Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Шенгенська мультивіза до Австрії з гарантією і в строк

  1. Що таке мультивіза до Австрії?
  2. Нюанси оформлення мультивізи в Австрію
  3. Відмова у видачі мультивізи
  4. Отримуємо мультивізу в візовому центрі «Професіонал»

Австрія заслужено вважається країною з найвищим рівнем життя в світі Австрія заслужено вважається країною з найвищим рівнем життя в світі. Українські підприємці прагнуть до співпраці з компаніями з Австрії. А шале в Альпах прекрасне місце для відпочинку взимку, яке також свідчить про достаток і статус.

Австрія входить в зону дії Шенгенської угоди, в зв'язку з цим для візиту до цієї держави потрібна відповідна віза. Причому по ній можна подорожувати по всьому Євросоюзу. Тільки згідно з правилами, турист повинен починати свою поїздку з перетину кордону Австрії або провести на території цієї держави більшу частину часу.

Тим, хто планує бувати в цій країні регулярно, краще отримати шенген мультивізу Австрії, оскільки вона значно полегшує перетин кордонів.

Що таке мультивіза до Австрії?

Мультивіза на період її дії дає своєму власникові право перетинати кордони держава будь-яку кількість разів.

Максимально допустимий термін дії мультивізи становить 5 років. Але як правило, даний документ видається на термін не більше 2 років. Але не можна перебувати на території Австрії на весь термін дії візи до Австрії . Існують обмеження на перебування в ЄС, вони вказані у візі.

Наприклад, якщо стоїть відмітка «180» - це означає, що віза дійсна 6 місяців, протягом яких дозволяється перебувати в країнах шенгенської зони 90 днів.

Нюанси оформлення мультивізи в Австрію

При оформленні шенген мультивізи в Австрію потрібно зазначати в клопотанні вагомі причини для поїздки, які повинні бути документально підтверджені. Найлегше отримати візу власникам нерухомості на території цієї країни.

Також підставою, щоб отримати шенген мультивізу Австрії може бути офіційне запрошення від фізичної особи, що живе на території Австрії постійно або компанії.

Мандрівникам, які раніше не виїжджали в Євросоюз, і які самостійно займаються оформленням шенген мультивізи в Австрію, зазвичай відмовляють.

Відмова у видачі мультивізи

Отримання мультивізи самостійно нагадує лотерею: підсумок непередбачуваний. Можливо, клопотання повністю задовольнять або частково (візу видадуть з меншим терміном), або зовсім відмовлять.

Якщо раніше ви вже відвідували Європу і у вас були проблеми з місцевою владою або порушення правил використання візи, то про відкриття мультивізи можете забути.

Не варто плутати «відмова» і «заборона». Відмова означає, що відмовлено, але можна спробувати отримати шенген мультивізу Австрії ще раз. А ось заборона має на увазі, що заявнику заборонено в'їжджати на територію Євросоюзу певний час. Заборона може досягати 10 років.

Отримуємо мультивізу в візовому центрі «Професіонал»

Але якщо звернутися до центру працевлаштування за кордоном «Професіонал» можна не турбуватися за результат. Наші фахівці візьмуть на себе всі клопоти, пов'язані з оформленням шенген мультивізи в Австрію. Вони за вас оформлять всі необхідні документи і нададуть їх в консульство. А вам залишиться тільки оплатити наші послуги після отримання дозвільних документів.

Термін візиТермін оформленняЦіна мультивізи в Австрію

180/90 мульти 4-13 робочих днів від 200 € 360/90 мульти 4-13 робочих днів від 300 € 2 роки мульти 10-13 робочих днів від 650 € 3 роки мульти 10-13 робочих днів від 800 € 5 років мульти 7-13 робочих днів від 900 €

Що таке мультивіза до Австрії?
Що таке мультивіза до Австрії?

Новости