-який смак - китайський, тайський, іспанська, італійська, російська. Але "Хойрігер" (Heuriger) є тільки у Відні і прилеглої до неї нижньої Австрії. "Хойріген" - вино урожаю поточного року, а "хойрігер" - кабачок, де це вино подають. Як правило, там самообслуговування. Закуски подаються невеликими порціями в керамічному посуді. При кожному шинку є внутрішній двір з дерев'яними столами і лавками, де під скрипку і акордеон звучать старовинні "віденські пісні" і частівки. Більшість віденських хойрігерів розташоване на околиці міста, поблизу виноградників (під виноградниками в Відні зайнято близько 720 га.). Особливою популярністю користується район Грінцинг (Grinzing). Хойрігер - найдоступніший за цінами питний заклад, де за склянкою "G'spritzer" (вино, розведене мінеральною водою в пропорції 50 на 50) обговорюються світові проблеми.

Побувати в Австрії і не відвідати віденські кафе - значить позбавити себе дуже багато чого. Всесвітню популярність вони отримали на рубежі XIX і XX століть, ставши улюбленим місцем зустрічей літераторів, художників і артистів. Подання про кафе початок століття можна отримати в історичному центрі Відня в кафе "Хавелка", стіни якого розмалювали художники в стилі фантастичного реалізму. Тоді ж виникли і основні види кафе, існуючі до цього дня: від кафе "Марія Терезія", "Моцарт" до найпопулярніших сьогодні "Капучіно" (Kapuziner - маленька чашечка кави з краплею збитих вершків) і "Меланж" (Melange - чашка кави з молочною піною, посипаною тертим шоколадом, до якої подається стаканчик з водою).

Згідно з легендою Перший Віденський кафе відкрив в кінці турецької облоги в XVII столітті Георг Колшіцкій, який знайшов в турецькому таборі мішки з бобами кави. Одне з найвідоміших кафе на Рингу "Доммайер" (Dommayer: Auhofstrasse 2).

Обов'язково варто спробувати знамениті віденські млинчики і яблучний пиріг (Apfelstrudel), в якому яблука з родзинками загорнуті в найтонші листи тесту.

чайові
У ресторанах, готелях і т.д. вартість обслуговування в розмірі 10-15% включається в загальний рахунок за замовлення. Клієнт, якщо він задоволений обслуговуванням, звичайно дає чайові в розмірі 5% від вартості замовлення.


Електрика
Електрика - 220 В, 50 Гц, вилки з двома круглими штирями

Австрія - країна в Центральній Европе, яка НЕ ​​має виходи до моря. Вона межує з Німеччиною і Чеською Республікою на півночі, Словаччиною та Угорщиною на сході, Словенією та Італією на півдні, і Швейцарією і Ліхтенштейном на заході. Проте в Австрії зосереджено таку кількість пам'яток, які залишилися в спадщину від найбільшої історії цієї країни, що вона останнім часом просто стає центром туризму. Відпочинок в Австрії - це зіткнення з вічністю і глибокими традиціями. Вибираючи тури в Австрію, ви робите собі безцінний подарунок, який буде ще дорожчий, коли ви поринете в атмосферу пишноти і величності. Готелі Австрії приємно здивують вас своїм комфортом і підходом турботливого персоналу.

Столиця Австрії - Відень, одне з найкрасивіших міст Європи з населенням близько 1.6 мільйонів чоловік (2.2 мільйона разом з областю). Відень - Безумовно, найбільше місто в Австрії так само як ее культурний, економічний и політичний центр. Відень знаходиться в південно-східній частині Центральної Європи і близько до Чеській Республіці , Словаччині и Угорщини . У 2001 році центр міста був визнаний надбанням світової спадщини, визнаного всесвітньою організацією ЮНЕСКО. Таким чином, відпочинок в Австрії - це найкраща реалізація ваших бажань, а тури в Австрію допоможуть вам в цій реалізації.

Австрія - парламентська країна з представницький прямою демократією. Країна складається з дев'яти федерацій і є однією з шести європейських країн, які оголосили постійний нейтралітет, а також одна з небагатьох країн, які включили концепцію постійного нейтралітету в свою конституції. Австрія - також член Організації Об'єднаних Націй з 1955 року і приєдналася до Європейського союзу в 1995 році. Перебуваючи історично в центрі європейського континенту, Австрія зарекомендувала себе як і як центр світової торгівлі, а останнім часом і туризму. Так, наприклад, готелі Австрії вважаються одними з найкращих і вишуканих.

Німецька назва Österreich може бути переведено дослівно як "східне царство", яке походить від старо - німецького діалекту. Назва було переведено спочатку на латинську транскрипцію як "Austria", таким чином воно не має ніякої етимологічної зв'язку з назвою Австралії (який в перекладі означає «Південь»). Держава (reich) може також означати "імперію", і ця назва може бути також походити від контексту Австрійська / Австро-Угорська або Священна Римська Імперія, а не в контексті сучасної Республіки Österreich. Термін, ймовірно, походить від народного переказу середньовічного латинського назви для області: Marchia orientalis, який переводить як "східна прикордонна область", оскільки вона була розташована в східній частині Священної Римської Імперії, яка була також відображена в назві Ostmark, протягом короткого періоду, застосованого після приєднання до Німеччині .

До сих пір збереглося офіційне позначення - Республіка Австрії (Republik Österreich). Вона стала відома після падіння Австро-Угорської Імперії з 1918 року як Республіка Німецької Австрії, як її звали тоді (Republik Deutschösterreich), але назва була змінена на "Республіка Австрія" в 1919 році після укладення мирного договору Святого- Германа. Назва була змінена знову протягом австро-фашистського режиму (1934-1938 роки) на Федерацію Австрії (Bundesstaat Österreich), але відновлено після отримання незалежності і народження Другий Австрійської Республіки в 1955 році.

В час монархічного правління Австрія була відома як Австрійська Імперія (Kaisertum Österreich), однак ніякого офіційного позначення не існувало, так як імперія була досить багатонаціональної. Після угоди з Угорщиною в 1867 році імперія стала відома як Австро-Угорщина, відображаючи подвійний характер монархії. Деякі історики стверджують, що термін «Королівство і Країна, Представлена ​​в Раді Імперії і Землі Корони Св. Стефана» було єдино правильним офіційною назвою для Австро-Угорщини.

Сьогодні тури в Австрію покажуть Вам величні пам'ятки, палаци і собори, церкви і парки часів династії Габсбургів.

цікаві автобусні тури по Європі за хорошими цінами.

Популярні екскрусіонние тури до Відня завжди включають відвідування й огляд таких пам'яток як замок Шенбрунн, палац Бельведер.

Замок Шенбрунн побудований в 1695 - 1713 згідно з планами Йоганна Бернхарда Фішер фон Ерлаха. Замок використовували, як літню резиденцію Габсбургів. З історії відомо, що королі та імператори Габсбурзької династії, правили країною майже сім століть. У 1744 - 1749 роках замок був оновлений Николаусом Пакасси. В 4 Бергл кімнатах на першому поверсі палацу Шенбрунн бароко художник Йоганн Wenzl Bergl (1718-1783) висловив любов імператриці Марії Терезії до екзотичного мистецтва, її прагнення до ідилічному світу далеко від етикету, і до філософії Руссо «назад до природи». У своїх «індійських пейзажах» він змішав тривимірність з дикою, неприборканої природою.

Стіни прикрашені пальмами і екзотичними рослинами, барвисті папуги літають по тропічному неба. Ці настінні розписи, створені близько 1777, були знову знайдені під шаром фарби в 1891 році.

Відвідувачі повинні також побачити Wagenburg, класичний Gloriette (1775) і великий парк з фонтаном «Schoner Brunnen». У західній частині парку можна знайти Palm Haus, найбільшу теплицю в Європі, і зоопарк, який був відкритий в 1752 році.

Наступний палац, який потрібно відвідати - Палац Бельведер. Споруду палацу замовив принц Eugen of Savoyen, що розбив турецьку армію, а розробив Йоган Лукас фон Гільдебрандт між 1714 і 1 723 роками.

Завдяки його неймовірну красу сім'я Габсбургів і ерцгерцог Франц Фердинанд, вбивство якого викликало світову війну, вибрали замок в якості свого будинку. Верхній і Нижній Бельведер пов'язані чудесним садом із ставками і лабіринтами. Сьогодні там проходять виставки австрійського мистецтва.

Додатково вам буде запропонована екскурсія в замки Кройценштайн і Клостернойбург.

Приватний замок Кройценштайн, створений в готичному стилі з високими гарматними баштами, ровом і підйомним мостом, був спочатку спроектований під колекцію зброї та середньовічної начиння.

Для насолоди досконалою природою туристам пропонують відвідати місто Баден. Він відомий своїми термальними джерелами. Або прямуєте через мальовничу долину Хелененталь в колишній мисливський будинок Майерлинг. І це тільки частина всього ...

Тільки в нас авіатури в Австрію в Європу.

Або про параглайдінгом?

Новости