Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Австрію, відпочинок в Австрії

  1. екскурсійні тури
  2. гірськолижні тури
  3. Індивідуальні тури в Австрію
Тури в Австрію

можна замовляти в будь-який час року. Відомо, що Австрія одна з найпопулярніших європейських гірськолижних курортів, де зимовий сезон триває до травня, крім цього Австрія може похвалитися красивими пам'ятниками архітектури, відмінними готелями і мальовничою природою Альпійських лугів і Віденського лісу.

Турфірма Сто доріг допоможе вам провести незабутні канікули в Австрії, організовує гірськолижні і індивідуальні тури.

екскурсійні тури

Австрія - одна з небагатьох країн пропонують таку різноманітність екскурсійних маршрутів і програм. Країна багата своїми традиціями, середньовічними пам'ятниками архітектури, красивими пейзажами.

гірськолижні тури

Гірськолижний відпочинок в Австрії

На гірськолижні курорти до Австрії в основному їдуть забезпечені мандрівники з доходом трохи вище середнього, а також "профі", в Австрії для них дуже хороші умови тренуватися, трохи молоді та сім'ї з дітьми (дітям тут є, чим зайнятися).

В Австрії створено практично ідеальні умови для занять гірськими лижами. На деяких курортах кататися на лижах можна цілий рік, а в більшості інших регіонів гірськолижний сезон триває з листопада по травень.

Індивідуальні тури в Австрію

Ми пропонуємо найбільший вибір програм для індивідуального відпочинку. Програми індивідуальних турів можуть бути дуже різні. Ми можемо запропонувати будь-які індивідуальні тури в Австрію, які ви побажаєте.

Тури в Австрію, які ви підібрали на нашому сайті можете придбати в наших офісах в Нижньому Новгороді, якщо ви не знайшли нічого підходящого можете замовити зворотний дзвінок з зазначених ваших уподобань який саме тур вас цікавить: групові екскурсійні авіатури або індивідуальні тури в Австрію, або автобусний тур з відвідуванням декількох країн.

З питань придбання авіаквитків в Австрію звертайтеся до наших менеджерів (831) 429-03-11.


Новости